• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

3d-11haf-.jpg

11 haftalık bebiş görüntüsü.

ay azize ya mahvettin beni ya içim bir oş oldu ayy rabbim bizede böle yavrumuzu görmeyi nasip etsin en kısa zamanda sende hamiş olursun inşallah

eşim diyo ki 4 haftalık kese görüntüsü yok mu :)))))))

slm kızlar, biz de bugün doktordaydık, çok şükür keseyi gördük yanlız normalde 6 haftalık olmasına rağmen ultrasonda 5 haftalık çıktı bebişim. Doktor ya gelişememiştir ya da geç döllenme olmuştur dedi, aslında ben son adet tarihimden de emin değilim, son 1 yılın takvimini tutmama rağmen geçen ayı işaretlemeyi unutmuşum, ama 28 şubat olmadığına eminim artık, yanlız 9 günlük bi fark da olamaz, her halukarda bebeğim küçük çıktı, 15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez, bu arada büyük korkum olan alttan muayeneyi yaşamadım, abdominal ultrasonda göründü... :gitme::gitme::gitme:
Bi de muayeneden sonra bir kaç damla kan geldi bugün , çok korktum, muayeneden sonra kuzine gitmiştim, bebeğini kucağıma almıştım, ondan mıki

slm kızlar, biz de bugün doktordaydık, çok şükür keseyi gördük yanlız normalde 6 haftalık olmasına rağmen ultrasonda 5 haftalık çıktı bebişim. Doktor ya gelişememiştir ya da geç döllenme olmuştur dedi, aslında ben son adet tarihimden de emin değilim, son 1 yılın takvimini tutmama rağmen geçen ayı işaretlemeyi unutmuşum, ama 28 şubat olmadığına eminim artık, yanlız 9 günlük bi fark da olamaz, her halukarda bebeğim küçük çıktı, 15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez, bu arada büyük korkum olan alttan muayeneyi yaşamadım, abdominal ultrasonda göründü... :gitme::gitme::gitme:
Bi de muayeneden sonra bir kaç damla kan geldi bugün , çok korktum, muayeneden sonra kuzine gitmiştim, bebeğini kucağıma almıştım, ondan mıki

ahhh canım benim sen neden bebek falan kaldırıyosun neden dikkat etmiyosun.....ayrıca usg ile normal tarih arası fark ediyo sen endişe etme büyür bebişin ama kendine dikkat et olur mu inşallah 15 gün sonra kalp atışınıda duarsında hayırlısyla rahatlarsın canım

ahhh canım benim sen neden bebek falan kaldırıyosun neden dikkat etmiyosun.....ayrıca usg ile normal tarih arası fark ediyo sen endişe etme büyür bebişin ama kendine dikkat et olur mu inşallah 15 gün sonra kalp atışınıda duarsında hayırlısyla rahatlarsın canım

Bi daha aynı hatayı asla yapmam :sinifsinif::sinifsinif:

Bi daha aynı hatayı asla yapmam :sinifsinif::sinifsinif:

ya insan nası vicdan azabı çekiyor dimi öle kötü oluyor ki bende bi kere takside kötü oldum adama yavaş diyorum nası kullanıyo bi gör çukur mukur hakgetire insan bindiğine pişman oluyo

walla sonradan allah korusun olumsuz bir şey olursa kendimizi paralamaktansa dikkat etmemiz lazım

sen şimdi ya bişey olursa diye yiyip bitirme sakın kendini allah emanet onlar sıkma canını

esracım hemen 4haftalık kese görüntüsünü tedarik edicem tatlım senin için kaydirigubbakcemile5

kesenizi görebildinizmi
gördük canım hem keseyi hem yolk kesesini gördük. darısı başina tatlımm

üfff,Allah korusun canim yaa :Saruboceq:
kalp atisi,2li test,3lü test derken insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi :Saruboceq:
amin canım gebelik aşam aşama bilgisayar oyunu gibi bir level atlıyosun önüne başka bir engel çıkıyo risk hiç bitmiyo allah hepimize sağlıklı gebelikler versin.

bende çok korkuyorum doktorum pazartesi gel keseyi görürüz dedi bana dua edin kızlar bi aksilik olmasın zaten kanser hastasıyım rahmim elden giderse şansım yok inşallah en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler alırız bebeişlerimizden
ne nasıl yani nasıl kanser hastasısın canım ya geçmiş olsun. inşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. tedavi oluyor musun allah yardımcın olsun.

canım benim demin atlamışım bu topiğin ilk kap atışı alan annesi olarak senin için kocaman bir halay gelsin o zaman :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

allah fasulyenide senide korusun nazarlardan saklasın:nazar:
allah bu ne güzel bir halay teşekkür ederimmm opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile darısı başına canımmm. darısı tüm hamilelere inşallah.

gördük canım hem keseyi hem yolk kesesini gördük. darısı başina tatlımm

:teytey::teytey::teytey::teytey:

oleyyy bebeiş kendini göstermiş allahhhh en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyursun inşallah

canım ben yumurtalık kanseriyim sol yumurtalığım alındı ameliyatım hatalı yapıldığı için içimde bi kitle kalmış ne olduğunu ameliyatta anlarız o yüzden bir an önce hamile kal içini doğumda temizleriz dediler o yüzden tüp bebek yaptık biz

hatta bu konuda bi topic açtım orda kısa bir öyküm var

26 yaşında yumurtalık kanseri olmak ve yüzleşmek diye

tedavi oluyorum devamlı kontrol her ay 2 kere kadın doğum şimdi hamilelik dolayısıylada sıkı takipte olucam kemoterapiye gerek görülmedi allahttan vaziyet bu yani canım allah beterinden saklasın senin için gerçektende çok sevindim

netten buldum canmm...neler var neler :lepi:
ay evet ya insan hepsini almak ister ama ona para mı dayanır
gizemlii canımm benim çok geçmiş olsuunnn kıyamamm

saol canım geçicek inşallah hepsi kızlara hep kendimi örnek veriyorum çünkü ben öncelikle önemli olanın benim sağlığım olduğu çok acıda olsa öğrendim geçicek inşallah.. saol canım tekrar

ee yeni hamişler anlatın bulantı başdönmesi felan varmı bende hiçbişi yok şimdilik hamile deilmiyim yoksa.dün rüyamda dr gitmişim kese için dr diyo sende kist var ve çok büyük dio bende test yaptım çıktı felan die dr bana kızıo bagırıo felan hamile biri gelio onu görmek bile istemiorum aglıodum çokk

azize benimki bölemi şimdi inanamıorum perşembe tam 6haftalık ya

ee yeni hamişler anlatın bulantı başdönmesi felan varmı bende hiçbişi yok şimdilik hamile deilmiyim yoksa.dün rüyamda dr gitmişim kese için dr diyo sende kist var ve çok büyük dio bende test yaptım çıktı felan die dr bana kızıo bagırıo felan hamile biri gelio onu görmek bile istemiorum aglıodum çokk

walla erkilcim bende de pek bişey yok sadece geceleri sık idrara çıkma ve idrarda koku değişikliğ bide doymak bilmeme başka bişey yok bende acaba değerlerim düştümü diye endişe ettim idrar testi aldım bakalım perşembe kan testim var yine seninde yakında başlar bulantı falan baksana sen bayağı ilerdesin bende pazartesi allahın izniyle keseyi görmeye gidicem

Back