• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

evet bak yazmayı unutmuşum sık idrar ve çok yemek iştahla höpürdetmek :) ilk hafta pek belirti olmuyo canım zaman geçtikçe kendini hissettiriyor merak etme herşey sırasıyla yaşanıyo. inşallah amin canım.

amin inşallah darısı hepinize inşallah. tabi duymak da yetmiyo cucu bu kez de iki hafta sonrasını bekliyorsun. benim samimi arkadaşım 7 haftalıkken duydu 10 haftalıkken gittiğinde duyamadı kürtaj oldu bende ona takıldım yani şu üç ay geçene kadar rahat nefes alamayacağım galibaeyvahedigeldismile

üfff,Allah korusun canim yaa :Saruboceq:
kalp atisi,2li test,3lü test derken insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi :Saruboceq:

ayy hic söylemeyin kizlar ya ben simdiden korkuyorum rahat degilim..Hayirlisi ile bu duysaydim kalp atislarini sali günü eyvahedigeldismile

GİZEMLİ83 sen bilgilerini yaz buraya...Yaşını kilonu son regl tarihini falan işte o gelince geçmişi okuyor yazar ama istersen msjda atabilirsin ona...
canım ben liste yapmayı öğrenmek için sordum yoksa azizecim çok güzel hallediyo o işi asla karışmam başkasının işine bu onun listesi onun topiği ve inşallah oda hamiş olarak katılıcak aramıza
canım ben ay adetimin 3,4,5,6,7 günleri 3 adet klomen içitm adetimin 10. günü ve 14. günü ultrason la baktı doktor 14. gün baktığında yumurtan çatlamış dedi bugun adetimin 22. günü bugunde duphastona başladım adetimin 22,23,24,25,26,27 günleride 2 adet duphaston iççem çatlatma ignesi olmadım yumurtam çatladıgı için canım.. adetimin 6.8.10.12.14 günleride ilişki oldu inşallah hamişimdir cuma günü test yaptırsam çıkarmı acaba ?inşallah hakkımızda hayırlısı olsunn
ayy canım ya bende bir ara kloemen içmiştim ikinci ay kist yaptı bıraktım inşallah sende işe yarar hadi hayırlısı
bazen belirtim var gibi oluo bazen yok gibi meme uçlarımda çok acı var ve kaşıntı var bazen belim agrıyo bazende kasıgımda acı ama gögüsdeki acı dışında şu an kesin biişy yok hepsi pskolojikde olabilir:(:kedi:

canimm ben ilk idrar testinde ögrendim
30 mart sali günü yapmistim pozitif cikmisti,kan testine gittim hemen,degerim 23 cikmisti..
o cumartesi yine kan testi yapildi 96 gibi bir deger cikti..
aslinda bende sat falan yok,ben 4-5 ayda bir adet gören biriiydim.catlatma ignesiyle hamile kaldim..doktorum bebisin kac haftalik oldugunu söyleyince bende hesaplayicilardan sat 8 mart olarak hesapladim..bos kalmasin o alan diye kaydirigubbakcemile3
öle olunca çok zor oluyor hesaplamak ama doktor usgde söler sende ona göre bi sat belirlersin kendine
[/QUOTE]

merhaba kizlar ben transferden bugune ilk defa disari ciktim arabayi ben surdum ama yavasca bise olmaz dimi iki saat dolasip geldik simdide cnm sikildi keske cikmasaydim yaaaa
kaymak yaaa ne alemsin he niye çıktın yürüyerek gez ama araba sakıncalı aniden bişi olsa falan dikkat et
evet bak yazmayı unutmuşum sık idrar ve çok yemek iştahla höpürdetmek :) ilk hafta pek belirti olmuyo canım zaman geçtikçe kendini hissettiriyor merak etme herşey sırasıyla yaşanıyo. inşallah amin canım.

amin inşallah darısı hepinize inşallah. tabi duymak da yetmiyo cucu bu kez de iki hafta sonrasını bekliyorsun. benim samimi arkadaşım 7 haftalıkken duydu 10 haftalıkken gittiğinde duyamadı kürtaj oldu bende ona takıldım yani şu üç ay geçene kadar rahat nefes alamayacağım galibaeyvahedigeldismile
inşallah zamanla değerler katlanırda yaşarız bu duyguyu

ayy hic söylemeyin kizlar ya ben simdiden korkuyorum rahat degilim..Hayirlisi ile bu duysaydim kalp atislarini sali günü eyvahedigeldismile

bende çok korkuyorum doktorum pazartesi gel keseyi görürüz dedi bana dua edin kızlar bi aksilik olmasın zaten kanser hastasıyım rahmim elden giderse şansım yok inşallah en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler alırız bebeişlerimizden

merhaba aralık anneleri ben 6 hafta 5 günlük hamileyim listenize yazmışsınız teşekkürler. tüp bebekle hamile kaldım. bugün muayenemi oldum hem keseyi gördük hem de kalp atışlarını gördük. doktor herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi. çok mutluyummm. kaydirigubbakcemile2zemuszemus darısı hepinizin başına inşallah. tekizmiş çoğul değil yani. :emir_bebek:. çizelgemde 6+4 görünüyor ama doktor 6+5 dedi. fasülyem 7.8 mm olmuş. iki hafta sonra tekrar gideceğiz. işte böylee. topiğin ilk kalp atışı alan hamilesi ben oldum. beklenen doğum tarihi 3 aralık ama kısmet bakalım hepiniz allaha emanet olun. hamile olmayanlar da inşallah hamile olurlar. :Saruboceq:

canım benim demin atlamışım bu topiğin ilk kap atışı alan annesi olarak senin için kocaman bir halay gelsin o zaman :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

allah fasulyenide senide korusun nazarlardan saklasın:nazar:

kizlar arada sirada bunalim basiyor mu sizide?
canim hic bisey yapmak istemiyor,hem yasak spor,hareket...
ay ne bileyim daral geldi yat yat yat artik boshayallersmile
bebis saglikli olsunda gerci.. :Saruboceq:

kizlar arada sirada bunalim basiyor mu sizide?
canim hic bisey yapmak istemiyor,hem yasak spor,hareket...
ay ne bileyim daral geldi yat yat yat artik boshayallersmile
bebis saglikli olsunda gerci.. :Saruboceq:

canım benim meleğim daha küçük annesini ısıtmaya başlamadı ama bunu yaşayan arkadaşım var normal bir durum...

çünkü içinde iki kalp atıyor motor gibi çalışıyor bünyen vucut ısın normal insanlardan daha fazla daralman çok normal bebeiş anneyi yalmış desenedelikafadulden

canım benim meleğim daha küçük annesini ısıtmaya başlamadı ama bunu yaşayan arkadaşım var normal bir durum...

çünkü içinde iki kalp atıyor motor gibi çalışıyor bünyen vucut ısın normal insanlardan daha fazla daralman çok normal bebeiş anneyi yalmış desenedelikafadulden

ayy canim hadi bakalim insallah atmaya baslamistir melegimin minik kalbi :asigim:
cok fazla duygusal gelgitler oluyormus,herseye aglar oldum bende,yolda araba carpmis bi kus gördüm..ayyy esim susturana kadar ne cekti beni :kedi:
öyle öyle seyler iste..gecer sanirim,hayirlisii

ayy canim hadi bakalim insallah atmaya baslamistir melegimin minik kalbi :asigim:
cok fazla duygusal gelgitler oluyormus,herseye aglar oldum bende,yolda araba carpmis bi kus gördüm..ayyy esim susturana kadar ne cekti beni :kedi:
öyle öyle seyler iste..gecer sanirim,hayirlisii

canım birşey sorsam belki yazmışsındır ama kaçırdım kaçıncı haftada gördünüz ve duydunuz kalp atışlarını

canım birşey sorsam belki yazmışsındır ama kaçırdım kaçıncı haftada gördünüz ve duydunuz kalp atışlarını

canimm keseyi 4+3 ken gördük,vajinal ultrasonla..:asigim:
kalp atislarini daha duymadik,bu persembeye kontrolümüz var yine,insallah duyariz. yine vajinal ultrasonla bakilacak..bikac tecrübeli hamile arkadasim duyma olasiliginiz yüksek dedi..hayirlisi bakalim.. :asigim:

canimm keseyi 4+3 ken gördük,vajinal ultrasonla..:asigim:
kalp atislarini daha duymadik,bu persembeye kontrolümüz var yine,insallah duyariz. yine vajinal ultrasonla bakilacak..bikac tecrübeli hamile arkadasim duyma olasiliginiz yüksek dedi..hayirlisi bakalim.. :asigim:

hayırlı olsun bende 6.haftada duydum. ınsa sende duyacaksın

Canimmmm
coook dikat et kendine,ne yapiyorsun? agir ish falan?
bana doktor araba kullanmayi yasak etti, en cok sevdigim kapucinoyu bile icemiyorum.
dikkat et canim,lutfen
icimizdeki can cok degerli hepimiz icin...

ben kahveden vazgeçemiyorumm
doktormu sanaa yasak etti capicinoyu canımm

canimm herkeste farkli oluyormus..
gecen hafta bende ayni senin gibiydim,yoksa hamile degil miyim,niye yok bisey diyordum ama iste,kisiden kisiye degisiyor..
uyku,yorgunluk,istah acilmasi,kasik bel agrilari,gögüslerde dolgunluk ve sizi...
varmi bunlardan bazilari?

bu saydıklarınınn hepsi bende varr

kızlar bende bugün bulantılar epey bir başladı bir kaç defa istifra edecek gibi oldum öğle yemeğinden sonra çok kötü oldum.bir de baş dönmem var çok..hafif kasık ağrısı..

canlarım ben çıkıyom grşrz yarın
mesaim bitti ama bende bittim bugün

3d-11haf-.jpg

11 haftalık bebiş görüntüsü.

Back