2010 aralık annelerinin kilo verme tablosu

Canım benim ben bu yüzden hiç adımı yazdırmadım sana :) YAni bende kilo vermek istiyorum ama ne egzersize başladım nede yediklerime dikkat ediyorum. Dedim haybeye yer işgal etmiyeyim topikte ama sizi kontrol etmeyi de ihmal etmiyorum

lilyumanecim bu arada bende seni takipteyiim :) (Rakibimsin demiyoruma ama bak dikkat et ) Değerlerimiz biri hariç aynı..Bakalım nasıl devam edeceksin

55 ile hamile kaldım
75 ile tamamladım
doğumdan çıkıp eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti yani 71dim
1. ayın sonunda 65 dim
bakalım 2. ayda ne olacak

Ben de aynen senin gibi oldum arkadaşım 2. ay bitmek üzere ama ben hala 67 yim sen benden daha iyisin ben 54 ile hamile kalmıştım

canım ben burayı yeni gördüm, listede yerimi alayım hemen :)

hamilelik öncesi 50kg doğum öncesi 67,5kg doğum sonrası 62,5kg 1.ay 57,5kg 2.ay 55kg
benim derdim kalan kilolar değil de sarkmış yumuş yumuş göbeğim. egzersiz yapmak şart!

Maaşallah arkadaşım çok iyisin, özel birşey yaptın mı?
Ya da kilo verince sütün azaldı mı?

Maaşallah arkadaşım çok iyisin, özel birşey yaptın mı?
Ya da kilo verince sütün azaldı mı?

yok canım özel bişey yapmıyorum, ama kızım biraz huysuz hep kucak istiyo, durum böyle olunca gündüz yemek yemeyi unutuyorum Apar topar bi kahvaltı yapıyorum o kadar, bol bol su ve sıvı şeyler içiyorum gün içinde sütüm azalmasın diye, öyle aman aman sütüm yok ama yetiyo kızıma, mama vermiyorum yani. hatta gün içinde çikolota yada abur cubur yediğim de oluyo ama ben şerbetli talı sevmem, talı yemiyorum hiç. zaten öncesindede çok yemek yiyip kilo alamayanlardandım ben :) benim derdim de yumuş yumuş olmuş göbeğim hiç karnım kalmadı diyenlere şaşırıyorum, yavaş yavaş derisinin gerginleştiğini hissediyorum aslında ama yinede şu an 3 aylık hamile gibi görünüyorum

hamilelik öncesi 62
doğum öncesi72
doğum ardından 66
1.ay 62
2. ay 20 sinde dolcak ama şimdi 59

benim dogum öncesi 52
dogum kilom 84.4
dogum sonrası 80
simdi 72 kiloyum azimliyim tekrar 36 bedene dönecegim.:84:

benim dogum öncesi 52
dogum kilom 84.4
dogum sonrası 80
simdi 72 kiloyum azimliyim tekrar 36 bedene dönecegim.:84:

Bana moral oldun arkadaşım ben de tekrar döneceğim diye umuyorum. Ben hergün 60 dk. yürüyorum moral olarak bile çok iyi geldi.

Arkadaşlar ben yürüyerek zayıflayanlar topiğindeyim aynı zamanda hergün oraya yazıyorum ne kadar yürüdüğümü, motivasyon oluyor.

Bu arada evde yürüyüş bandında yürüyorum 1 haftadır, tavsiye ediyorum hepinize...

takip ediyorum canım seni. hem burada hem de diğer topikte. 2 gün 25 dak ben de yürüdüm koşu bandında. ayrıca 15 dak masaj ve 50-150 adet twist. 3. gün misafir için hazırlık ve temizlik derken yapmadım. devam edicem ama. sen de gaz veriyosun bana. devamlı hale getirirsem yazarım ben de zayıflama topiğinde...bu arada moral konusuna kesinlikle atılıyorum. kendime zaman ayırıp bişeyler yapmış olmak düşüncesi bile yetiyo. zayıflamasam da olur. (tabi zayıflasam daha iyi olur)

merhaba benide eklermisin,z belki kilo werenleri gorup gaza geliriz :) hamilelik oncesi:59
dogum oncesi 81
dogum sonrası 76
1.ay 68
2.ay 68

yeni gördüm bu topiği,aslında şubat annesi olmam gerekirken aralık annesi oldum
listeye benide eklemenizi istiyorum
hamilelik öncesi 65kg
doğum öncesi 75kg
doğumdan 1 ay sonrası 76kg (nasıl oluyorsa )

ama kararlıyım kilo vermeye bebeğim prematüre olduğu için evde hapis kaldık dışarı çıkamıyorum,hareketsizim birde süt olsun diye habire tıkınıyorum .allahın izniyle 1 mart itibariyle dışarı çıkmamız serbest olsun ozaman hızlı kilo vereceğime inanıyorum :26:

54 le hamile kaldım. 72 ile doğuma gittim 66 kilo eve döndüm. 1. ay 64 kiloya düştüm. şuan 60 kiloyum :)) 2 ay 10 gün oldu doğum yapalı... yaza az kaldı bu göbek nasıl gider bilmiyorum. spor yapmayada hiç vaktim olmuyor. offf offf....

canım biraz sabırlı olmalıyız sanırım.Ben de kendi kendimi gaza getiriyorum .
Kocamın ve milletin söylediklerine kulak asmıyorumKendime 4 ay süre tanıdım bakalım nolcak:79:

2.ayda58e dusmusumO kadar tatliyi goturmeye ragmen kilo vermeme sasirdimmm.ama gobek oldugu gibi duruyorSpora baslamak artik sart oldu

benide ekleyebilirmisiniz listeye
88 hamilelik öncesi
96 doğum öncesi
89 doğum sonrası
88 1. ay
89 2. ay :26:

2.ayda58e dusmusumO kadar tatliyi goturmeye ragmen kilo vermeme sasirdimmm.ama gobek oldugu gibi duruyorSpora baslamak artik sart oldu

Ahhaaa ac karna mı yoksa gün icinde mı tartildin bende senin hemen arkadayim ona göre çabuk verek su kiloları:))

hatunlar sormayın bende aynı duurmdayım
aman sütüm kesilir diye yiyoruz.
aslında ben ekmek çok az yiyorum alışkanlık oldu
ama tatlı türü şeyleri çok yiyorum
eşimin bugün çarşıda biraz işleri vardı
gitti
arkasından arıyorum.akaşama tatlımı yesek diye
sanki ehr akşam yemiyorum yani bu ne demek
tatlı alıp gelirmisin. benmim göbek d efeci
birde biz hafatsonu annemelrin yanına gittik
kardeşelrim hep dalga geçtiler benle.
ooooo çok şişmanlamışsın. dar giyme kilolar daha belli oluyo falan.
bende siz d edoğrurun d aöle karşıma gelin dedim.
offffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…