2010 aralık annelerinin kilo verme tablosu

8 buçuk aylık olduk, 61 kiloya düştüm ama 1 aydır yürüyüşüme diyetime rağmen gram veremiyorum. Heralde baya sağlam bir duraklama dönemine girmişim.:KK50:

hamilelik öncesi : 52
doğum öncesi : 64
doğumdan hemen sonrası : 63
1.ay : 62
2.ay : 60
3.ay : 58
4.ay : 57
5.ay : 57
6.ay : 56
7.ay : 55
slm ben de yazmıştım ama listede adımı göremedim .. :KK43:(
8.ay : 54
9.ay : 55 kg :KK43:

hamilelik oncesi 55.dogum oncesi 67.12 ay sonra 60....of ki ne offfffffffffffffffff

mevhibe canim bu kilolarda nasil kurtuldun cok merak edioyurum.ben kurtulamiyorumda

mevhibe canim bu kilolarda nasil kurtuldun cok merak edioyurum.ben kurtulamiyorumda

Canım ben haftada 3 kez koşu bandına çıktım kızım 1,5 aylık oldıktan sonra, sütüm 6. ayda kesildi o yüzden 6. aydan sonra ölümüne değil ama yediklerime de dikkat ettim. Çok şükür hepsi gitti. Ben sabırlı davrandım ama hırs da yaptım. En önemlisi buzdolabının üzerine en zayıf halimin bir resmini koydum çok faydalı oldu. Sakın takma ben çok bunalıma girdim ama boşunaymış hepsi bitti hatta eksideyim. biraz sabır biraz irade hepsi gider inşallah canım

13 ay sonra 55 :) 4 gun once disteli taktirdim zayifladim :) fazla yiyemiyorum abur bubur:KK43::KK52::KK52::KK52:

58 hamile kalmadan once,78 doguma girdim suan 59 um,cok yavas kilo verdim bazi ay 1 kilo bazi ay sadece yarim kilo ,diyet yok biraz spor var,yavas verdigim icin de arada cok yesemde hic geri kilo almadim,birde sadece 2 emzirebildim,hamile kalmadan onceki kiyafetleri tekrar giyebilmek cok keyifli

Şimdi bu topikteki tüm mesajları okudum. Ne uzun bir yol kat etmişiz.... Her yıl mütemadiyen alıp vermeye devam... an itibariyle kilom 58.7 .... Bu sene 10 kilo verdim geri aldım. Sonra 17 daha verdim. Şimdi 2 ileri 2 geri yola devam...

X