2010 aralık annelerinin kilo verme tablosu

ayyy benim kanamalarım daha yeni bitti yaklaşık 60gün sürdü yani az az da olsa. ne zaman regl olurum onu da hiç bilmiorum :S :26:

ayyy benim kanamalarım daha yeni bitti yaklaşık 60gün sürdü yani az az da olsa. ne zaman regl olurum onu da hiç bilmiorum :S :26:

işte aynı aynurcum benimde öle 60gün sürdü sonlarda azdı tabi 2 hafta bitti derken hooop bu başladı,çok meraklıydım hemen sanki:95:

ayyy ya kilo vermek ne kadar zormus 2 ayımız sadece 1,5 kilo gitti 73,5 oldummm nolcak kızlar ya bu kilolar

Ben de hasretle regl olmayı bekliyorum benim saat gibi işlerdi bebeğim planlı olmadığı halde gecikmenin 1. günü test yaptım pozitif çıktı yani o kadar düzenli. Bu kadar olmayınca bana da geldiler...

64 ile 65 arası gidip geliyorum :)Çok çabuk kilo verdim herkes çok şaşırıyor.Bir de şu vıcık vıcık göbek gitse ,göbek atcam yaklaşık 17 -18 kilo verdim.Sütüm çok yağlı ,kızımda maşallah obur azcık .Hiçbir şey yapmadım kilo vermek için kızımla uğraşmak,bol bol emzirmek ve ekmek yememek dışında :)

Ben akşamları hiç tartılmam, ne sinirimi bozucam sabah 57 çıkıyorum işte : )

Ya çok çok ince gözüküyorsun valaha .Ama sen inanmayacaksın tabi : )

ben de regl olcam sanırım karnım şişti kasıklarım ağrıo ateş basıo
inşallah olurum bi an önce çünkü sinirim tavan yaptı bu aralar

Al benden de o kadar.

kızlar bi heves topiği açtım ama spor faaln yapamıyorum ya
aslında kıızm uyrken vakit oluo da tembekllik işte
bi düzene koyamadım
ben de hamilelikten alışkanlık fazla ekmek yemiyorum
çok az
ama hamurişi ve tatlıya dayanamıyorum
nasıl gidicek bu koca göbekbi korsem vardı mideyi toparlayıcaı ama paçalıydı
şimdi altı slip olanını alıcam
ikidebir korse alacağına kilo versene dimi

listede ay ay kilo değişimlerini belirtirken 2.ay kilom şu ekle derseniz sevinirim hatunlar
hepsini tek tek okuyamıyorum mesajların
.

Ben akşamları hiç tartılmam, ne sinirimi bozucam sabah 57 çıkıyorum işte : )

Ya çok çok ince gözüküyorsun valaha .Ama sen inanmayacaksın tabi : )

hamilelik sonrasına göre ince gözüküyorum tabi canm ama öncesine göre kalın

elizin face te sergide şuan maşallah'ları topluyor :))

Yaa ben iki aydır 59-60 üstüme yapışmaz ins(

tartıyı balkondan Atcam yaa yeni aldığım pantolunu da giyemiyorum

ben adetliyim adetim bitsin tartılcam inşallah vermişimdir kiloları biraz zor ama

canim kot pantolonda normalde 27_28 giyiyorum bende 28 aldim aldim zayiflicam diye ama simdi 29 um esneyen 38 beden zor giriyor gobek bir gitse sigacakta sen 57 ye dusmusun ne guzel

Seninle bedenlerimiz ayni.ben de esneyen 38 lere ancak giriyorum.57 kiloya dusmus olmam seni yaniltmasin

Ben kilomu koruyayım da , bu iştahla vermekle çok zor ya.Ayy dünyaları yemek istiyorum

Ben kilomu koruyayım da , bu iştahla vermekle çok zor ya.Ayy dünyaları yemek istiyorum

Senin bu topikte ne işin var bacım,çok ayıp. Sinem'le birlikte doğum yaptığı halde incecik kalanlar topiği açın siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…