2010 aralık annelerinin kilo verme tablosu

hatunlar sormayın bende aynı duurmdayım
aman sütüm kesilir diye yiyoruz.
aslında ben ekmek çok az yiyorum alışkanlık oldu
ama tatlı türü şeyleri çok yiyorum
eşimin bugün çarşıda biraz işleri vardı
gitti
arkasından arıyorum.akaşama tatlımı yesek diye
sanki ehr akşam yemiyorum yani bu ne demek
tatlı alıp gelirmisin. benmim göbek d efeci
birde biz hafatsonu annemelrin yanına gittik
kardeşelrim hep dalga geçtiler benle.
ooooo çok şişmanlamışsın. dar giyme kilolar daha belli oluyo falan.
bende siz d edoğrurun d aöle karşıma gelin dedim.
offffffffffffff

Ben de senin gibiyim arkadaşım günde 1 saat 6 km hızla yürüyorum gr. veremedim 18,5 kilo almıştım hala 13 kilosu duruyor. Eşim bugün tartıyı sakladı. Deli gibi tartılıyorum artık haftada bir tartılacağım.

Acaba ne yapmalı???

Ben de senin gibiyim arkadaşım günde 1 saat 6 km hızla yürüyorum gr. veremedim 18,5 kilo almıştım hala 13 kilosu duruyor. Eşim bugün tartıyı sakladı. Deli gibi tartılıyorum artık haftada bir tartılacağım.

Acaba ne yapmalı???

Bravo valla.merak etme boyle devam edersen hem kilo verirsin hem de fistik gibi vucudun olur.cok ozendim sana simdi

Denizim beni 2. ayın sonu 57 diye değiştirir misin? 1 haftadır 57 çıkıyorum

Benim de tatlı krizlerim tutuyor ama ben öğlen yiyorum.Öğlen yeyin kızlar, hafif tatlıları tercih edin.2 gün önce sütlaç yedim mesala, dünde -kabak tatlısı- bayılırımmm : )Haa birde waffle yedim.1 gün yemesem diğer gün kesin tatlı birşeyler yiyorum.İşin sırrı akşam 19.00'dan sonra boğazımızı tutmak:KK1:

kızlar göğüslerdeki doluluk sizi rahatsız etmiyosa geceleri yüzüstü yatın, ben baya faydasını gördüm, 2 haftadır göbeğimde gözle görülür bi küçülme mevcut ki ben 3,5 aylık hamile gibiydim. Şu an hala göbeğim var ama ayaktayken o kadar belli olmuyo, oturunca çıkıyo, şimdi sıkılaştırma zamanı :) Bu arada artık 53,5-54kg ım, çok az kaldı eski kiloma dönmeye. Ama ben çok kötü bişey yapıyorum: kahvaltı yapmıyorum, öğle yemeği de yemiyorum, sadece atıştırmalarla akşamı ediyorum, sonra güzel bi akşam yemeği yiyorum. Diyet yapmak amaçlı yada kilo vereyim diye değil, kızım ne yazıkki yemek yemem için vakit bırakmıyo, kendime bişeyler hazırlayamıyorum bile yemek için :KK43:

Acaba ne yapmalı???

canım günde 40 dak ortalama 4-4,5 hızla yürüyorum ve 100 kere sağa sola dönüyorum twister'da. bunun yanında 1 haftadır tatlıyı, hamurişini kestim. çerez 1 avuç falan yiyorum günde. bi de gece atıştırmalarını kestim. çok acıkırsam 2-3 dilim etimek veya 1 ince dilim kepek ekmeği ile biraz peynir yiyorum. meyveye ağırlık verdim. kahvaltımı güzel yapıyorum. 3-4 dilim kızarmış kepek ekmeği yiyorum mutlaka. akşam yemeğinde de 1-2 dilim ekmek, çorba, sebze yemeği ve bol bol salata yiyorum. makarna, pilav yapmadım hiç. bir de elimde su şişesiyle dolaşıyorum, 2,5 litre kadar içiyorum. reglim de yeni bitti sanırım onun da etkisi ile vermeye başlamışım...:) çok mutluyum, sütümde azalmadı çok şükür... bence sen de devam et yürümeye. beslenmede de bir iki ufak değişiklikle yakında vermeye başlayacaksın. bu işi emzirirken halletmeliyiz, sonra çok daha zor. ek gıdalara geçince biraz daha diyeti sıkarız olmadı...

Son düzenleme:
2.ayı doldurdum.kilom 66 maalesef.listeye eklersen sevinirim canım.nolcak bu kilolar ya.yemeyi de kesemiyorum.sütüm olmuyor yoksa...:KK43:

canım günde 40 dak ortalama 4-4,5 hızla yürüyorum ve 100 kere sağa sola dönüyorum twister'da. bunun yanında 1 haftadır tatlıyı, hamurişini kestim. çerez 1 avuç falan yiyorum günde. bi de gece atıştırmalarını kestim. çok acıkırsam 2-3 dilim etimek veya 1 ince dilim kepek ekmeği ile biraz peynir yiyorum. meyveye ağırlık verdim. kahvaltımı güzel yapıyorum. 3-4 dilim kızarmış kepek ekmeği yiyorum mutlaka. akşam yemeğinde de 1-2 dilim ekmek, çorba, sebze yemeği ve bol bol salata yiyorum. makarna, pilav yapmadım hiç. bir de elimde su şişesiyle dolaşıyorum, 2,5 litre kadar içiyorum. reglim de yeni bitti sanırım onun da etkisi ile vermeye başlamışım...:) çok mutluyum, sütümde azalmadı çok şükür... bence sen de devam et yürümeye. beslenmede de bir iki ufak değişiklikle yakında vermeye başlayacaksın. bu işi emzirirken halletmeliyiz, sonra çok daha zor. ek gıdalara geçince biraz daha diyeti sıkarız olmadı...

Canım sen regl oldun mu yoksa doğum sonrası kanamadan mı bahsediyorsun?

Canım inşallah vereceğim hepsini sağlıkla, Ben regl olmadım haal onun rahatlatacağına eminim. Aman sütüm azalmasında birinci önceliğimiz o.

ne şansılısın valaha.Ablam da 2. ayında hemen regl olmuştu.Regl sonrası kilonda değişiklik oldu mu peki ?

canım bende dün oldum regl oldum doğum kanamam 60 gün sürmüştü zaten 15gün boş geçti hemen adet oldum bi nefes alamadım ama kilo vermedim yani 1kg gitti ama o masal hastalandı onla uğraşmaktan oldu,yalnız karnım daha bi düzleşti gibi

denizim beni de eklermisin canım.. hamilelik öncesi 45 doğuma giderken 62 doğumdan hemen sonra 59 1.ayda 52 2.ayda hala 52:KK9:

canım bende dün oldum regl oldum doğum kanamam 60 gün sürmüştü zaten 15gün boş geçti hemen adet oldum bi nefes alamadım ama kilo vermedim yani 1kg gitti ama o masal hastalandı onla uğraşmaktan oldu,yalnız karnım daha bi düzleşti gibi

Ya ben kendimi çok şişko hissediyorum.Ama gören doğum yapmış demez.Bir an önce 5 kilo vermek istiyorum.

Kaç kilo oldun şimdi ? bende nefes alamadan regl olmak istiyorum : ) Ben zaten 35 günde 1 regl olurdum, bakalım kaçıncı ayda olurum 6 ay falan sürmesin sakın : )

Ya ben kendimi çok şişko hissediyorum.Ama gören doğum yapmış demez.Bir an önce 5 kilo vermek istiyorum.

Kaç kilo oldun şimdi ? bende nefes alamadan regl olmak istiyorum : ) Ben zaten 35 günde 1 regl olurdum, bakalım kaçıncı ayda olurum 6 ay falan sürmesin sakın : )

canım sabah 58 akşam 59 ama reglle alakası yok gibi geliyo bana,benim anneminde 6ay gelmemiş canım normal ama olunca rahatlıyo yani insan bide düzenini biliyo yani,gerçi benim kociş yok ama olsun o gelene kadar düzene girmiş olurum,resim yollamıştım geldimi cnm
vermiş gibi gözüküyomuyum nasıl gerçi o 15gün öncenin resmi :))

ben de regl olcam sanırım karnım şişti kasıklarım ağrıo ateş basıo
inşallah olurum bi an önce çünkü sinirim tavan yaptı bu aralar

X