- 27 Ağustos 2010
- 75
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhaaa ac karna mı yoksa gün icinde mı tartildin bende senin hemen arkadayim ona göre çabuk verek su kiloları:))
hatunlar sormayın bende aynı duurmdayım
aman sütüm kesilir diye yiyoruz.
aslında ben ekmek çok az yiyorum alışkanlık oldu
ama tatlı türü şeyleri çok yiyorum
eşimin bugün çarşıda biraz işleri vardı
gitti
arkasından arıyorum.akaşama tatlımı yesek diye
sanki ehr akşam yemiyorum yani bu ne demek
tatlı alıp gelirmisin. benmim göbek d efeci
birde biz hafatsonu annemelrin yanına gittik
kardeşelrim hep dalga geçtiler benle.
ooooo çok şişmanlamışsın. dar giyme kilolar daha belli oluyo falan.
bende siz d edoğrurun d aöle karşıma gelin dedim.
offffffffffffff
Ben de senin gibiyim arkadaşım günde 1 saat 6 km hızla yürüyorum gr. veremedim 18,5 kilo almıştım hala 13 kilosu duruyor. Eşim bugün tartıyı sakladı. Deli gibi tartılıyorum artık haftada bir tartılacağım.
Acaba ne yapmalı???
Bravo valla.merak etme boyle devam edersen hem kilo verirsin hem de fistik gibi vucudun olur.cok ozendim sana simdi
Ben de senin gibiyim arkadaşım günde 1 saat 6 km hızla yürüyorum gr. veremedim 18,5 kilo almıştım hala 13 kilosu duruyor. Eşim bugün tartıyı sakladı. Deli gibi tartılıyorum artık haftada bir tartılacağım.
Acaba ne yapmalı???
canım günde 40 dak ortalama 4-4,5 hızla yürüyorum ve 100 kere sağa sola dönüyorum twister'da. bunun yanında 1 haftadır tatlıyı, hamurişini kestim. çerez 1 avuç falan yiyorum günde. bi de gece atıştırmalarını kestim. çok acıkırsam 2-3 dilim etimek veya 1 ince dilim kepek ekmeği ile biraz peynir yiyorum. meyveye ağırlık verdim. kahvaltımı güzel yapıyorum. 3-4 dilim kızarmış kepek ekmeği yiyorum mutlaka. akşam yemeğinde de 1-2 dilim ekmek, çorba, sebze yemeği ve bol bol salata yiyorum. makarna, pilav yapmadım hiç. bir de elimde su şişesiyle dolaşıyorum, 2,5 litre kadar içiyorum. reglim de yeni bitti sanırım onun da etkisi ile vermeye başlamışım...:) çok mutluyum, sütümde azalmadı çok şükür... bence sen de devam et yürümeye. beslenmede de bir iki ufak değişiklikle yakında vermeye başlayacaksın. bu işi emzirirken halletmeliyiz, sonra çok daha zor. ek gıdalara geçince biraz daha diyeti sıkarız olmadı...
Canım sen regl oldun mu yoksa doğum sonrası kanamadan mı bahsediyorsun?
canım günde 40 dak ortalama 4-4,5 hızla yürüyorum ve 100 kere sağa sola dönüyorum twister'da. bunun yanında 1 haftadır tatlıyı, hamurişini kestim. çerez 1 avuç falan yiyorum günde. bi de gece atıştırmalarını kestim. çok acıkırsam 2-3 dilim etimek veya 1 ince dilim kepek ekmeği ile biraz peynir yiyorum. meyveye ağırlık verdim. kahvaltımı güzel yapıyorum. 3-4 dilim kızarmış kepek ekmeği yiyorum mutlaka. akşam yemeğinde de 1-2 dilim ekmek, çorba, sebze yemeği ve bol bol salata yiyorum. makarna, pilav yapmadım hiç. bir de elimde su şişesiyle dolaşıyorum, 2,5 litre kadar içiyorum. reglim de yeni bitti sanırım onun da etkisi ile vermeye başlamışım...:) çok mutluyum, sütümde azalmadı çok şükür... bence sen de devam et yürümeye. beslenmede de bir iki ufak değişiklikle yakında vermeye başlayacaksın. bu işi emzirirken halletmeliyiz, sonra çok daha zor. ek gıdalara geçince biraz daha diyeti sıkarız olmadı...
kırkımız çıktıktan 3-4 gün sonra regl oldum. önce anlamadım az az geliyodu sonra tam oldu. 10 gün sürdü yahu:)
ne şansılısın valaha.Ablam da 2. ayında hemen regl olmuştu.Regl sonrası kilonda değişiklik oldu mu peki ?
ne şansılısın valaha.Ablam da 2. ayında hemen regl olmuştu.Regl sonrası kilonda değişiklik oldu mu peki ?
canım bende dün oldum regl oldum doğum kanamam 60 gün sürmüştü zaten 15gün boş geçti hemen adet oldum bi nefes alamadım ama kilo vermedim yani 1kg gitti ama o masal hastalandı onla uğraşmaktan oldu,yalnız karnım daha bi düzleşti gibi
Ya ben kendimi çok şişko hissediyorum.Ama gören doğum yapmış demez.Bir an önce 5 kilo vermek istiyorum.
Kaç kilo oldun şimdi ? bende nefes alamadan regl olmak istiyorum : ) Ben zaten 35 günde 1 regl olurdum, bakalım kaçıncı ayda olurum 6 ay falan sürmesin sakın : )