2010 aralık annelerinin kilo verme tablosu

aynı kiloyla bizde ayseeylülle hamile kalmışız.
rakip oalrak seçiyorum kendime.
canım bakma benim 72de göründüğüme şuan 73e deoğru gidiyorum .

tamam denizim bu rakiplik işi hosuma gitti birazda hırslandım bakalım nolcak bu hırsla kilo vermezde alırsam yuh bana ama aramızda kalsın şuan canım cok tatlııııı istiyoooo napcam ya ben nasıl kilo vericm bide 2 cocuga kosturuyom ama bende kilolar zor gidiyo hele bide bi göbüs var sende 3 aylık ben diyim 5 aylık:KK5:

hpeimizin derdinin ortak olmasına sevindim. demkkii tek değilmişim
en baştaki önceliğim şu koca göbekten kurtlmak ama karın egzersizleirne d ebaşlayamam
dikişler zarar görürmüki
kızlar ebru şallı pilatese başaldımı kanalda .
bana çok yaramıştı o.
kız uyursa yaaprım ben

şekerim her sabah 10.30 da yapıo pilates
ben de kzıım uyuduğu sabahlar fırsat bilip yaporum gerçekten faydalı ya
kaslarım ağrıo akşamları pilates yapınca

AKLIMIZDA BULUNSUN

Emzirirken sütün miktarını ve kalitesini düşürmeyecek hem de kilo vermeyi destekleyecek öneriler

Sık aralıklarla, azar azar beslenin
Öğün atlamaktan kaçının
Günde 2,5 – 3 lt su içmeye çalışın
Aşırı tuz ve tuzlu besinler tüketmekten kaçının
Düşük enerjili diyetler yapmayın
Şeker ve şekerli tüm besinlerden (Çay şekeri, bal, reçel, pekmez, çikolata, pasta, hazır meyve suları, meşrubatlar, gazlı içecekler, tatlılar...) uzak durun
Vücudun ihtiyacı olan şekeri meyvelerden alın. Meyvelerin suyunu sıkmaktansa bütün olarak tüketin
Margarin, tereyağı gibi katı yağlar yerine bitkisel sıvı yağları tercih edin
Artan protein ve kalsiyum ihtiyacı yeterli ölçüde yoğurt, süt ve peynir tüketin
Süt, yoğurt ve peynirde doymuş (kötü) yağlar bulunduğu için yarım yağlı veya yağsız (light) olanlarını tüketin
Yiyecekleri kızartmak, kavurmak yerine; haşlama, ızgara yapma, buğulama, buharda veya fırında pişirme yöntemlerini kullanarak hazırlayın
Yağ alımını azaltmak için etle pişen yemeklere yağ koymayın
Pasta, kek, kurabiye, börek vb hamur işlerinde de bol miktarda yağ, şeker, un, yumurta vb bulunduğu için mümkün olduğunca bu besinleri yemekten kaçının. Canınız çok isterse ikram edilenin yarısını yiyin
Posalı besinler (kurubaklagiller, tam taneli tahıllar, sebze – meyve) tüketmeye özen gösterin; posalı besinler kan şekerini, kan basıncını (tansiyonu) ve kan kolesterolünü istenilen seviyede tutarlar. Bağırsakları çalıştırarak kabızlığı önlemeye ve kilo vermeye yardımcı olurlar.
Yiyeceklerle beraber alınan demirin vücutta kullanılmasını önemli ölçüde engelleyen çay, kahve, kolalı içecek tüketimini ise mümkün olduğu kadar azaltın ve yemeklerden 45 dk önce veya sonra tüketin.
Uyku saatlerinizi dengelemeye çalışın; düzenli ve kaliteli uyuma alışkanlığına sahip bireylerin metabolizması daha hızlı çalışmaktadır. Geç saatlere kadar oturmak ise besin tüketimini ve fazla enerji alımını artırır.
Stresten uzak durmaya çalışın: Uzun süreli stres kişilerin kan şekerinde dengesizliklere neden olup, tatlı ve karbonhidrat ağırlıklı besinlere eğilimi artırmaktadır.

tamam denizim bu rakiplik işi hosuma gitti birazda hırslandım bakalım nolcak bu hırsla kilo vermezde alırsam yuh bana ama aramızda kalsın şuan canım cok tatlııııı istiyoooo napcam ya ben nasıl kilo vericm bide 2 cocuga kosturuyom ama bende kilolar zor gidiyo hele bide bi göbüs var sende 3 aylık ben diyim 5 aylık:KK5:

canım ben bugün ilk sporumu yaptım ona göre.
aam sen beni geçersin baksan ben doğum sonrasından beri yerimde sayıyorum
hemde kilo alımına doğru gidiyorum

şekerim her sabah 10.30 da yapıo pilates
ben de kzıım uyuduğu sabahlar fırsat bilip yaporum gerçekten faydalı ya
kaslarım ağrıo akşamları pilates yapınca

canım kaçırdım ya bebeği emziiryorum derken.
sonuna yetiştim
oan d aısınmadan başlamayayım dedim.
topum lastiğim var
çıakrayım meydana

AKLIMIZDA BULUNSUN

Emzirirken sütün miktarını ve kalitesini düşürmeyecek hem de kilo vermeyi destekleyecek öneriler

Sık aralıklarla, azar azar beslenin
Öğün atlamaktan kaçının
Günde 2,5 – 3 lt su içmeye çalışın
Aşırı tuz ve tuzlu besinler tüketmekten kaçının
Düşük enerjili diyetler yapmayın
Şeker ve şekerli tüm besinlerden (Çay şekeri, bal, reçel, pekmez, çikolata, pasta, hazır meyve suları, meşrubatlar, gazlı içecekler, tatlılar...) uzak durun
Vücudun ihtiyacı olan şekeri meyvelerden alın. Meyvelerin suyunu sıkmaktansa bütün olarak tüketin
Margarin, tereyağı gibi katı yağlar yerine bitkisel sıvı yağları tercih edin
Artan protein ve kalsiyum ihtiyacı yeterli ölçüde yoğurt, süt ve peynir tüketin
Süt, yoğurt ve peynirde doymuş (kötü) yağlar bulunduğu için yarım yağlı veya yağsız (light) olanlarını tüketin
Yiyecekleri kızartmak, kavurmak yerine; haşlama, ızgara yapma, buğulama, buharda veya fırında pişirme yöntemlerini kullanarak hazırlayın
Yağ alımını azaltmak için etle pişen yemeklere yağ koymayın
Pasta, kek, kurabiye, börek vb hamur işlerinde de bol miktarda yağ, şeker, un, yumurta vb bulunduğu için mümkün olduğunca bu besinleri yemekten kaçının. Canınız çok isterse ikram edilenin yarısını yiyin
Posalı besinler (kurubaklagiller, tam taneli tahıllar, sebze – meyve) tüketmeye özen gösterin; posalı besinler kan şekerini, kan basıncını (tansiyonu) ve kan kolesterolünü istenilen seviyede tutarlar. Bağırsakları çalıştırarak kabızlığı önlemeye ve kilo vermeye yardımcı olurlar.
Yiyeceklerle beraber alınan demirin vücutta kullanılmasını önemli ölçüde engelleyen çay, kahve, kolalı içecek tüketimini ise mümkün olduğu kadar azaltın ve yemeklerden 45 dk önce veya sonra tüketin.
Uyku saatlerinizi dengelemeye çalışın; düzenli ve kaliteli uyuma alışkanlığına sahip bireylerin metabolizması daha hızlı çalışmaktadır. Geç saatlere kadar oturmak ise besin tüketimini ve fazla enerji alımını artırır.
Stresten uzak durmaya çalışın: Uzun süreli stres kişilerin kan şekerinde dengesizliklere neden olup, tatlı ve karbonhidrat ağırlıklı besinlere eğilimi artırmaktadır.

ooooo nasıl uyucaz bunalra
homiligırtlak tatlı yerken

Bende yazıyım şuraya k,lolarımı denizim eklersin artık..
hamilelik öncesi 78, doğuma giderken 87, şuanda 77 ...
süt olsun derken biraz ipin ucu kaçıyo ama bakalım artık durum ne olacak.. :KK5:

denizim ben sabah tam pilatese başladım ebruyla 20 dk yaptık esmanur hanım uyandı yarıda kaldı
uyku saatlerini pilatese göre düzenlemek lazım aslında

merhaba bende aralık annsı olarak dogum öncesı 54 dogumdan önce ? tartılmadım.. dogumdan gelıce 69... 1.ayda 61.5 2. ayda ise 58.5 oldum... hedefım 52 olmak...

Denizim ekle benide listeye bende verilecek kilo çok zaten olmam gereken kilomun üzerindeydim hamile kaldığımda hedefim büyük benim asıl istediğim hamileliğimde baya bi büyüyen kalçalarımı normale döndürebilmek bakalım yapabilecek miyim?
Aslında oğlum sabahları uyusa istediğim spora gitmek ama nerdee:KK31:

75 kilo ile hamile kaldım
87 ile doğuma girdim
Oğlum 68 günlük oldu şu an 80 kiloyum.:KK5:

Her gün 15 dakika egzersiz yapsak biraz forma gireriz havalar soğuk olduğu için yürüyüşte yapamıyorum off off yaza kadar göbüş ve kalça nasıl gidicik bakalım:KK31:

Son düzenleme:
Bende Sinem'i rakip olarak görüyorum :KK1: Aynı kilo ile başlamışız.Hemen hemen aynı kiloda doğuma girmişiz.Sinem 59 ben 58 kiloyum.

Sinem bana rakip olabiler misin acaba ?:KK1:

merhaba kızlar benim durumda vahim 5 aylık hamileymişim gibi göbeğim var niye böyle acaba?! sütüm az geldiği için doğumdan itibaren ne dedilerse yedim, içtim biraz da ondan heralde

hamilelik öncesi kilom 64
doğum öncesi kilom 77
doğum sonrası 67,5
şimdi 70 offff

ben de ebruliyi izlemeye çalışıyorum ama oğlum hiç izin vermiyor, dvd sini alıcam heralde nette de videoları var, onun dışında hergün 10-15dk yürüyorum zamanla artırırım inşallah en büyük hayalim yüzmeye gitmek ama sütüm az olduğundan ve depolayamadığımdan ya ben yüzerken bebeğim acıkırsa endişem var. mama vermeme rağmen öncesinde anne sütü içsin mutlaka diyorum...

kızlar kendime rakip görmüyorum,
75 le başladım 99 la bitti en son 85 kiloydum,
bu aralar tartılmıyorum çok göbeğim kalmadı
boy uzunda kiloları fazla belli etmiyorum
en kısa zamanda tartılıp yazarım buraya canlarrr:KK37:

54 kilo ile hamile kaldım
72,5 ile doğurdum
66 1. aydaki kilom
şu anda 66 ile 67 arasında gidip geliyorum
ben dün koşu bandına başladım bakalım ne olacak sizde başlayın bana çok moral oldu
bu sabah ebru şallı ile de başladım benim ablama çok faydalı oldu
taş gibi şimdi 2 doğumunda da 30'ar kilo almıştı
birbirimizi gaza getirelim kurtulalım şu kilolardan
bu arada ben helva yiyorum süt için yourumunuz nedir buna ?

kızlar kendime rakip görmüyorum,
75 le başladım 99 la bitti en son 85 kiloydum,
bu aralar tartılmıyorum çok göbeğim kalmadı
boy uzunda kiloları fazla belli etmiyorum
en kısa zamanda tartılıp yazarım buraya canlarrr:KK37:

ben ben ben

rakibin ben olmaıyım.ne dersin?

bu topiği açtım ama bende ne azim var ne bişi .
spor faaln ayptığım yok. bi gün yaptım oturdum aşağı
şu ebru şallıyı kaçırmazsam belki bi düzen tutturabilirm.
geecnin bi yarısı tatlı yapıp afiyetle yiyen ben nasıl kilo vericeksem.
offffffffff.
hamilelik fotoğraflarımda bile daha zayıfım sankiiiiii.
napcam ben ya.
çok dertliyim çokkkkk

offffffffff.
napcam ben ya.
çok dertliyim çokkkkk

Ben de çok dertliydim arkadaşım hatta topikte kalan kilo konusunda galiba rekor bende 13 kilo ile 18,5 dan sadece 5,5 kilosu gitti. önce kafana takmayacaksın dedi diyetisyenim şimdi programa da almam dedi sen sütüne bak dedi ben sadece yürüyüş yapıyorum şimdilik
Bir şekilde vereceğiz inşallah:)

offffffffff.
napcam ben ya.
çok dertliyim çokkkkk

bu sabah kendimi tarttım 68 kiloyum...
hamilelik öncesi halime dönmeye 1 kilo kaldı... 13 kiloyu boğazımdan keserek vermedim...
dertler sağolsun... eşim sağolsun... annesi sağolsun... :KK59::KK59::KK59:

gebelik öncesi kilo :66 kğ
Doğum öncesi kilo :86 kğ
Doğum sonrası kilo :76
1.ay sonu kilo: 72
2.ay sonu kilo : 76 ühüüüüüü :2: :2: :2: :2: :2: :2:

2. ayda 61 kilo geliyorum :) ama su 3 kilodan bir turlu kurtulamadim yaaa:KK19:

aslinda kurtulmamam da cok normal, hatta kilo almadigima sevinmeliyim bile, cunku her gun okadar kalorili besleniyor ve tatli seyler tuketiyorum ki , her sabah daha cok kilo aldim korkusuyla tartiya cikiyorum.Sukur kilo almamisim ama demekki okadar kalorili beslenmeseydim coooooktan eski kiloma kavusmus hatta dahada zayiflamistim :KK43:

Son düzenleme:
55 ile hamile kaldım
75 ile tamamladım
doğumdan çıkıp eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti yani 71dim
1. ayın sonunda 65 dim
bakalım 2. ayda ne olacak

X