günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bugün bebişim 5 haftalık oldu maaşallah
karabiber ne güzel yazılar öle onlar süpersin walla
bulantı konusuna gelince bende çok hafif başladı akşam canımın çektiği ne varsa masadaysı ama hiçbirini yiyemedim
günaydın arkadaşlar
LaBianca bebişini kaybetmiş çok üzüldüm çok moralim bolzuldu Rabbim hiçbir anneye bunu yaşatmasın..
cucuu senn bayağıı uyuyormuşsunn yaaaaay yok canim yaa,basta öyle diyordum ama simdi istemiyorum bulantiyi..:sinifsinif:
uykum gelsin,canim biseyler ceksin falan ama bulanmayimmmm :umursamaz:
ayy canim Allah gönlüne göre versin..3 damatta iyi,2 damat bir gelinde iyi:))
aynennn,cok sulugöz oldum..haberleri izlerken,film izlerken,aglayan birini görünce zaten kopuyorum :kedi:
canim insallah sag salim kalp atislarini duyarsinn..
ben esim ise giderken uyaniyorum,kahvaltimi yapip geri yatiyorum..sadece yemek almaya,su icmeye falan kalkiyorum..biraksalar aksama kadar uyurum..
günaydın arkadaşlar
LaBianca bebişini kaybetmiş çok üzüldüm çok moralim bolzuldu Rabbim hiçbir anneye bunu yaşatmasın..
canimm yumurta deme bana kaydirigubbakcemile3ya bu sabhları benimde caım bişey istemiyor neden acaba yumurta falan yiyemiyorum artık zaten bakalım nolucak halimiz akşam iştahım açık oluyor ama sabhalar fena yani
evet canimm uyuuuuu,ama bulanmaaa insallah kaydirigubbakcemile3Maşallah sana o zaman
yok yemeklerden sonra bir süre yanma oluyor, kazınma değil bildiğin yanma. inşallah artmaz güzelim bulantılar. benim daha önce 6.haftada başlamıştı ama malesef o bebeğimi kaybettim. Allah bunu bağışlasın inşallah. cümlemize :))
Bence de bol bol uykum gelsin ama midem bulanmasın çok zor!
cucuu senn bayağıı uyuyormuşsunn yaaaa
benn mecbur dolanmakk zorundayımm evde yemek bekleyen 2 cadı car
oh ohh siz battaniye bile örmüşsünüzzzz
bu gün eşim diyokii gece üstünn açılmışşşş canımm kızımm ve senn üşümeyeseniz diye üstünüzüü örttümm diyoooo
karnımdakine kızımm diyoo yanii
hayırlısıı canımmmm
günaydın arkadaşlar
Çok üzüldüm..Allah sabır versin.Sebebi neydi acaba, öğrendiniz mi..Rahatsızlandımı birdenmi olmuş?:gitme:günaydın arkadaşlar
evet canım tüp bebekte böle yapılıyo düşük riski sizlerden daha fazlaya o yüzden 30 una kadar vurulucamsizee neden vuruluyoo iğne canımm ebbek düşmesin diyemii
artıkk bende kendimii değiştireyim diyorumm az ve sık yeme olayınaa fazlaa kaçırırsammm çokkk fena oluyorumm nefes alamaıyorumm
günaydın arkadaşlar
bizim 30 lu yaşlarda olup gebe kalamayanlar adında başka bir topiğimiz var LaBianca da ordan arkadaşım oraya yazmış ama detay yazmamış sadece çok üzgün olduğunu ağladığını yazmış moralim çokkk bozuldu ya çok etkilendim ağladım ben de..bir de gurbette Amerikada ne zor ya..off çok etkilendimmevet canım tüp bebekte böle yapılıyo düşük riski sizlerden daha fazlaya o yüzden 30 una kadar vurulucam
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden ya neden offf çok üzüldüm sen nerden haber aldın
bizim 30 lu yaşlarda olup gebe kalamayanlar adında başka bir topiğimiz var LaBianca da ordan arkadaşım oraya yazmış ama detay yazmamış sadece çok üzgün olduğunu ağladığını yazmış moralim çokkk bozuldu ya çok etkilendim ağladım ben de..bir de gurbette Amerikada ne zor ya..off çok etkilendimm
merhaba arkadaşlar.ben siteye yeni üye oldum ilk defa yazıyorum.allah nasip edrse bende aralık annesi olucam.5+3 haftalık hamileyim.malesef benim bulantılarım başladı ve günün her saati olabiliyor.özellikle akşamüstü....benim gibi olan bahtsız bedeviler varmı aranızda?
merhaba arkadaşlar.ben siteye yeni üye oldum ilk defa yazıyorum.allah nasip edrse bende aralık annesi olucam.5+3 haftalık hamileyim.malesef benim bulantılarım başladı ve günün her saati olabiliyor.özellikle akşamüstü....benim gibi olan bahtsız bedeviler varmı aranızda?
hayırlı olsun canım benim de 5 hafta biraz biraz başladı kızlar kızcak çünkü niye yok diodum ama şimdi ay başlamasa diorum ee başka ne belirtiler vra sende
burda gerçektende arkadaş oluyorsan sürekli konuşabiliyorsun ama eğer olamadıysan belirli aralıklarla girebiliyorsan ne yazsan fayda yok . bu topicten sıkıldım bi kaç kere ne güzel konuştuk ama devamı gelmedi malesefumarım güzel günlerle sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz arkadaşlar tabi bende .. kendinize ii bakın ayrılıyorum buradan malesef :a015:
burda gerçektende arkadaş oluyorsan sürekli konuşabiliyorsun ama eğer olamadıysan belirli aralıklarla girebiliyorsan ne yazsan fayda yok . bu topicten sıkıldım bi kaç kere ne güzel konuştuk ama devamı gelmedi malesefumarım güzel günlerle sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz arkadaşlar tabi bende .. kendinize ii bakın ayrılıyorum buradan malesef :a015:
tatlım bunda çok haklısın ama birbirimizi yeni yeni tanıyoruz cnm hemde daha hepimizde yeni olduğu için annelik heycanı var inşallah zamanla birbirimizi tanırız güzel paylaşımlarda sohbetlerde bulunuruz cnm ama gitme arada da olsa gel Şeniz:1hug:
bu arada slm kızlar opuyorumnanaktan
ya hala inanamıyorum şu anda tam 6 haftalık bebeğim kızlar evet malesef bulantı bende de çok oluyo sürekli bulantı ama çıkaramıyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?