ohhh ohhhh ii bari yoksa o hazımsızlık sinir eder insanı sevindim biraz düzelmeneaynen öyle canim..ama ilk defa oldu..normalde cok düzenli besleniyordum..
tutamadim bogazimi bu defa :kedi:
neyse ki yeni yeni sindirmeye basladimda rahatladim..
ayyy azize bizlerde de birşeyler hissedersen söyle olur mu...cok heyecanlıyım ..hiç bulantım yok cok iştahlıyım ama sanki hamile değilim gibi ya cok ilginç...
ohhh ohhhh ii bari yoksa o hazımsızlık sinir eder insanı sevindim biraz düzelmene
ya sorma bende öle ama sanırım biz aşırı belirtiler arıyoruz
aslında bi sıralasam bende de aynıları var dersin
sık idrara çıkma
göğüslerde hassasiyet
alınganlık
fazla ilgi ihtiyacı
gereksiz asabiyet
iştah açılması
çabuk yorulma
hemen acıkma bir anda midenin kazınması
vs...
ohhh ohhhh ii bari yoksa o hazımsızlık sinir eder insanı sevindim biraz düzelmene
ya sorma bende öle ama sanırım biz aşırı belirtiler arıyoruz
aslında bi sıralasam bende de aynıları var dersin
sık idrara çıkma
göğüslerde hassasiyet
alınganlık
fazla ilgi ihtiyacı
gereksiz asabiyet
iştah açılması
çabuk yorulma
hemen acıkma bir anda midenin kazınması
vs...
esra bu sayfayı bi yere not edelim yarın öbür gün mide bulantımız başladığında okur kendimize saydırırız artık .))
aslında belirti varda can yakan bişey yokya bize rahat batıyo
tüm zorluklarına karşı dediğin gibi çok harika bi duygu bu rabbim isteyen herkese nasipetsin inşallah
ayrıca evet gündüz bir bastırıyo uyku öf diyorum fen yani iş yerinde vur kafayı yat resmen
ALLAH gönlüne göre versin tatlım :Saruboceq:
ama kızın geliyo :ecrin_bebek:
kızlar ya öle kötüyüm ki tüp bebekliler bilir biz hamile kalsakta düşük tehlikesi olmasada iğne kullanıyoruz kalp atışını görene kadar hatta ondan sonra bile
o kadar acıyorki kalçalarım ne yana yatabiliyorum ne sırt üstü yüzüstü yatıncada sanki bebek ezilcek gibi gelio sanki bebek oldu da :))
bende sizin gibi ne bulursam yiyiorum sonra davul gibi oluyo karnım
yuvarlancam yakında akşam azcık mide bulantım oldu marketten canım çekipte aldığım hiçbişeyi yiyemedim.
duygusallıkta had safhada ne tuaf anlar ya ne enteresan bütün hormon dengemiz değişti
sagol canimm..insallah seninde bulantin gecerde caninin cektiklerini yersin simdi
bu arada listeye bi seyde ben ekleyimm..
sürekli uyuma istegi mirmirmirmir
canimm valla bilmiyorum kii,icime kiz doguyor en basindan beri ama,hic farketmiyor benim icin...
erkek annesi tipim varmis,öyle diyenler var..icine kiz doganlar var akannehir
cogunlugu elde edemedik bi türlü yani kaydirigubbakcemile3
saka bi yana önce hepimizin bebisleri saglikli olsun,güzel kalpli arkadaslarinda gönüllerinden gecen neyse o olsun insallah :Saruboceq:
sorma canim yaa,en ufak seyde bile agliyorum hemen..sevinsemde agliyorum üzülsemde agliyorum,stresliykende agliyorum..ay ne bileyim cok duygusalim haftalardir
belirtilerine göre sölerim şekerim :icecream:
ama yinede senin oğlan geliyo
ama bu bile bile lades demek dikkat et tatlım sonra çeken yine sensin
saol bitanem teşekkür ederim mmucx
kızlar ya öle kötüyüm ki tüp bebekliler bilir biz hamile kalsakta düşük tehlikesi olmasada iğne kullanıyoruz kalp atışını görene kadar hatta ondan sonra bile
o kadar acıyorki kalçalarım ne yana yatabiliyorum ne sırt üstü yüzüstü yatıncada sanki bebek ezilcek gibi gelio sanki bebek oldu da :))
bende sizin gibi ne bulursam yiyiorum sonra davul gibi oluyo karnım
yuvarlancam yakında akşam azcık mide bulantım oldu marketten canım çekipte aldığım hiçbişeyi yiyemedim.
duygusallıkta had safhada ne tuaf anlar ya ne enteresan bütün hormon dengemiz değişti
ayyy azize bizlerde de birşeyler hissedersen söyle olur mu...cok heyecanlıyım ..hiç bulantım yok cok iştahlıyım ama sanki hamile değilim gibi ya cok ilginç...
sagol canimm..insallah seninde bulantin gecerde caninin cektiklerini yersin simdi
bu arada listeye bi seyde ben ekleyimm..
sürekli uyuma istegi mirmirmirmir
hahahah ay dediğin gibi bi kac gün sonra mızıldamaya baslarsak sölerim sanaD olsun ne yapalımmmm onun varlığını bilmek varya herseye değer....bebeişimmm nasıl bekliyvem seni..biz 6 altı yıllık evliyiz korunuyorduk yeni bıraktık cok sükür hamileyimm ...o yüzden bu bebek evlilğimizi daha da perçimliycek gibi geliooo...bebbişimmm seni seviyorum...opuyorumnanaktan
kizlar bulantiya imrenmeyinn,ben o hatayi gecen hafta yaptim,okuyanlar bilirler :sinifsinif:
suanda yataktan kalkamiyorum,yemek pisiremiyorum..
yemek görmek istemiyorum düsünün artik...boshayallersmile
siz göbisim ciksin,canim biseyler ceksin falan diye dileyin boshayallersmile
Bugün ilk Merhaba benden olsun, Günaydın Hanımlar!!
kızlar genellikle adetten sonra sık sık birlikteliklee hamile kalanlarınn kızıı olur derlerrrrAzizeee beni de tahmin et lütfen, yoksa kibar feyzo da ki kemal sunal gibi ee beeeen beeeeennn diye gezerim ortada
Gerçekten değişti, ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce ağlayıp duruyordum, eşime çatıyordum saçma sapan sebeplerden. regl olucam ondan stresliyim herhalde diyordum ama normalde reglden önce stresli olmam kafamçokkarıştı
Bulantı olmayınca da insan kendinde bi eksiklik hissediyor dimikaydirigubbakcemile3
Benim belirtiler de bunlar, hamile kalmak isteyenlere yardımımız olur belki:
Sürekli uyku hali,
göğüslerde hafif büyüme ama hiç ağrı sızlama yok (normalde regl olacağım zaman ağrırdı),
sık sık idrara çıkma (gece de olabiliyor),
kasıklarda ağrı ve sancı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?