• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

bugün bebişim 5 haftalık oldu maaşallah

karabiber ne güzel yazılar öle onlar süpersin walla

bulantı konusuna gelince bende çok hafif başladı akşam canımın çektiği ne varsa masadaysı ama hiçbirini yiyemedim

kasım annelerinden buldumm canımmm

ay yok canim yaa,basta öyle diyordum ama simdi istemiyorum bulantiyi..:sinifsinif:
uykum gelsin,canim biseyler ceksin falan ama bulanmayimmmm :umursamaz:

ayy canim Allah gönlüne göre versin..3 damatta iyi,2 damat bir gelinde iyi:))

aynennn,cok sulugöz oldum..haberleri izlerken,film izlerken,aglayan birini görünce zaten kopuyorum :kedi:

canim insallah sag salim kalp atislarini duyarsinn..
ben esim ise giderken uyaniyorum,kahvaltimi yapip geri yatiyorum..sadece yemek almaya,su icmeye falan kalkiyorum..biraksalar aksama kadar uyurum..
cucuu senn bayağıı uyuyormuşsunn yaaaa
benn mecbur dolanmakk zorundayımm evde yemek bekleyen 2 cadı car

ya bu sabhları benimde caım bişey istemiyor neden acaba yumurta falan yiyemiyorum artık zaten bakalım nolucak halimiz akşam iştahım açık oluyor ama sabhalar fena yani
canimm yumurta deme bana kaydirigubbakcemile3
hayatta yiyemezdim,alerjim var cünkü,hemen kabarir kasinirim deli gibi...
dün bi canim cekti bi canim cekti,hayret ettim..
yaptim 2 tane yedim bi güzel,kasinmadimda,cok sasirdim..
ama mide bulantisi katlandida katlandi...
suanda sanki ev bana yumurta kokuyor,tüm camlar acik laelaelaelaelae
ah ahh yaktin beni yumurtaaa kaydirigubbakcemile3

Maşallah sana o zaman:nazar:

yok yemeklerden sonra bir süre yanma oluyor, kazınma değil bildiğin yanma. inşallah artmaz güzelim bulantılar. benim daha önce 6.haftada başlamıştı ama malesef o bebeğimi kaybettim. Allah bunu bağışlasın inşallah. cümlemize :))

Bence de bol bol uykum gelsin ama midem bulanmasın çok zor!
evet canimm uyuuuuu,ama bulanmaaa insallah kaydirigubbakcemile3
cucuu senn bayağıı uyuyormuşsunn yaaaa
benn mecbur dolanmakk zorundayımm evde yemek bekleyen 2 cadı car

tatlim yatak odasindayim hep,pc yanimda yatagin icinde...arada bi dizi aciyorum dalip gidiyorum,sizlerle muhabbet ediyorum öyle geciyor vakit..ama hep yatar pozisyonda oldugum icinde sürekli uyusuk,mayisik olabilirim :kedi:

oh ohh siz battaniye bile örmüşsünüzzzz

bu gün eşim diyokii gece üstünn açılmışşşş canımm kızımm ve senn üşümeyeseniz diye üstünüzüü örttümm diyoooo
karnımdakine kızımm diyoo yanii
hayırlısıı canımmmm

aslında belki arkadaşıma veririm diye başlamıştım ama hangisi kız olursa onun olsun artık :))

günaydın arkadaşlar
LaBianca bebişini kaybetmiş çok üzüldüm çok moralim bolzuldu Rabbim hiçbir anneye bunu yaşatmasın..

Bende 3 ay önce yaşadım aynı şeyi, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. çoooookkk zor, çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumben

Günaydın arkadaşlar, bulantılı bir güne daha başladık, inşllah daha güzel geçer.ıştahım iyice gitti..

sizee neden vuruluyoo iğne canımm ebbek düşmesin diyemii
artıkk bende kendimii değiştireyim diyorumm az ve sık yeme olayınaa fazlaa kaçırırsammm çokkk fena oluyorumm nefes alamaıyorumm
evet canım tüp bebekte böle yapılıyo düşük riski sizlerden daha fazlaya o yüzden 30 una kadar vurulucam
günaydın arkadaşlar
LaBianca bebişini kaybetmiş çok üzüldüm çok moralim bolzuldu Rabbim hiçbir anneye bunu yaşatmasın..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden ya neden offf çok üzüldüm sen nerden haber aldın

evet canım tüp bebekte böle yapılıyo düşük riski sizlerden daha fazlaya o yüzden 30 una kadar vurulucam

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden ya neden offf çok üzüldüm sen nerden haber aldın
bizim 30 lu yaşlarda olup gebe kalamayanlar adında başka bir topiğimiz var LaBianca da ordan arkadaşım oraya yazmış ama detay yazmamış sadece çok üzgün olduğunu ağladığını yazmış moralim çokkk bozuldu ya çok etkilendim ağladım ben de..bir de gurbette Amerikada ne zor ya..off çok etkilendimm

bizim 30 lu yaşlarda olup gebe kalamayanlar adında başka bir topiğimiz var LaBianca da ordan arkadaşım oraya yazmış ama detay yazmamış sadece çok üzgün olduğunu ağladığını yazmış moralim çokkk bozuldu ya çok etkilendim ağladım ben de..bir de gurbette Amerikada ne zor ya..off çok etkilendimm

çok zor gerçekten ya allah sabırlar versin

merhaba kızlar herkese güzel bir gün dilerim.
labianca ya bende çok üzüldüm allah sabır versin. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır.:teselli:

merhaba arkadaşlar.ben siteye yeni üye oldum ilk defa yazıyorum.allah nasip edrse bende aralık annesi olucam.5+3 haftalık hamileyim.malesef benim bulantılarım başladı ve günün her saati olabiliyor.özellikle akşamüstü....benim gibi olan bahtsız bedeviler varmı aranızda?

merhaba arkadaşlar.ben siteye yeni üye oldum ilk defa yazıyorum.allah nasip edrse bende aralık annesi olucam.5+3 haftalık hamileyim.malesef benim bulantılarım başladı ve günün her saati olabiliyor.özellikle akşamüstü....benim gibi olan bahtsız bedeviler varmı aranızda?

merhaba canım hoşgeldin bende 5 haftalık hamileyim şükür bulantım daha başlamadı RABBİM yardımcımız olsun

hayırlı olsun canım benim de 5 hafta biraz biraz başladı kızlar kızcak çünkü niye yok diodum ama şimdi ay başlamasa diorum ee başka ne belirtiler vra sende

burda gerçektende arkadaş oluyorsan sürekli konuşabiliyorsun ama eğer olamadıysan belirli aralıklarla girebiliyorsan ne yazsan fayda yok . bu topicten sıkıldım bi kaç kere ne güzel konuştuk ama devamı gelmedi malesef :( umarım güzel günlerle sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz arkadaşlar tabi bende .. kendinize ii bakın ayrılıyorum buradan malesef :a015:

hayırlı olsun canım benim de 5 hafta biraz biraz başladı kızlar kızcak çünkü niye yok diodum ama şimdi ay başlamasa diorum ee başka ne belirtiler vra sende

kasık ağrılarım oluyo ara ara ama öle sızlama şeklinde.birazda bel ağrım oluyo uzun süre ayakta kalınca.kasık ağrılarım için progestan verdi doktorum.ama daha hiç kullanmadım uykunu etkilerse rahatsız ederse kullan dedi...

burda gerçektende arkadaş oluyorsan sürekli konuşabiliyorsun ama eğer olamadıysan belirli aralıklarla girebiliyorsan ne yazsan fayda yok . bu topicten sıkıldım bi kaç kere ne güzel konuştuk ama devamı gelmedi malesef :( umarım güzel günlerle sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz arkadaşlar tabi bende .. kendinize ii bakın ayrılıyorum buradan malesef :a015:

tatlım bunda çok haklısın ama birbirimizi yeni yeni tanıyoruz cnm hemde daha hepimizde yeni olduğu için annelik heycanı var inşallah zamanla birbirimizi tanırız güzel paylaşımlarda sohbetlerde bulunuruz cnm ama gitme arada da olsa gel Şeniz:1hug:

bu arada slm kızlar opuyorumnanaktan
ya hala inanamıyorum şu anda tam 6 haftalık bebeğim kızlar evet malesef bulantı bende de çok oluyo sürekli bulantı ama çıkaramıyorum :sinifsinif:

senden benim gibi olmuşsun bende ilk yadığım zaman kimse bişi yazmıyo herkes iki kişi tuttturmuş sen bişi yazıyosun cvp yazan yok aslında tuaf ama öle bence ayrılma dertleşiriz işte iki istenmeyen kişi

tatlım bunda çok haklısın ama birbirimizi yeni yeni tanıyoruz cnm hemde daha hepimizde yeni olduğu için annelik heycanı var inşallah zamanla birbirimizi tanırız güzel paylaşımlarda sohbetlerde bulunuruz cnm ama gitme arada da olsa gel Şeniz:1hug:

bu arada slm kızlar opuyorumnanaktan
ya hala inanamıyorum şu anda tam 6 haftalık bebeğim kızlar evet malesef bulantı bende de çok oluyo sürekli bulantı ama çıkaramıyorum :sinifsinif:

teşekkür ederim canım sağol ama hiç umduğum gibi çıkmadı yani farklı şeyler bekliyordum zaten çok fazla giremiyorum mide bulantısı ve çıkarmaktan sürekli yatıyorum arada da olsa girdiğimde konuşacak birilerine ihtiyaç duyuyor insan ayrılıyorum ama arada girerim tabiki dayanamam çünkü heyecan var ve herkezden bişeyler öğrenince hoşuma gidiyor .. tekrardan tşk ederim görüşmek üzere:1hug:

Back
X