senden benim gibi olmuşsun bende ilk yadığım zaman kimse bişi yazmıyo herkes iki kişi tuttturmuş sen bişi yazıyosun cvp yazan yok aslında tuaf ama öle bence ayrılma dertleşiriz işte iki istenmeyen kişi
hımmm e çok zorlamadıkça ilaç kullanmana gerek yok tabi idare et o zamankasık ağrılarım oluyo ara ara ama öle sızlama şeklinde.birazda bel ağrım oluyo uzun süre ayakta kalınca.kasık ağrılarım için progestan verdi doktorum.ama daha hiç kullanmadım uykunu etkilerse rahatsız ederse kullan dedi...
tatlım bunda çok haklısın ama birbirimizi yeni yeni tanıyoruz cnm hemde daha hepimizde yeni olduğu için annelik heycanı var inşallah zamanla birbirimizi tanırız güzel paylaşımlarda sohbetlerde bulunuruz cnm ama gitme arada da olsa gel Şeniz:1hug:
bu arada slm kızlar opuyorumnanaktan
ya hala inanamıyorum şu anda tam 6 haftalık bebeğim kızlar evet malesef bulantı bende de çok oluyo sürekli bulantı ama çıkaramıyorum :sinifsinif:
merhaba canım hoşgeldin bende 5 haftalık hamileyim şükür bulantım daha başlamadı RABBİM yardımcımız olsun
senden benim gibi olmuşsun bende ilk yadığım zaman kimse bişi yazmıyo herkes iki kişi tuttturmuş sen bişi yazıyosun cvp yazan yok aslında tuaf ama öle bence ayrılma dertleşiriz işte iki istenmeyen kişi
:lepi:tamam ozaman ayrılmam :) kaydirigubbakcemile5
tatlım bence böyle düşünme burdaki tek sorun kimse birbirini tanımıyo zamanla olucak düzelicek inşallah bazı arkadaşlar daha yeni olduğu için cevap vermiyyo ama bazı arkadaçlar benim gördüğüm kadarıyla herkese cevap veriyo biraz hem topik hem annelik heycanı acemiliği var tatlım yoksa asla guruplaşma değil benim için hepnizde aynısınız değerlisiniz güzel annelerim benim :1hug:Şeniz
teşekkür ederim canım sağol ama hiç umduğum gibi çıkmadı yani farklı şeyler bekliyordum zaten çok fazla giremiyorum mide bulantısı ve çıkarmaktan sürekli yatıyorum arada da olsa girdiğimde konuşacak birilerine ihtiyaç duyuyor insan ayrılıyorum ama arada girerim tabiki dayanamam çünkü heyecan var ve herkezden bişeyler öğrenince hoşuma gidiyor .. tekrardan tşk ederim görüşmek üzere:1hug:
:lepi:
eee ne var ne yok bakalım sen benden 2 hafta ilerdesin kaçıncı haftada duydun kalp atışını
atlım çok haklısın evet insan o heycanla buraya geliye bebişiyle ilgili bişeyler paylaşmak öğrenmek istiyo aslında bu en başta bi sürü topik açıldı insanlar bi orda bi burda bence bundan kaynaklanıyo bu çok zaman kaybettirdiler bize ya altı üstü hep beraber paylaşım yapıcaz bir sürü topiğin ne alakası var biraz bence bundan da kaynaklanıyo mesela ben topiklerde ki gerginlik bitene kadar düzene girene kadar hiç girmedim aralık anneleri topiğine benim düşüncem bu arkadaşlar en başta birlik olamadık :1hug:
benim geç döllenme olmuş canım 8. haftada olmam gerekiyo normalde ama doktorum geçen salı günü gittiğimde 6+ 3 günlük yani 7. haftadasın dedi ve o gün kalp atışlarını duydum :)) çok güzel bi duygu allah sanada yaşatsın ama beni mafetti yataktan falan kalkamıyorum umarım geçici bir durumdur bu mide bulantısı falan başka şikayetlerim de şunlar kokuları kaldıramıyorum çamaşır asamıyorum kokuyo diye yemek yapamıyorum yemek yiyemiyorum vs. ama çok şükür ağrım sızım yok :hulya:
hımmm e çok zorlamadıkça ilaç kullanmana gerek yok tabi idare et o zaman
fıstık nbr yahu nasılsın bende inanamıyorum benimkide bugün allahın izniyle tam 5 haftalık yerim ben onları sana resmini ekliim de gör benimki değil ama netten buldum 5-6 haftalık hali
Burda daha kimse birbirini tanımıyor,dolayısıyla herkes birbirine aynı mesafe ..Bende çoğu zaman bişiler yazıyorum ama okuyan yada cevap veren olmuyor.,Israrda etmiyorum, zamanla oturur.Cevap vermek istemeyen yada konuşmak istemeyende konuşmaz buda hiç sorun değil..Ben hatta azize eklesin diye listeye bilgilerimi vermiştim, çok oldu hala eklenmemiş, demekki görmemiş.Çokta sorun değil..Diğer oluşan listelere ekletmiştim kendimi.burayada eklenmesede farketmez, ben gene gelir paylaşımda bulunurum..
şu anda çıkmam lazım midem berabat biraz dinlenmem lazım yani uyumam lazımbütün gün uyumaktanda sıkıldım ama yapcak bişe y yok öylelikle geçiyor kendime geliyorum bari akşama yada yarın görüşrüz bye canım a.s.
hadi o zaman seni fazla yormayalım ii uykular uy dinlen akşam görüşürüz
Burda daha kimse birbirini tanımıyor,dolayısıyla herkes birbirine aynı mesafe ..Bende çoğu zaman bişiler yazıyorum ama okuyan yada cevap veren olmuyor.,Israrda etmiyorum, zamanla oturur.Cevap vermek istemeyen yada konuşmak istemeyende konuşmaz buda hiç sorun değil..Ben hatta azize eklesin diye listeye bilgilerimi vermiştim, çok oldu hala eklenmemiş, demekki görmemiş.Çokta sorun değil..Diğer oluşan listelere ekletmiştim kendimi.burayada eklenmesede farketmez, ben gene gelir paylaşımda bulunurum..
tmm tatlım hadi sen dinlen yiğenimize ii bak Şeniz:a015:
burda gerçektende arkadaş oluyorsan sürekli konuşabiliyorsun ama eğer olamadıysan belirli aralıklarla girebiliyorsan ne yazsan fayda yok . bu topicten sıkıldım bi kaç kere ne güzel konuştuk ama devamı gelmedi malesefumarım güzel günlerle sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz arkadaşlar tabi bende .. kendinize ii bakın ayrılıyorum buradan malesef :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?