kizlar bende bazen sizin gibi düsünüyorum,yazdiklarimin havada kaldigi oluyor..
ama daha kimse kimseyi tanimiyor ki,tanisma asamasindayiz...öyle düsünüp bosveriyorum..
1 aya kalmaz can ciger kuzu sarmasi oluruz,eminim ben :lepi:
bi tanisalim hele,geyige bile baslariz kaydirigubbakcemile3
ilk aylarda beslenme nasıl olmalı neleri daha çok tüketmeliyiz,mesela ilk 2 ay ceviz yemenin bebeğin zihinsel gelişimi içim çok faydalı olduğunu biliyorum ben. aslında sadece onu biliyorum:dance: böle gerekli bilgileri onlan arkadaşlar varsa paylaşabilirmi lütfen..internette bu tarz bilgilere rastlamadım hiç ben sadece günlük yemek listeleri var
kızlar merhaba iki gün önce kahverengi bi lekelenmem oldu cok azda olsa cok moralim bozuldu dün doktoruma gittim keseyi gördük çok şükür ama asıl annelik kalp atışından sonra başlar dedi simdi iki hafta sonraya randevuverdi umarım kalp atışını duyabilirim 10 günlükte birapor aldım şuan evde dinlenmedeyim cumartesi günü 6 haftalık olucam allah nasip ederse herhangi bir bulantı felan yok bende tek belirti kasıklarımdaki ağrı sizlerdede oluyomu arkadaşlar kasıklarınızda ağrı
kizlar biri beni dürtsün lütfen,kalkiyim azcik evi toparlayim
ben yattikca ev kalkiyor yeminle :1ninca:
kızlar merhaba iki gün önce kahverengi bi lekelenmem oldu cok azda olsa cok moralim bozuldu dün doktoruma gittim keseyi gördük çok şükür ama asıl annelik kalp atışından sonra başlar dedi simdi iki hafta sonraya randevuverdi umarım kalp atışını duyabilirim 10 günlükte birapor aldım şuan evde dinlenmedeyim cumartesi günü 6 haftalık olucam allah nasip ederse herhangi bir bulantı felan yok bende tek belirti kasıklarımdaki ağrı sizlerdede oluyomu arkadaşlar kasıklarınızda ağrı
iyilik tatlım senden ne olsun evdeyim sağolsun bebişim rahat bırakmıyo bulantılar sancı felan .evet ya insan inanamıyo aslında biz farkında olmadan zaman çabuk geçiyo ilk öğrendiğim gün dün gibi senağlama evet cnm ya şimdiden çok şekerler bu haliyle bile senağlama
evet arkadaşlar bu çok önemli ben şimdi özellikle faydalı sebze yemeklerine daha çok dikkat ediyoru ama bilmeden yanlış bişey yapmıyalım mesela ıspanak ben faydalı diye düşünüyorum ama zararı varmı kızlar .
bide sütün içine bal katıp için arkadaşlar içabilen varsa
günde bi fincan da pekmez tüketmemiz gerekiymuş bebeğimiz zamanla bizden besleniceği için kansızlığı önlemek için çok önemli arkadaşlar
gizemli sana özelden yazıcaktım kapamışsın cnm özelini de arkadaşlık talebinide kıs ulaşmak isteyen sana nasıl ulaşacakkaydirigubbakcemile3
ilk aylarda beslenme nasıl olmalı neleri daha çok tüketmeliyiz,mesela ilk 2 ay ceviz yemenin bebeğin zihinsel gelişimi içim çok faydalı olduğunu biliyorum ben. aslında sadece onu biliyorum:dance: böle gerekli bilgileri onlan arkadaşlar varsa paylaşabilirmi lütfen..internette bu tarz bilgilere rastlamadım hiç ben sadece günlük yemek listeleri var
amaann boşver bacım yaaaa temizsin diye madalya veren mi va bırak biraz sonra yaparsın hem yorma kendini sakınkizlar biri beni dürtsün lütfen,kalkiyim azcik evi toparlayim
ben yattikca ev kalkiyor yeminle :1ninca:
walla herkesin belirtisi farklı ama bu ağrılar normal diye biliyorum rahimde ki genişlemeler yüzündenkızlar merhaba iki gün önce kahverengi bi lekelenmem oldu cok azda olsa cok moralim bozuldu dün doktoruma gittim keseyi gördük çok şükür ama asıl annelik kalp atışından sonra başlar dedi simdi iki hafta sonraya randevuverdi umarım kalp atışını duyabilirim 10 günlükte birapor aldım şuan evde dinlenmedeyim cumartesi günü 6 haftalık olucam allah nasip ederse herhangi bir bulantı felan yok bende tek belirti kasıklarımdaki ağrı sizlerdede oluyomu arkadaşlar kasıklarınızda ağrı
ay amaaan demi,dün temizlemistim kayinbabam ugrayack diye..bugünde yeter bosver..amaann boşver bacım yaaaa temizsin diye madalya veren mi va bırak biraz sonra yaparsın hem yorma kendini sakın
walla herkesin belirtisi farklı ama bu ağrılar normal diye biliyorum rahimde ki genişlemeler yüzünden
walla kızlar
1-her sabah düzenli kahvaltı yapıroum ama öle reçel bal falan değil domates salkatalık peynir seytin falan iş yerinde anca bu kadar
2-öğlen evden yemek getiriyorum hazır gıda tüketmiyorum
3-ara öğünlerde badem ceviz ananas elma portakal gibi meyva yiyiroum
4-akşam üzeri soğuk süt içiyorum ki nefret ederim yanına bi kaç bisküviyle
5-akşamları mutaka haftada bir kez balık bir kez et bir kez baklagil birkezde sebze yiyorum günlere blünce kolay oluyo
6-akşam tekrar meyve yiyiorum
bide şu haşlanmış yumurtay yesem omlet yesek nolur sanki haşlanmış iğrenç kokuyo
ohh maaşallahay amaaan demi,dün temizlemistim kayinbabam ugrayack diye..bugünde yeter bosver..
hem birazdan canim kalkip az süslenmek istedi,kokosluktan güc kaybediyorum yata yata kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile
süpersinnn bence cok güzel...yumurtayi nasil istersen öyle ye,hem tek protein onda yokki,onun yerine zeytin bile yesen almis olursun gerekli gidani yerimseniben
bende yazayim,fikir olur birbirimize kizlar...
herkes yazsin bence :lepi:
sabah
-önce bi su bardagi su iciyorum,matabolizmam calissin diye
-1 bardak süt,beyaz peynir yada krem peynir,1 yemek kasigi pekmez,bal yada recel,1 avuc ceviz,1-2 dilim hafif kizarmis ekmek
ögün arasinda 1 bardak taze meyve suyu iciyorum.
öglen
-corba,varsa zeytinyagli yemek,1 kase yogurt,1 dilim ekmek
ögün arasinda kücük bi porsiyon meyve atistiriyorum
ikindi
-1 bardak süt yada meyve suyuyla beraber birkac tane tahilli bisküvi..yaninda istersem salatada yapiyorum
aksam
-et,tavuk,balik,artik hangisi varsa,1 porsiyon makarna yada pilav,salata,1 dilim ekmek.
yatmadan bikac saat öncede meyve yiyorum..
benimde genellikle böyle arkadaslar olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?