Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar genellikle adetten sonra sık sık birlikteliklee hamile kalanlarınn kızıı olur derlerrrr
sen nasıl kaldınn bakalımm yumurtlamaa zamanındaa az ilişkiyle hamile kalnlarınn oğluu olur derlerr
benim 2 kızmdaa sık sıkk birlikteliklee olduuu belkii biraz faydası derlerr
burda cinsiyet ve isimler topiğindee böyle yazıyoooo
du bakimm benimde ne olacak çok merak ediyorummm
günaydın hanımlarr
şükür bende daha bulantı yok :) hep böylemi gidicek acaba :)
kaç haftalık oldu canım senin ki benimki 5 haftalık be o yüzden hafifi bence benimkiler inşallah hiç olmaz
Kızlar bende de bulantı yok ama hep midem de yanma var, sizde de oluyor mu?
hımmm bende aynı dönemdesin demek sende canım benimde bugün 5 hafta oldu çok hafif başladı bulantım işte bünyeden bünyeye değişityor bakalım ilerleyen günlerde neler bekliyor bizi5 haftalık oldu canım![]()
![]()
Kızlar bende de bulantı yok ama hep midem de yanma var, sizde de oluyor mu?
ay yok canim yaa,basta öyle diyordum ama simdi istemiyorum bulantiyi..:sinifsinif:Azizeee beni de tahmin et lütfen, yoksa kibar feyzo da ki kemal sunal gibi ee beeeen beeeeennn diye gezerim ortada
Gerçekten değişti, ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce ağlayıp duruyordum, eşime çatıyordum saçma sapan sebeplerden. regl olucam ondan stresliyim herhalde diyordum ama normalde reglden önce stresli olmam kafamçokkarıştı
Bulantı olmayınca da insan kendinde bi eksiklik hissediyor dimikaydirigubbakcemile3
Benim belirtiler de bunlar, hamile kalmak isteyenlere yardımımız olur belki:
Sürekli uyku hali,
göğüslerde hafif büyüme ama hiç ağrı sızlama yok (normalde regl olacağım zaman ağrırdı),
sık sık idrara çıkma (gece de olabiliyor),
kasıklarda ağrı ve sancı.
ayy canim Allah gönlüne göre versin..3 damatta iyi,2 damat bir gelinde iyi:))evet canımm haklısınn önemlii olann tabikii bebeişlerimizinn sağlıklıı olasıı bandaaa az bişey popom çıkmışşş ve tatlı canımm istiyoo deyincee seninn kızın olacak dedilerr olsunn ddimmm olsunn 3 tane kızımm olur benimde 3 damat annesii olurumm bende değilmii
ama tabikii bir oğluşumda olsunda isterimm tabikiiii
aynennn,cok sulugöz oldum..haberleri izlerken,film izlerken,aglayan birini görünce zaten kopuyorum :kedi:bende öyleyimm yaa,bazenn çokk sıkılıyorumm onaa bile ağlıyorummm :gitme:
canim insallah sag salim kalp atislarini duyarsinn..cucu 10 da kakltımm ya diyelimm az bişii dolanıyorumm kızlarımı okula gönderiyorumm hemenn saat 12de benn yataktayımm gerii 1 saat kadar orda kalıpp yine dolanıyorumm bide okadar yoruluyorumkii vücudumu taşıyamıyorumm sankii hopp yine yatağaa
aslında 3 ayı atlatıncaa biraz rahatlayacağızz çekeceğimizz şurda 3 aylıkk olanaa kadar bebeklerimizzzz
bugünn 2 de doktor randevum varrr kalp atışlarınıı duyarız inşallah yoksaa hamile değilim sanacammm
hımmm bende aynı dönemdesin demek sende canım benimde bugün 5 hafta oldu çok hafif başladı bulantım işte bünyeden bünyeye değişityor bakalım ilerleyen günlerde neler bekliyor bizi
massallah canim büyümüs bebisinngünaydın kızlar nasılsınız bakalım
bugün bebişim 5 haftalık oldu maaşallah
karabiber ne güzel yazılar öle onlar süpersin walla
bulantı konusuna gelince bende çok hafif başladı akşam canımın çektiği ne varsa masadaysı ama hiçbirini yiyemedim
şükür bende daha bulantı yok :) hep böylemi gidicek acaba :)
cucu günaydın canım
nasılsın bakalım
günaydin canimmm,iyi diyelim iyi olsun..
aciktim,kahvalti yapicamda canim istemiyorbenneyaptımki
sen nasilsin bugün?
bende yanma da olmuyo bulnatı da guclubacismile guclubacismile
hımmm bende aynı dönemdesin demek sende canım benimde bugün 5 hafta oldu çok hafif başladı bulantım işte bünyeden bünyeye değişityor bakalım ilerleyen günlerde neler bekliyor bizi
mide yanması bende sabahları oluyo böle mide kazınması gibi mi seninkide tam yanma gibi değil senin ki nasıl
ay yok canim yaa,basta öyle diyordum ama simdi istemiyorum bulantiyi..:sinifsinif:
uykum gelsin,canim biseyler ceksin falan ama bulanmayimmmm :umursamaz:
günaydın arkadaşlar
LaBianca bebişini kaybetmiş çok üzüldüm çok moralim bolzuldu Rabbim hiçbir anneye bunu yaşatmasın..
oh ohh siz battaniye bile örmüşsünüzzzzGünaydın karabiberim, bende bugün temizlik yapıcam ama çok üşeniyorum(
Hiç bilmiyorum ki dikkat etmedim nasıl olduğuna :))) Ama bana kız olacakmış gibi geliyor, çünkü daha hamile olduğumu bilmeden evdeki pembe iple bebek battaniyesi örmeye başlamıştım :)
Günaydın Salihaa.