KIZLAR HAMİLELİğinde kisti olan varmı aranızda klomen bana kist yapmış bebeğime zararı olurmu acaba yaa ?
yok canım olmaz endometriozisle yani kocman çikolata kistiyle doğuranlar var.
bende tüp bebekliyim aldığımız hormonlar yüzünden içimizde kocaman kistleşmiş yumurtalar var dr vücut zamanla atıcak dedi senin kide öle olucak endişelnme
kızlar hamileliğinizi ailelere ve yakınlara haber verdiniz mi?
canım benim doktora sordum belli olmaz kesin bişe diyemem bekleyip görcez dedi çok moralim bozulduu benim kistim klomenden olmuş biri 25mm digeri çok ilginç çatlayan yumurtam da kist olmuş 3mm ama sen içimi rahatlattın sağol tatlım..
kızlar hamileliğinizi ailelere ve yakınlara haber verdiniz mi?
Biz daha kimseye söylemedik. 7+5 oldum..Haftaya kalp atışlarını duymaya gidicem.doktorum üstten bakmayı tercih ettiği için bende ona bıraktım.Duyunca çok şaşırcaklar, ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum.Allah korusun düşük falan olursa teselli sözleri duymak istemiyorum etraftan.Garip bir duygu hem söylemek istiyorum hemde dur biraz deyip frenliyoruz kendimizi..eşimin aileside benim babamda torun çok istiyor.Benimde yaşım ilerlemiş olmasa daha 3,4 sene beklerdim ama 30 a kadar 1 tane bebeğimiz olsun istedik, çok şükür aratmadan geldii..
canimm valla herkes farkli zamanlarda gördü..degisiyor yani ama ben ilk keseyi 4+3 ken,bebegimi ve kalp atislarinida 5+3ken gördüm..insallah sende görürsün canimkızlarr merhaba bebişimi vajinal ultrasonla en erken ne zaman görebilirim acaba?siz naptınızz ne zaman gördünüz?
olmustu canim,sanki adet olacakmis gibi...ara ara yine oluyor..normalmis canim,dinlememeye calis kendini..kızlar bn hamielğimi c.tesi 3+4 de ögrendimm bugun 4+1 bel ve kasık agrılarım varr sizdede olmuşmuydu?
bazen oluyor her yarim saatte bir bazen 10 dakikada..sadece geceleri rahatim bende canim..1 kez kalkiyorum.uykum derin oluyor,hissetmiyorum bisey,gerci maazallah kaciririm falan ohaoldumsmileevet cnm inşllah .
sizde sık sık wc ye çıkıyomusunuz arkadaşlar ya sonrada üşütüyorum sancıdan kıvranıyorum senağlama
bunlarin hepsi bendede var canim..evet canım ben gece uykudan uyanıp bile gidiyorum 2 kere..
ayrıca çabuk yorulma be çabuk acıkma var
bide hafif uyku hali ama daha bulantım falan başlamadı benim
bide duygusallık var eşimden falanda fazla ilgi bekliorum bazen bakalım ne olucak
üşütmemek için ayaklarından çorabını hiç çıkarma uyanınca hemen bi hırka la üstüne
koru kendini yoksa olmaz allah korusun bi üşütürsün ilaç falan olmaz yani
azizecim canimm 8 gün daha cok uzun bi zaman..nasılsınız güzel hamişler kaydirigubbakcemile2
adetime son 8gün kaldı inşallah aranıza bende katılırım
ALLAHIMIN İZNİNLE.
test yapsam çok mu erken olur?
canimm bende bugün cok fenayim..insallah bendede baslamaz..cok zordur eminim..Allah kolaylik versin canim..kızlar ya benm bulantılar istifraya kadr ilerledi, sabah işe gitmek için kalktım 20 dk çıkamadım banyodan ne zormuş yaaa, bi de istifra ettikten sora canım hiçbişe istemio şimdi ise heryer herşey kokuo yaabilmiyorumkismile
canimm benim annem,babam,agabeyim,esimin annesi,babasi,ablasi,agabeyi biliyor..baskada demedik kimseye...12.haftadan sonra demeyi düsünüyoruz..kızlar hamileliğinizi ailelere ve yakınlara haber verdiniz mi?
elifçim ben biri için bişey hissdiyosam o oluyo...
pandamm içinde kızı olcak diye hissettim.
KIZLAR HAMİLELİğinde kisti olan varmı aranızda klomen bana kist yapmış bebeğime zararı olurmu acaba yaa ?
canimm ben hamile kalmadan önce 15-20 tane büyüyen yumurtam vardi..en büyügünü catlattik ve hamile kaldim sükür..eee gerisi ne oldu??
hepsi icimde,yumurtaliklarimda keyif yapiyorlardir kist halinde büyük ihtimalle.. -tatlicadiarzu-
zarari olacak olsaydi eger doktorum mutlaka catlatmadan önce histeroskopi ameliyatiyla alirdi minik yumurtalari..
eriyip kayboluyorlar diyede duymustum..insallah öyle olurlar
benim halamda kocaman miyomu olmasina ragmen sorunsuzca dogum yapmisti...
kafana takma canim herseyi..:1hug:
canimm ben hamile kalmadan önce 15-20 tane büyüyen yumurtam vardi..en büyügünü catlattik ve hamile kaldim sükür..eee gerisi ne oldu??
hepsi icimde,yumurtaliklarimda keyif yapiyorlardir kist halinde büyük ihtimalle.. -tatlicadiarzu-
zarari olacak olsaydi eger doktorum mutlaka catlatmadan önce histeroskopi ameliyatiyla alirdi minik yumurtalari..
eriyip kayboluyorlar diyede duymustum..insallah öyle olurlar
benim halamda kocaman miyomu olmasina ragmen sorunsuzca dogum yapmisti...
kafana takma canim herseyi..:1hug:
cucu naber yahu nasılsın bakalım nası gidiyo annelik
kızlaaar nabeer? ben bu tv.deki hamişler oluyo ya her gördüğünü canı isteyen onlar gibi oldum. Bugün okulda çocuklar patlamış mısır almışlar ondan bile istedim valla. istiyorum ama az bişey tadına bakınca hevesim kaçıyo, iştah yok çok fazla Allahtan. Bi de akşamları acayip bi şişkinlik oluyo bende, yaklaşık 1 kilo almışımmm!
kızlar ben kaçıyom, hepinize iyi akşamlaaar!!!
pandamm kızın olcak tatlım :ecrin_bebek:
Karabiberim, aynen benimde öyle oluyor.Çok yemiyorum olmasın diye az az yiyorum ama şişiyor midem ve yanma oluyor sürekli.
darısıı banaa yarınn bendee göreceğim inşallahhhcanım ben de aynı senin gibiyim...bulantım falan yok ama acayip karnım acıkıyor...bir de müthiş bir halsizliğim var..bizim meleğimiz de 6 yıl sonra geldi..neler çektim ona sahip olabilmek için ama değdi..rabbime şükürler olsun...dün kontrolüm vardı..yine gördüm meleğimi..büyümüş teyzeleri 11 mm olmuş :teytey:
hoşgeldinn canımmmKızlar ben de katıldım aranızaa.s.a.s.
Sat 2 mart, 17 nisanda doktora gittim keseyi gördüm.Henüz kalp atışlarını duyamadık ama...Herşey yolunda giderse aralık annesi olucam:)
Kızlar günaydın. Sabah dersim yok, evdeyim, öğleden sonra okul...
Dün doktora gittik, 7+3'üm, kalp atışlarını gördük, pıt pıt atıyodu!
SAT ile uyumsuzluğu yine sordum, önemli değil dedi yine. Tahlil istedi, yaptırdık, cumartesi sonuç göstermeye gidicez.
aminn canımmselam arkadaşlar bende pazartesi günü meleğimin kesesini gördüm...
minnacık bişey 0,64 mm di...
umarım hepimiz bebeğimizi sağlıklı kucağımıza alırız ve kolay bir hamilelik geçiririz
merhaba anneler
benim ultrason kağıdımda hem kaç haftalık olduğu hem boyu kaç mm olduğu yazıyor salihacım seninkini iyi incele yazıyodur belki.
mide bulantısı gün boyu sürüyo kızlar, akşam yatmadan birkaç saat önce kesiliyo, ama iki gündür yataktan kalkamadım hiç enerjim yok. bugün daha iyiceyim ama bulantım yine var.
bide ben hiçbirşey yemek istemiyorum hiç canım çekmiyor ama yemek zorunda olduğum için tabağıma koyuyorum ağzıma bir lokma atıyorum veeee ne kadar güzelmiş harika diyip hüpletiyorum çok ilginç dimi yemicem diyenden kork çok anlamsız ama aynen her öğün böyle oluyor. ilk lokmayı ağzıma atana kadar yani.
ya benim yazdıklarım okunmuyor yada bu topikte kimse tanımadığıyla muhattap olmuyor....
neyse ya...hepinize ii hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?