• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

hadi bakalım hayırlısı bende pazartesi keseyi gördüm minicik bişey 6,4 mm 1 cm bile değil ama içinde allah nasip ederse bi can olucak....allah nasip ederse bende ayın sonunda kalp atışı duymaya gidicem

doğru haklısın zamanla kaynaşıcaz ama bi an öle üzüldüm işte zaten fazla alıngan oldum bu hamilelik döneminde

o alınganlığıı sorma gizemm yaa bende herşeyee ağlıyorumm ağlamadığımm gün yok gibii

evet cnm inşllah .
sizde sık sık wc ye çıkıyomusunuz arkadaşlar ya sonrada üşütüyorum sancıdan kıvranıyorum senağlama
bendede aynıı sorunn varrr gecee bende çokk sık gidiyorummm
artıkk okadarr yoruluyorumkii wc ye gitmektennn
evet canım ben gece uykudan uyanıp bile gidiyorum 2 kere..
ayrıca çabuk yorulma be çabuk acıkma var
bide hafif uyku hali ama daha bulantım falan başlamadı benim

bide duygusallık var eşimden falanda fazla ilgi bekliorum bazen bakalım ne olucak

üşütmemek için ayaklarından çorabını hiç çıkarma uyanınca hemen bi hırka la üstüne

koru kendini yoksa olmaz allah korusun bi üşütürsün ilaç falan olmaz yani
inann benii anlatıyorsunn anlatmamma hiç gerek yok yanii

aslında bende de sadistlik var biraz nedese bende bazen midem bulansın istiyorum sanki bebeişten bi sinyal gibi dimi aam dediğin gibi kusmak olmasında
bendeeee sankii bebek içimde yokmuşş gibii hissediyorumm yarınn rahatlıyacağım inşallah

canım benim doktora sordum belli olmaz kesin bişe diyemem bekleyip görcez dedi çok moralim bozulduu benim kistim klomenden olmuş biri 25mm digeri çok ilginç çatlayan yumurtam da kist olmuş 3mm ama sen içimi rahatlattın sağol tatlım..

çatlatma iğnesindeen sonramıı hamile kaldınnnn

canimm ben hamile kalmadan önce 15-20 tane büyüyen yumurtam vardi..en büyügünü catlattik ve hamile kaldim sükür..eee gerisi ne oldu??
hepsi icimde,yumurtaliklarimda keyif yapiyorlardir kist halinde büyük ihtimalle.. -tatlicadiarzu-
zarari olacak olsaydi eger doktorum mutlaka catlatmadan önce histeroskopi ameliyatiyla alirdi minik yumurtalari..
eriyip kayboluyorlar diyede duymustum..insallah öyle olurlar
benim halamda kocaman miyomu olmasina ragmen sorunsuzca dogum yapmisti...
kafana takma canim herseyi..:1hug:

bana görede senin oğlunn olacakk çünküü çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanlarınn oğluu olur derlerr

bana görede senin oğlunn olacakk çünküü çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanlarınn oğluu olur derlerr

canimm valla bilmiyorum kii,icime kiz doguyor en basindan beri ama,hic farketmiyor benim icin...
erkek annesi tipim varmis,öyle diyenler var..icine kiz doganlar var akannehir
cogunlugu elde edemedik bi türlü yani kaydirigubbakcemile3
saka bi yana önce hepimizin bebisleri saglikli olsun,güzel kalpli arkadaslarinda gönüllerinden gecen neyse o olsun insallah :Saruboceq:

azize şekerim ayyy ne güzel dedinopuyorumnanaktan benim de içime hep kız gibi doğuo kızım die sevesim gelio bebeğimi hadiş bakalım hayırlısızemuszemus

ALLAH gönlüne göre versin tatlım :Saruboceq:
ama kızın geliyo :ecrin_bebek:

iyiyim fistik annee opuyorumnanaktan
sen nasilsin?bebisin,göz bebegin nasil annesiii :nazar:
benim bugün cok bulantim var..cok yedim birden ve hayatta agzima sürmedigim biseyi canim cekti onu yedim ondan oldu
sucumuda biliyorum yani :kedi:
ama bu bile bile lades demek dikkat et tatlım sonra çeken yine sensin
kız gizemlii benn varımm canımm seninn yazılarınıı merakk edenn takip edennnnnnnn
bir yere kaybolmaaa
hatta mesajlarınıı bilee tıklayıpp takip ediyorumm senii merakta kaldımm gelmeyince uzunn zamannnn kızz gitme biryereee benn varımm burda merak edennn

saol bitanem teşekkür ederim mmucx

kızlar ya öle kötüyüm ki tüp bebekliler bilir biz hamile kalsakta düşük tehlikesi olmasada iğne kullanıyoruz kalp atışını görene kadar hatta ondan sonra bile

o kadar acıyorki kalçalarım ne yana yatabiliyorum ne sırt üstü yüzüstü yatıncada sanki bebek ezilcek gibi gelio sanki bebek oldu da :))

bende sizin gibi ne bulursam yiyiorum sonra davul gibi oluyo karnım

yuvarlancam yakında akşam azcık mide bulantım oldu marketten canım çekipte aldığım hiçbişeyi yiyemedim.

duygusallıkta had safhada ne tuaf anlar ya ne enteresan bütün hormon dengemiz değişti

ALLAH gönlüne göre versin tatlım :Saruboceq:
ama kızın geliyo :ecrin_bebek:

ayyy azize bizlerde de birşeyler hissedersen söyle olur mu...cok heyecanlıyım ..hiç bulantım yok cok iştahlıyım ama sanki hamile değilim gibi ya cok ilginç...

kızlar ya öle kötüyüm ki tüp bebekliler bilir biz hamile kalsakta düşük tehlikesi olmasada iğne kullanıyoruz kalp atışını görene kadar hatta ondan sonra bile

o kadar acıyorki kalçalarım ne yana yatabiliyorum ne sırt üstü yüzüstü yatıncada sanki bebek ezilcek gibi gelio sanki bebek oldu da :))

bende sizin gibi ne bulursam yiyiorum sonra davul gibi oluyo karnım

yuvarlancam yakında akşam azcık mide bulantım oldu marketten canım çekipte aldığım hiçbişeyi yiyemedim.

duygusallıkta had safhada ne tuaf anlar ya ne enteresan bütün hormon dengemiz değişti

ay yaa,kiyamam..bende aylarca igne yapmistim,ama göbekten..günde 2 defa...
cokk zor coookkk,mosmor oluyordu göbegim..
ne zaman biticek canim senin igneler?kac gün kaldi pitpitlari görmeye?

Back