hadi bakalım hayırlısı bende pazartesi keseyi gördüm minicik bişey 6,4 mm 1 cm bile değil ama içinde allah nasip ederse bi can olucak....allah nasip ederse bende ayın sonunda kalp atışı duymaya gidicem
doğru haklısın zamanla kaynaşıcaz ama bi an öle üzüldüm işte zaten fazla alıngan oldum bu hamilelik döneminde
o alınganlığıı sorma gizemm yaa bende herşeyee ağlıyorumm ağlamadığımm gün yok gibii
bendede aynıı sorunn varrr gecee bende çokk sık gidiyorummmevet cnm inşllah .
sizde sık sık wc ye çıkıyomusunuz arkadaşlar ya sonrada üşütüyorum sancıdan kıvranıyorum senağlama
inann benii anlatıyorsunn anlatmamma hiç gerek yok yaniievet canım ben gece uykudan uyanıp bile gidiyorum 2 kere..
ayrıca çabuk yorulma be çabuk acıkma var
bide hafif uyku hali ama daha bulantım falan başlamadı benim
bide duygusallık var eşimden falanda fazla ilgi bekliorum bazen bakalım ne olucak
üşütmemek için ayaklarından çorabını hiç çıkarma uyanınca hemen bi hırka la üstüne
koru kendini yoksa olmaz allah korusun bi üşütürsün ilaç falan olmaz yani
bendeeee sankii bebek içimde yokmuşş gibii hissediyorumm yarınn rahatlıyacağım inşallahaslında bende de sadistlik var biraz nedese bende bazen midem bulansın istiyorum sanki bebeişten bi sinyal gibi dimi aam dediğin gibi kusmak olmasında
nasılsınız güzel hamişler kaydirigubbakcemile2
adetime son 8gün kaldı inşallah aranıza bende katılırım
ALLAHIMIN İZNİNLE.
test yapsam çok mu erken olur?
pandamm kızın olcak tatlım :ecrin_bebek:
elifçim ben biri için bişey hissdiyosam o oluyo...
pandamm içinde kızı olcak diye hissettim.
aynen canım her hamilelik farklıymış benim görümcem ilk çocuğunda kusa kusa ölmüş ikincisinden midesi bile bulanmamış
canım benim doktora sordum belli olmaz kesin bişe diyemem bekleyip görcez dedi çok moralim bozulduu benim kistim klomenden olmuş biri 25mm digeri çok ilginç çatlayan yumurtam da kist olmuş 3mm ama sen içimi rahatlattın sağol tatlım..
canimm ben hamile kalmadan önce 15-20 tane büyüyen yumurtam vardi..en büyügünü catlattik ve hamile kaldim sükür..eee gerisi ne oldu??
hepsi icimde,yumurtaliklarimda keyif yapiyorlardir kist halinde büyük ihtimalle.. -tatlicadiarzu-
zarari olacak olsaydi eger doktorum mutlaka catlatmadan önce histeroskopi ameliyatiyla alirdi minik yumurtalari..
eriyip kayboluyorlar diyede duymustum..insallah öyle olurlar
benim halamda kocaman miyomu olmasina ragmen sorunsuzca dogum yapmisti...
kafana takma canim herseyi..:1hug:
bana görede senin oğlunn olacakk çünküü çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanlarınn oğluu olur derlerr
cuc ne olduu sendemii ağlıyorsunnn
aize benide hisset kızz amaa bende 2 tanee kız var erkekk hisset benimkiniii
azize şekerim ayyy ne güzel dedinopuyorumnanaktan benim de içime hep kız gibi doğuo kızım die sevesim gelio bebeğimi hadiş bakalım hayırlısızemuszemus
ama bu bile bile lades demek dikkat et tatlım sonra çeken yine sensiniyiyim fistik annee opuyorumnanaktan
sen nasilsin?bebisin,göz bebegin nasil annesiii
benim bugün cok bulantim var..cok yedim birden ve hayatta agzima sürmedigim biseyi canim cekti onu yedim ondan oldu
sucumuda biliyorum yani :kedi:
kız gizemlii benn varımm canımm seninn yazılarınıı merakk edenn takip edennnnnnnn
bir yere kaybolmaaa
hatta mesajlarınıı bilee tıklayıpp takip ediyorumm senii merakta kaldımm gelmeyince uzunn zamannnn kızz gitme biryereee benn varımm burda merak edennn
ama bu bile bile lades demek dikkat et tatlım sonra çeken yine sensin
saol bitanem teşekkür ederim mmucx
ALLAH gönlüne göre versin tatlım :Saruboceq:
ama kızın geliyo :ecrin_bebek:
kızlar ya öle kötüyüm ki tüp bebekliler bilir biz hamile kalsakta düşük tehlikesi olmasada iğne kullanıyoruz kalp atışını görene kadar hatta ondan sonra bile
o kadar acıyorki kalçalarım ne yana yatabiliyorum ne sırt üstü yüzüstü yatıncada sanki bebek ezilcek gibi gelio sanki bebek oldu da :))
bende sizin gibi ne bulursam yiyiorum sonra davul gibi oluyo karnım
yuvarlancam yakında akşam azcık mide bulantım oldu marketten canım çekipte aldığım hiçbişeyi yiyemedim.
duygusallıkta had safhada ne tuaf anlar ya ne enteresan bütün hormon dengemiz değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?