2010 aralık anneleri listesi :)

Merhaba benimde 21 Nisanda kontrolüm vardı. Kalp atışlarını duyduk, herşey yolunda inşallah.

merhaba azize.. ben 25.sıradayım : yaşım 29.. tahmini tarih 4 aralık...kilom 52 eklersen sevinirim.. öpüyorum...

benim bilgilerimi güncelleyebilir misiniz ltf? tdt 25 aralık , hamile kalınan kilo 54.5 kg, kese görüldü

benide eklerseniz sevinirim

bennu beni hatırladın mı....ilk hamileliğimizde baya bi muhabbetimiz olmuştu mira sen ve benim... sen ikinciye hamile kalmışsın..tebrikler canım ...bende düşünüyorum ama 4 aydır olmadı bebiş bakalım bekliyorum heyecanla hamile kalmayı...ayy bennu varya çok tuhaf oldum çok sevindim senin adını gördüm de.....ben ara sıra buraya girerim muhabbete devam ederiz..
bu arada ilk kızın da 2 yaşını tamamlamak üzeredir heralde..benim kız 21 aylık oldu 3 ay sonra tamamlayacak...

ArkadaŞlar Çok Ümıtlıydım ama olmadı...
Aralık annesı olamıyom.

Nasıl? Pardon ben senin hamile olduğunu okumuştum, çizgin çıkmıştı. Hay Allah. Bu liste hala aktif mi arkadaşlar?

ben yeni uyeyim arkadaslar
27mart sat
60 kg ile hamile kaldim
tahmini tarih 31 aralik
benide listenize eklerseniz hamilelik surecini birlikte paylasmak isterim
arada pzt dr.a gittim ama henuz keseyi goremedik toplu igne basi kadar
minikmis haftaya gelin dedikaydirigubbakcemile3

Nasıl? Pardon ben senin hamile olduğunu okumuştum, çizgin çıkmıştı. Hay Allah. Bu liste hala aktif mi arkadaşlar?

liste aktif, azizecim de en kısa zamanda ekleyecek kendisini inşallah :Saruboceq:

gözün aydın, Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

bu topik kapanır arkadşlr başka biri açsın topiği açan gebe değilse kitlenir

Bende nasipse Aralık annesi olacağım
yaş 27
kilo 63
tah.doğ.tar 17 Aralık
Bu 2.bebeğim sürpriz geldi 17 aylık bir kızım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…