2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

karakter sıkıntısı yaşıyormuş hallisna canım ondan 2 sayfaya bölmüş..

hoşgeldiinnn canımcım bu arada :))


[sıze="2"][color="ındigo"]iltifatın için çok sağol..hoşgeldin
sen nasılsın?[/color][/sıze]


Hoşbulduk kızlar... Şaşırdım görünce bu halde, eh iyi olmuş işte. Kafam bozuk biraz. Şu İstanbul'a gelme meselesi vardı ya miras işi için. Eşim başta "götürmeyeceğim seni, ne işin var hamile hamile?" dedi. Oysa doktordan rapor alacak durumdayım (beni en fazla ben bilirim nihayetinde). Bunun için kıyamet kadar kavga çıktı evde. Dün en sonunda küstüm kızlar. "Tamam" dedim "noterden vekalet çıkartalım, git nereye istiyorsan. Ama geri döndükten sonra bana neler olduğunu (yani neden soğuk olduğumu) sorma." dedim. İstediğim tek şey, annemi bir kez daha görmekti. Zaten hamileyim, yazın doğum yapacağım. O bebek büyüyene kadar gidemem ki. Oradayken alayım annemin yerinin ruhsatını. Rahat rahat yatsın annem mezarında. 5 seneyi geçerse (Allah korusun), kemikleri yerinden çıkartıp başkasını gömüyorlarmış.
Uff neyse amma da göz yordum.
 
Selam kızlar, nasılsınız? Ben grip oluyorum galibaa. bilmiyorumkismile Burnum tıkandı ,uyuyamadım doğru düzgün.Ağzımdan nefes almaya da pek alışık değilim.Denedim ama bu seferde 10 dk da bir uyandım.Ağzım ve dudaklarım kupkuru oluyodu. Şimdi kahvaltı hazırlıycam kendime. bilmiyorumkismile Siz ne yapıoyosunuz ? Viks kremin bi zararı olur mu acaba? Kullanan var mı ?
 

Hoşgeldim canım. Çok geçmiş olsun, havalar hep böyle, sağı solu belli olmuyor. Doktoruna danışmadan kesinlikle ilaç alma, hatta sürme derim. Sağlık ocağındaki doktorunu telefonla arayıp öğrenebilirsin.
 

tatlımm Allah yardımcın olsun... ınsallah bı cıkıs yolu gosterır Rabbım...


Canım vıks kullanmayı tavsıye etmedı doktor ben sordum...6. aydan sonrra kullanabılırsın demıstı...
 

oyy canımcım zor yorucu işler ALlah yardımcın olsun canım
eşine söleseydin bi daha gidemem şimdi gitsem falan diye bilmiyorumkismile
ama işte o da senin için gitmeni istemiyodur



selam canımcım geçmiş olsun
gripte zor ya dikkat et kendine canımm
 

canım valla ne desem boş... Allah tez zamanda yardımcınız olsun atın üstünüzden bütün sıkıntıları inş.
 

aman canım çok dikkat havalar maluumm :S sağı solu pek belli olmuyor çok dikkatli olmaz lazım... geçmiş olsun... inş. ilerlemez..
 
tatlımm Allah yardımcın olsun... ınsallah bı cıkıs yolu gosterır Rabbım...

Hayır anlamadığım daha dün akşam " olmaz" diyordu, az önce konuştuk "neler lazımmış öğren, gideriz bilet alır" diyor. Güvenemiyorum ki, sürekli karar değiştiriyor. Ben de "reddi miras davasını araştırıyorum" dedim. "Boşver" dedi ya. Bıktım aylardır bekliyorum, derdim paraysa namertim. Vergi dairesine başvurmak lazımmış 4 ay içinde, cezası varmış yoksa. Devletle başım belaya girmesin diye uğraşıyorum, hazır karnım da şişmemişken... Kaç kere iptal ettim onun yüzünden uçak rezervasyonlarımı. Bir kere daha fikir değiştirsin, açacağım reddi miras davası yetti canıma...
 
Soho,,_angel,allegra,meral77,ficl,elifbektas
Herkese merhabalar...
çalışanlar gününüz bir çırpıda geçer inşallah...

CANIMCIM SAĞOL, BU HAFTA ÇABUK GEÇTı NEDENSE, YOĞUNLUKTAN OLSA GEREK zemuszemus


CANIM BENıM HOŞGELDıNNNNNNNNNNNN, DUALARIMIZ SENıNLE CANCAĞIZIM. KENDıNE VE BEBıKıNıE ÇOK ıYı BAK TATLIŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kıslar nasılsınız
SAĞOL CANCAN,SEN DE BEBEĞıNDE ıYıSıNıZDıR ıNŞALLAH kaydirigubbakcemile5

CANIM BENıM ıNŞ.GÜZEL HABERLER ALICAKSIN. BENıM BEBEM HEMEN GÖSTERDı, DOKTOR BAKAR BAKMAZ %100 KIZ DEDı. ZATEN ıÇıME DOĞAN DA ıSTEDıĞıM DE OYDU. HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLISI CANIMCIM hihoyyyt

Günaydın güzel annecikler, nasılsınız?
CANIM BENıM SAĞOL,SENDE ıYıSıNDıR ıNŞALLAH :lepi:


OYY GEÇMıŞ OLSUN, DıKKAT ET CANIM YA, Bı KABA SICAK SU KOY, BAŞINA DA HAVLU ÖRTÜP KABA EĞıL, O BUHAR BURNUNU AÇAR. BENıMDE OLMUŞTU ÖYLE YAPTIM, ıYı DE GELDı. zemuszemus
 

CANIM BENİM YA, ZATEN ÖNEMLİ BİŞİ OLUNCA SEN HAMİLESİN OTUR EVDE DEMEZLER Mİ AHH AHH, :dilcikar: SEN ÜZÜLME VE SIKMA CANINI CANCAN, HERŞEY YOLUNA GİRER Bİ AN ÖNCE İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
 
Doktoru arıyim en iyisi. Sıcak su buharını da deniyim. Teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
 

tatlım erkek mılletı bu benım kocamda oyle... hep bı kararsızlık... nası davranacagınıda bılemezsın cok ıyı anlıyorum senı... ne dusunuyolar kafalarında ne kuruyolr bı anlatsalar problem olmıcak zaten... ama erkeklık ya anlatmıyolar ıste... sende sıkıntınla kalıyosun... bosver dedıgım gıbı yoluna gırer hersey... bak sımdıde ögren demıs... gıder halledersınız ıns...
 
Allah yardmcın olsun...
Canım ben de grip geçirdim yeni iyileştim burun sprey dahi kullanamadım dr um izin vermedi bol bol portakal ye günde en az 1-2 tane çok iyi geliyor k... adında meyve var ondan da inşallah çabuk geçer...
 

:roflol: ONLARA SORSAN, SENıN ıYıLıĞıN ıÇıN DERLER HEMEN. OYSA BıZıM ıSTEDıĞıMıZ OLUNCA BıZ ıYı OLURUZ DEĞıL Mı AMAAA AAA bayanssulusmilebayanssulusmile
 
kızlar bu arada brun kanaması yasayan var mı aranızda... benım hayatım boyunca burnum kanamamıstı hamıle kaldıgımdan berı az- cok kanıyo... sabahları kalkıyorum burnumun ıcınde bı doluluk... bakıyorum kan... sizde d oluyo mu??
 

Canım ben beylikduzunde oturuyorum dun ugradım o magazaya gercekten guzel seyler var ve fiyatlarda uygun

Ya kızlar bu detaylı ultrason dedikleri nedir anlamıyorum....farklı bişeymi oluyor?yani geeçen ay gidişimde doktor büytün organlarını falan inceledi detaylı ultrason bundan ibaretmi?

benimde yarın cerrahpasada detaylı usg var ve cok heyecanlıyım

Sohocum nasılsın iymisin
 

CANIM BENİM BENİM ARKADAŞIMDA HAMİLELİĞİNDE BURNU KANADI HEP
Bİ YERDEN ALDIM BİLGİYİ, OKU KUZUŞ:

Hamilelik sırasında meydana gelen hormon değişiklikleri ve burun içindeki dokulara kan tedarikinin artışından kaynaklanan basınç bu dokuların şişmesi, kuruması ve sık sık kanamasına neden olabilir. Bu da nezle olmadığınız halde burnunuzun akıntılı veya dolu olmasına yol açar. Bu semptomlar genellikle ilk üç ayın sonlarına doğru ortaya çıkar ve doğuma kadar devam edebilir.

Aşağıdaki ipuçları tıkanıklık ve kuruluk konusunda rahatlamanıza yardımcı olabilir:

1-Evinizdeki havayı nemlendirmek için bir hava nemlendirici cihaz kullanın. Burun tıkanıklığının uykularınızı bölmesini önlemek için geceleri nemlendiriciyi yatak odanıza yerleştirin.

2-Bol bol sıvı tüketin. Bu burun yollarının nemlenmesine yardımcı olacaktır.

3-Buhardan faydalanın. Uykudan önce ılık bir duş alın. Bu burun tıkanıklığının gece uykunuzu bölmesini önlemenize yardımcı olur.

4-Burun yollarını nemlendirmek için tuzlu su damlası kullanın. Bu damlayı eczanelerde kolaylıkla bulabilirsiniz. Doktorunuza danışmadan ilaçlı burun damlaları veya spreyler kullanmayın.

5-Burnunuzu nazikçe temizleyin. Burnunuzu sert bir şekilde ya da sık sık sümkürmeniz burun zarlarının daha da kötüleşmesine ve burnunuzun daha fazla akması ve kanamasına neden olabilir.

Burun kanamasını durdurmak için:
1-Oturun ve başınızı kaldırın. Yatmak veya başınızı öne eğmek kanı yutmanıza ve kusmanıza neden olabilir.

2-Basınç uygulayın. Burun deliklerini parmaklarınızla tutun ve en az dört dakika boyunca basınç uygulayın.

3-Buz veya soğuk kompres uygulayın. Bu damarların büzüşmesine ve kanamanın durmasına yardımcı olacaktır.


UMARIM İŞİNE YARAR CANCAN

:dance:
 

tesekkurler tatlım yaramaz mı hec... ıyı oldu bu...olumunekankayizsmile
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…