- 2 Mart 2009
- 6.875
- 0
- 40
bızde geldık kızımla... yemegımızı yedık... soframızı toparladık.... ama bulasıklar bızı beklıyo:):) sizler nasılınız????
afiyet olsun canımm
bende yedim geldim şimdikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bızde geldık kızımla... yemegımızı yedık... soframızı toparladık.... ama bulasıklar bızı beklıyo:):) sizler nasılınız????
afiyet olsun canımm
bende yedim geldim şimdikk
Ya kızlar nstyi sordum benim gittiğim hastaneye 170 dedi. Buna ne sıklıkla giriliyor bilen var mı?
nst ne tatlım???
nst ne tatlım???
Ya 32de ama çok pahalı değil mi ya bence yanlış baktı kadın ama bir daha aramaya çekiniyorum sesimi tanır diye. Ya ne olur biriniz arayıp sorun çok utandım 1 daha aramaya
Didemcimmmmmm çokkkk teşekkür ederim canım..Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım benim..Pınarcım gözün aydın canım biz de seni çok merak ediyorduk ay çok sevindim ya
Hamileliğin son dönemlerinde girilmesi gereken bir test. Bir cihaza karnını bağlayıp, bebeğin kalp atışlarını kaydediyorlar, kağıt üzerine.
Kızlar merhabalar..Biliyorsunuz geçen cumartesi günü amniosentezim yapıldı..çok şükür gayet iyiyiz ben de bebeğimde :)) bu zamana kadar bana destek olan tüm arkadaşlara çokkkkkk teşekkür ederim.. Veeeeee başkanımmmmm yaz listeyeeee KIZIMIZ OLACAKKKKKKKK :))))))
Kızlar merhabalar..Biliyorsunuz geçen cumartesi günü amniosentezim yapıldı..çok şükür gayet iyiyiz ben de bebeğimde :)) bu zamana kadar bana destek olan tüm arkadaşlara çokkkkkk teşekkür ederim.. Veeeeee başkanımmmmm yaz listeyeeee KIZIMIZ OLACAKKKKKKKK :))))))
Didemcimmmmmm çokkkk teşekkür ederim canım..Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım benim..