- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyigeceler kızlar benim bu saatte ne işim var dimi hastaneden yazıyorum apandist amelyatı oldum bugün dün gece karnım ağrıdı hiç uyumadım tuvaletten çıkamadım gazdo ishaldi derken istifra ettim ama yinede rahatlayamadım sonrada kasığımda ağrı başladı ters bişeyler olduğunu anladım ama gaz sıkışmasıdır diye düşündüm sabahı sabah ettim sabah baktım bastırınca acıyo şüphelenbmeye başladım sağlık ocağına gittim hemen bizim sokağın başında adamda şüphelendi acile gidip filmle baktırmanda fayda var dedi eşim geldi bi cüzdan bi tel geldik acildedeler şüphelendiler testti tomografiydi şişmiş iltihaplanmış apandist alcaz dediler 5te amelyat oldum hala şaşkınım hemde sezaryen olduğum 3 numralı aynı amelyathanede dejavu oldu
serpilcim ah keşke yakın olsak nasıl isterim varya hem böle dostlarımla görüşmüş hemde kızım akranlarıyla olmuş olurdu
bbu arada geçmiş olsun eltimin oğlan astım alerjik royalden antibaeriyel halı aldılar nevresimi falan özel koridorlarıda laminant yaptırdılar makinede yıkanan kilim aldılar