ya bende eşimde audiseveriz. eşim a3 modeli için pek iyi demedi. onun dışında marka yaniiimarkası yeter.
3008 geniş görünüyo dıştan ama arka darlığı aklımızda olsun bizimde.. bizim honda jazz mesela dışardan küçük ama içerden rahat. arka koltuk falanda rahat. acaba çağan minik olduğundan mı bize rahat geliyo.
valla sevda ha büyük kullanmışsın ha küçük. ben olsam jip alırdım. daha hakim olursun. bide küçük arabaları taciz etmek daha kolay ama altında büyük bi araban varsa insanlar daha temkinli yaklaşıyo genel gözlem benimki. nissanı bazı arkadaşlar tavsiye etmemişti yol tutuşu iyi değil demişlerdi ama ben kullanmadım bilemem.
meral sende iyi değişiklik yaptın bu yıl. ev şimdi ofis hayırlı olsun. ege içinde iyi olur. arabasını hızlı kullanabilir. erkek yaa..
nilimin doğum günü tekrar kutlu olsun. demek o lafları sen söylüyorsun nilde taklit ediyo haa.
geçen yolda eşim adamın birine kızdı. çağan arkadan. tamam babacım sakin ol dedi biz güldük tabii. babamızda acilen sakin oldu durum gereği..
Meral yeni ofisin hayirli olsun.akulu jiplerden bende almak istiyorum ama koyacak yer yok.
Bizde gecenlerde komsuyla beraber disari cikmistik kizi ecenin arkadasi, sanirim ordan takildi kafasina anneler araba kullanmaz diyee :) dediin gibi duz bi mantikla dusunuyorlar.... biran evvel pratikte araba kullanmayi ogrenmek istiyorum taksiye para yetismiyo.gerci araba olunca birde onun masraflari olacak ama.. Bizde de nissan Qashqai var cok memnunuz. Araba kullanmayi ogrensemde esim pek kiyamiyo arabasina sana daha ufak bi araba aliriz diyo :)) aslinda Benim gozumde jiplerde. sevdaaa almisken buyugunu al
günaydınlar hanımlar
meralcim yeni ofis hayırlısı olsun
sevdacım seninde araban şimdiden hayırlı olsun valla bende hiç anlamam eşim çok iyidir bu koularda şirket arabalarıyla alım satımıla falan o ilgilenir gerçi onlar kiralık kullanıyo bizde araba yok bende çok istiyorum ama şirket arabası va diye eşim ne gerek var diyo da genelde focus oluyo ama arada mercedes bmw yada porche de getirdiği oluyo ben bana alalım diyorum şöle dizel otomatik eski model olsun diyorum hep bakıyorum kolluyorum diyo ama sanırım beni uyutuyo :)))
evet denyimli anneler bbenim kuzucuk arada huysuzlanıyo yanialtı temiz karnı tok gazı yok ama mızırdanıp duruyo bende diyorum şu bitki çaylarından versemmi humana iyigeceler çayı yada humana kimyonlu rezene çayı varmı daha önce kullanan
merhaba:)))nedir bu büyük merakımız:))hahahahaa....canım beb en ufak poloyla öğrendim soona 2-3 araba değişti(büyüdü)alışıo insan kullanınca,şimdi burak station kullanabilir misin dio:)))
nil'e maşaallah, pastasıda süper gözüküyor.
Hülya hoşgeldin....
Meralcim hayırlı , bereketli olsun yeni ofisin.
Sevda araba işi zor, hangisini seçersen diğerinde gözün kalıyor, kolay gelsin sana...Aslı'da onunla fazla ilgilenemiyorum diye benim araba kullanmamı istemiyor...
iyiki doğdun nilcik :)))
bu arada bi imaj değişikliği yapim dedim röfle yaptırdım ama sevmedim yıllardır el değdirmediğim kedni rengiyle kullandığım saçlarıma kıydım merakımdan 40 yaşına gelince tüh keşke deseydim demektense gözümü kararttım ve yaptım etrafımdaki herkes beğendi ama ben sevmedim hem beni daha büyük gösterdi hemde beyazolduğum için hem daha şişman yaptı hemde makyajsız soluk duruyorum en öenmliside banyoda keçe gibi oluyo o ne öle yaaa şampuanla kremle bilmemne hiç bana göre değil ben bi şampuan yapıp hop çıkıp taramalıyım kurutmasamda bi toplarım tamam ama bunda öle değilmiş neyse aklım kalmadı ama bi daha yaptırmam azcık dibim çıksın koyultucam sonrada tek renk boyaya döncem kendi rengim olmasada kızıl karamel olabilir
valla sevda ben mutsuzluktan değilde gaza geldim şu yaşıma geldim anca üç kere falan boyatmışımdır oda evlendikten 6ay sonra soğan kabuğu yaptım dibi çıktı karamel yaptım onun dibbi çıkıncada çikolata kave yaptım en on kendi rengine boyatıp final yaptım defnenin doğumundan önce etrafımdakiler bi değişiklik yap röfle yapsana sana yakışır diyip durdu aklıma girdiler bende merak ettim