2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet duygucum aynen öle dediler göndermicem bende artık oraya sorumsuzluk nasl olurmuş göstercem çok güzel onlara...
 
slm kızlar burcucum üzüldüm ya bakamamışlar demek..şu bi gerçek ki kim bakarsa baksın 2dk bş bırakmaya gelmio bu yaşlar.bizim ısırmamız ne güzel bitmişti dün 2dk babasına bak oruçluyum dedim bahçede, oturmuş bankta gazete okuo naz da gitmiş sitede annesi en cazgır çocuu göbeenden ısırmış:))tamamen bizim hatamız çnkü çocuk bakmak sallama yapılıcak bi iş diil ben bu yaz işi çok ciddiye aldım çektim ayaama en rahat terliklerimi bi şort bi tşört her gün nazla bi sn boş bırakmadan oyun oynamayı paylaşmayı falan sıfırdan eğitiim dedim,baya yol aldık aslnda kaydıraktan kayarken bile hep yanında oldum, beraber eski oyuncaklarını sattık mahsustan kapı önünde:)) bunları sanırım benim kızım benden alabiliyo sadece.okula göndericem diorum ama bu kadar beraber olduktan sonra naz gitmek istemeyebilir.o zaman da zorlamıycam oyun grubuna gitsin biz biraz erken başladık şimdi hata yaptım diorum okul sadece bakımdı ama eğitim ihtiyacı en fazla şimdi..yeni okul da sıkıcı hamur ve kes yapıştıra devam ederse naz asla gitmek istemiycek eminim..
bi de alerjik bişey çıktı bizde çok öksürüodu gece 2-4 fiks hiç uyumuoduk ama gripde diil sadece öksürük ve burun kaşıntısı.kan testinde çıktı aptal bi aletle fısfısa başladık çok ii geldi gece uyuyoruz artık çok şükür uzun bi süre o alet hayatımızda olucak..
tatili iple çekioruz resmen ya biz de önce bayramda ananeye gidicez, 6sındada beleğe.inşallah güzel bi dinlenme olur çok yorucuydu bu yaz
 
ayşegülcüm hani diyolar ya çocuk anne babayı rol model alıyo ayneeeen öyle bencede direk seninb yaptıklarını yapıyo hatta konuşmalar bile aynı oluyo
 
isim buldun mu yeni kıza defneye sor en iisi, kardeşlere hep öle yaparlar bizim orda:))
 
iki haftadır falan FULYA ya takıldık bakalım araşımalar devam ediyo valla defneye sor kim ne derse onu diyo pulya güzel ben pulyayı seviyom diyodu bikaç kişi aman fulya ne damla olsun diyince aa ben pulyayı sevmiyom banda olsun banda dedi bende aa ama annecim ne güzel senin gibi çiçek ismi diyince eh iyi pulya olsun dedi yani sürekli beğenisi değişiyo :)))
 
fulya güzel bence de benim ok yakın arkım var fulya çok tatlıdır,fazla da olmayan bi isim hemde
kızlar naz 98 cm 15.500 olmuş nasıl uzadı bu kadar aklım almıyo
 
hoşgeldin deryacım,biz de antalyadaydık,tüh buluşsaydık:))
ayşegül sen de hoşgeldin,vailla ben nile bi kere olmaz dediysem her seferinde tekrarlarım ,iidir çoğu konuda tabi daha çok ufaklar arada sekio:))naza da öğret sen o çocuğu hiçç ısırma annem diye onun anası çok ısırgan:)))..
kreşler pahalı orada yahu kırtasiye masrafı çok bi de ne eşofman parası ya..herkes istediğini giysin anaokulu diil ki bu..
canım ii karar almışsınız o zaman başka bi yer araştırın..
 
valla kreşin savunması çok kötüymüş. neresi orası el birliği ile kötüleyelim. sende duyur sağa sola olurmu öyle şey. sinir oldum vallaaaa..
biz bu ay kreşin ücretini yatırmayı unutmuşuz. aradan 25 gün geçti. dün aradılar talimatta sorun olmuştur belki dediler neyse bugün hallettik aradım az önce kadın hiç sorun değil. lütfen rahatsız olmayın çok üzülürüm falan dedi çok hoşuma gitti..
ütü ne demek duygu ben anlamadım iç çamaşırlarının üülenmesinden mi bahsediyosunuz anlamadım kki..,
kızlar bişeyde ben sorucam. çağan çok kendi kendine oynuyo güzelde oynuyo. oyuncaklarını konuşturuyo.zannedersin karşısında biri var onla sohbet ediyo. ama biraz fazlaa.. dün geldi annecim sırtın terlemiş dedi bi bez aldı geldi dur sırtına koycanm dedi. ben ona hiç koymam okulda gördü herhalde.. sonra sen böyle bekle ben sana cici tişört alcam dedi. karşı koltuğa geçti. abiii sizde cici tişört var mı dedi. hıı tamam ben alıyım onu dedi. pardon kaç para dedi. 100 kuruş haa dedi. tamam o zaman ben iki tane alıyım dedi. sonra hıı şurdamı tamam ben kendim seçerim o zaman dedi. teşekkür etti. sonra bana hayali bi tişört getirdi giydirdi. normal mi acaba biraz fazla konuşuyo daa
 
bence ii bişey serpil, hayal gücü gelişmiş demek ki.hayali arkadaşları bile olması normalmiş bu döönemlerde.bizim ki de hergün bişeyler uyduruyo kafasından, yok bugün benim adım ayşe,bugün ben kelebek kzıım,bugün gelmiş babasına sen bana ii davranmıosun, parkta gidiyo bi kıza benim kardeşim olcak annemin karnında bebek var:))sallıyo da sallıyo
bizim okulunda eşofmanı çantası var onları genelde gezilerde kullanıcakmışız hani bi örnek olsun grup die.onlar ücretli ama kırtasiye almıyo,aylık 600 e anlaştım 11buçuk 5arası.
 
bizimkilerin çantasını okuldan verdiler. ücrette almadılar. tam gün sabah 7.20 de evden alıyorlar akşam 5.30 6.00 arası eve getiriyorlar 550 veriyorum.
 
heheh ütü işi nazoya canım çok sakarlaşmış,devamlı üstüne dökğp çamaşır çıkarıomuş:))))
nil de yazıo bişiler kafadan ama çağan kadar ii pazarlık yapıo daha:))öle kendi çok oynamaz (
valla canlar buırda bu sene kırtasiyeye 90 mı ne verdik,okulda tam gün 350,geziye kendileri götürüolar sadece sinemaya para alıolar:)))kıskanmayınnn:)))))))))
 
Gulce gecmis olsun.umarim cabuk atlatir.

Serpil sizin kresin fiyati uygunmus baya.burda 900 falan tam gun.

Bende surekli eceyle oyunlar oynuyorum.hep yaninda olmami istior.3 gundur bilerek altina isedi,mutfakta ugrasiyorum diye.neden soylemedin altina yaptin anneciim diyorum ' cunku yapmak istedim' diyor :)
Sitede bi mert abimiz var onun sayesinde dislerini fircalamaya basladi :) cok uzun zamandir fircalamiyordu.

Aysegul gecmis oldun. sende calismiyorsun kres icin acele etme derim.
 
hehheh 'yapmak istedim'biz de de var..
kıskanmayın canım,küçük şehrin az olan imkanlarından..
 
merhaba
kızlar kreş fiyatlarından konuşuyorsunuz ya nasıl özeniyorum biliyormusunuz
parası ne olursa olsun gönderecek bir kreş bile yok yaşadığım yerde
bazen ceylinin çok geri kalacağını düşünüp üzülüyorum sonuçta ne kadar çok uyaran o kadar gelişiyor çoçuk
ceylin de öyle kendi kendine çok oynar serpilcim ve çok da fazla konuşur dediğin gibi
bakıcı işini hallettim inşallah 1.kattaki komşum ben bakayım dedi ama 5,5 yaşında bi oğlu var umarım anlaşırlar
para konusnu daha konuşmadım 400 civarı olur herhalde
çoçuğu olması iyi değil ama o kadar daraldım ki kızlar yapacak bişeyim yok
öyle bir yere gelmişiz ki hergün şaşırıyoruz bi olaya
geçenlerde iftar saatinde dışardaydık lokantada yiyelim dedik çarşıya gittik zaten 1 tane lokanta var giderken de adana mı yesem iskender mi diye
düşünerek gitmiştim
adam ne desin çorba pirinç çorbası yemek de patlıcan musakka var dedi tüüüüü dedim içimden yüzlerine
mecburen yedik ama eşimde bende sinirden 1 kelime konuşmadık
yine 2 gün önce davet yapacaktım patlıcan lazımdı gittik manava patlıcanların yarısı çürük yarısı buruşuk
manavın ışığı da yok gece vakti elimi atıyorum çürük patlıcanın içine giriyor elim
başka yerden alalım dedim başka manav yok ki abla dedi
şaka gibi yaaaaaa Allah sabır versin bize
eşim sabaha kadar ders çalışıyor müdür yardımcılığı sınavı için kurtulalım bu dertten diye
içim daraldı amma yazdımm
 
ayşegül merhaba neye karşı alerjisi olduğu belli mi bizde baya kullandık o acayip aletle fısfıs ama ben bıraktım artık bağımlı olmasın die küçücük ciğerlerini etkilemek istemedim bizden 5 tüp kan alıp tahlil yaptılar sonuç balık polen ve toza alerjisi çıktı bahar geldi mi çok hasta oluyo elvin...sürekli öksürüyo dru bana devamlı kullancaksın dedi ben sadece hasta olduğu dönemlerde kullanıyrm...çok geçmiş olsun..ismi ne fısfısın..bide onları dolapta tutmak gerekiyo benim dr öle demişti sıcak ya şimdi dolapta dursun devamlı dedi.
 
chef Allah kolaylık versin, yazdıklarını okudukça hala varmı böyle yerler diye düşündüm, sonuçta siz bir ilçedesiniz.. Umarım eşin kazanır sınavı.
Bizde kreşe tamgün 550 veriyoruz, çanta hediyeleri.. Serpilcim sizinkide N. Erberk uzantılı olanlardan mı? Fiyat aynı olunca öyle düşünme ihtiyacı hissettim...
Benim kızım oyuncaklarla pek oynamıyor, kreşte gördüklerini benim üzerimde uygulamayı tercih ediyor. Bu aralar şarkı söylemek ve zıplamak favorisi! Yalnız dikkatinizi çekerim zıplamak, belki hatırlarsınız Aslı'nın sol tarafında doğuştan felç vardı. Ayakta hiçbirşey kalmadı, merdiven çıkıyor iniyor, koşuyor, zıplıyor ve artık ayak için fizik tedaviye gerek kalmadı, doktorlar oldukça şaşkın, nasıl olabiliyor diye, bizde azim diyoruz. El de ise müthiş gelişmeler var. Artık kolunu tamamen kullanabiliyor, sadece parmakları ile ince motor hareketlerini yapamıyor. Zaman onada ilaç olacak. Kreşte eli ile ilgili hiçbir sorun yaşamıyormuş, velhasıl mutluyuz...
Bu arada tatilden dönenlere hoşgeldiniz diyeyim... Naz süper büyümüş maşaallah, annesi ile vakit geçirmek yaramış....
 
Chef inş eşin kazanır sınavı.gerçekten zor bi yerde yaşıyonuz ama ilersi için inş ii yerlerde olursunuz...accu maşşalh kızına çok sevindim iyileşmesine inş elinide tam olarak kullanabilir..
 
günaydın:))
kreşin verdiği çanta ve eşofmanı geziye gidince giyecekmiş!sabah 8.30 öğle 12.30 kadar gidicek duru ..en kazık bizim kreş anladığım kadarıyla (
ayşegül naz a maşallah ne güzel büyümüş!
chef benim yiğenimde 6 yaşında bazen hırçınlık yapıyo duruya vuruyo zarar verebileceğini çok anlamıyo sonra çok üzülüyo inşallah anlaşırlar sorun olmaz!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…