2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çocukla birebir ilgilenmek gerçekten çok faydalı tabi güzel vakit ayırmalı... verimli geçirmeli o vakti...

ama evdede bir yere kadar diye düşünüyorum özellikle kışın yapacak çok fazla birşey olmuyor maglesef... gidip gelecek komşun arkadaşında yoksa çocuğuna yaşıt evde hapis oluyorsun...

2 ay ezgiyi kışın kreşe göndermedim ordan biliyorum... bu kışta öyle yapmayı planlıyourm...

agustos ayında hiç gitmedi kreşe tatillerle geçti iyice alıştı bize... eylül 5 gibi başlatıcam tekrar mecburen ama çok istemiycek eminim ... bu kreş kesmiyor artık bizimkini büyük okula gidicem bendiyor... bende en azından 3 yasında olsunda öyle veriyim diyorum... burda düzgün bir kreş yıllık 12000 bin tl.... ben birkaç yerle görüştüm doğa koleji, bilfen gibi yerler bu ücrette....

ben şuan 550 veriyorum tam gün.... ama çok memnun değilim faaliyet sıfır
 
Merhaba kızlar,kreş konusu açılmış.Bende haziran gibi almıştım egeyi, eylül gibi tekrar vermeyei düşünüyorum ama sanırım sorun yaratacak ilk başlarda ege.Zaten verdiğim kreşe vermeyeceğim, son günlşerde bazı sorunlar olmuştu, birde orada çalışna birisinden duyduğum kadarıyla pek açıklama yapmadı ama bazı sorunlar varmış çocuklara karşı.
Belediye kreş yaptırıyor buraya, belki ona verebilirim.Eğer olmazsa marmarise götürüp getirmek zorunda kalacağım.Bakalım nasıl olacak bilmiyorum.

Evde tv seyrediyor, bahçede bisikletine biniyor, arada parka gidiyorlar anneannesiyle.Arabalaraı ile oynuyor.Vakit geçiriyor ama faaliyet tarzı şeyler yapamıyoruz.
 
slmlar kızlar nasılsınız bikaç gündür tadım yok nedense keyifsizim yaaa bugün tansiyonumda düşmüş 10-4
 
mrblar
derya eminmisin 12.000den ben aradım bizim burdaki bilfen yıllık 15.500fiyat söledi.bostancı doğa da geçen sene 11.000di bu sene yakındır bilfene.
 
aero champer aletin adı burcucum, flixotide, ventolin de tüpler.günde 4kere dedi ama uykulardan çnce 2kere kullanıorum ben de, bu hafta kullanıyım bida öksürünce kullanırız sadece iiki dedin dolaba koyım tüpleri
 
ayşegülcüm aynısı tüplerde aynı..bizde onlardan kullandık belli bi süre..inş düzelirler de onları kullanmamıza gerek kalmaz bir daha...biz başladığımızda elvin çok küçüktü çığlık çığlığa ağlıyodu...bayadır kullanmıyoruz ama maşşalah diyim de nazar değmesin...sadce öksürünce mi kullanın dedi dr mesela bizim ki hasta olduğunda iileşse bile 1 ay kullan diyodu ama ben kullanmıyodum...iimi yaptım kötü mü bilmyrm tabi..bide alerjik reaksiyon başka yerinde etki gösterdi mi nazda?? elvin kaşınıyo da sırtı pul pul oluyo sonra öksürükte arkasından gelioo cildi heryeri çok hassasmış en ufak bi hava değişikliğinden hemen öksürük başlıo sizde de öle mi?ben hep gözlemledim çok terlemesi de ii değil rüzgar özellikle mahvedio arkadaşlarıyla oynasın koştursun muhakkak öksürür...inş kalıcı bişi kalmaz çocuklarımızdaa...allah korusun
 
Son düzenleme:
günaydın.
dün akşam dr.gittik ağlaya ağlaya zor muayene oldu..boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik başladık ama sabaha kadar öksürdü ateşlendi :KK43:(
derya yıllık fiyatı bilfen için iyi ozaman doğa okullarını ben beğenmiyorum açıkçası!ben ana okulunda gideceği okula vericem ozamana kadar bakıcı ve kreşle yarım gün göndermeyi düşünüyorum bakalım?
 
mrblar
derya eminmisin 12.000den ben aradım bizim burdaki bilfen yıllık 15.500fiyat söledi.bostancı doğa da geçen sene 11.000di bu sene yakındır bilfene.

gecen yıl aramıştım canım... bu sene sormadım yeni fiyat....

ama yıl içinde iki döneme zam geldi dogada arkadaşım gönderiyor ilkokula... kafayı yediler...
 
Kadir geceniz mübarek, bayramınız mutlu ve huzur dolu olsun.....Bayramdan sonra görüşmek üzere...
 
Kızlar hepinizi öpyrm kadir geceniz ve bayramınız mübarek olsun....herkese ii bayramlar
 
slmlar ne iş kızlar sayfamız pek sakin bu ara herkeste bayram telaşı var sanırsam meral falanda gözükmüyo kaç gündür
herkese hayırlı kadir geceleri ve hayırlı bayramlar şimdiden
h.sn girerim belki ama belli olmaz programımı kısaca anlatayım beni merak etmeyin anacım
pazar akşamı eşimle istanbula geçicem bayram nedeniyle annelerini görmeye eşim kimse yok herkes bugünden tatile gidiyo iki görümcem iki eltim sende gelme boşver dedi ama ben olmaz dedim (ne hayırlı gelinim dimi) neyse işte arife günü ve bayramın 1.günü ordayız 1.günü akşamı çınarcığa dönücez sonra bayram bitimi 4eylül pazar yine bülentle istanbula geçicem cumaya kadar kalcam hem doktor kontrolüm var hem evi temizleticem bende ne yapabilirsem yapıcam en azından defnenin odasını falan düzenliycem dönüşümde orası bare temiz olsun cuma dönücem inşallah o haftada burda toplanıp 17eylülde dönüş yapıcaz şimdilik program böle ama nolur ne biter bilemem tabi yani yaklaşık bi 20gün falan giremezsem merak etmeyin
bayram haftasında kuzenim askere gidicek onun telaşı var
kısaca dedim ama uzun oldu :))) öyle işte haberiniz olsun hbanımlar
sizi çok seviyorum
 
selamlar.

herkesler bayram telaşına düşmüştür. bende arefe günü nöbetçiyim. 2 . günü de icabım var umarım ihtiyaç olmazda çağrılmam. 9 günlük tatil mahfolur yoksa.
gerçi bi yerlere gidemiycez ama olsun annemlere gideriz köye falan değişiklik olur yine de . köyü çok özledim zaten. hava güzel olursa çağanı ördeklerle yüzdürürüm..çok güzeldir köyümüz seneler oldu gitmeyeli anneannemi de kaybettikten sonra hiç gidesim gelmedi ama artık gitme zamanı geldi herhalde..

hepinize mutlu bayramlar dilerim şimdiden
 
merhabaa...
ay şu bayram teleşı bi de beni alsa..:))
canım neresi o ördeklil köy??git bence de süper olur..insanın köyünün olması süper bence..ben ilk defa üniversitede gördüm köy:KK43:(çok isterdim benim de bi köyüm olsun..
 
duygucum bizim köye gel o zaman
bizim ev eşiimin köyüne 6 km hiç pazara çıkmıyoruz
gidip bütün sebzelerden toplayıp geliyoruz
eşimgilin tarlasına bi başkası ekiyor çok büyük tarla kira olarak da istediğinizi toplayın diyor
kayınvalidemgil de yok ıspartadalar
o yüzden biz topluyoruz herşeyi
bizde bayramda önce eşimin köyünde olacağız sonra da konyaya benimkilerin yanına gideceğiz
 
ahucum güzel oluyor taze toplanmış meyve sebze. bizde annemlerin olduğu ilçeye gidip yapıyoruz o dediğini. herşey organik ve para vermeden yiyoruz..
 
X