2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet serpilcim çok sevineceği bişey olsun istedim gerçi en ufak şeyden mutlu olan bi çocuktur defne bi çikolata bi alsan çığlık çığlığa bağırır teşekkür eder ama çok istediği bişey olsun diye düşündüm zaten bisiklet olmazsa bebek falanb değil ayakkabı çanta alim diyorum onlarıda çok sever
iyymişsin serpilcim rüyanda gördün demek :))) akışına bırak diyosun yani bakalım belki bi süreliğine askıya alırım kafam iyce karıştı
bu arada defne günde iki biberon dedim sütü ama yanlış söledim gece aptamil içiyo yatarken kahvaltıdan sonra süt sade içiyo
 
günaydın herkese
hatice ceylin gibi çok çoçuk var aşağıda konuşuyoruz öğretmen arkadaslar da var
onlarla da tanıştım ama ben biraz acele ediyorum gidip gelmek istiyorum
neyse okul bi açılsın zaten bi şeye vaktim kalmaz
bi de bakıcı işini halletsem
elagülce bizde tatile eylülde gideceğiz dediğin gibi inş hava böyle olmaz
 
İyi geceler. Bizim cadı hala uyumadı. Gündüzleri 2-3 gibi uyuyor gecede uykusu gelmiyor. Öğle uykusunu kaldırsam mı karar veremedim.

Aybüke de sütü az içenlerden. Nesquikle hiç denemedim. Hamileyken içerdim belki oda sever.. Bisiklet biz almadık ama arkadaşlarının küçük motorlarına biniyor. Süremiyor ama çok seviyor. Belki biz de kardeş hediyesi alabiliriz:)))
 
selam dışarı çıktık gez gez öldüm yorgunluktan. kendime bişeyler alcaktım sonuç sıfır kocişle oğlanı giydirip geldik.... günün sonunda da babamızla birbirimizi kaybettik. yanıma cebimide almamışım sonunda baktım olmuyo adamın birinden cebini istedim durumu anlatıp sağolsun yardımcı oldu da bulduk birbirimizi. ama acaip stres oldum. değil iftar saati idi taksi makside yok ortalıkta bir anda tüm lkalabalık dağıldı oğlanla ben kalakaldık yolun ortasında..
bi ayakkabıcıya girdik. çağan orda beğendi bi tane bu bana nası olur acabaaa deyip çıkardı ayağındakileri giydi çok güzel oldu dedi. aldık tabiii.. çok tatlı yaaa alışverişini bile yapıyo artık. ama paran varmı nasıl alcaksın diyoruz elini cebine atıyo satıcıya bakıp yooookk diyo sonra çıkarmaya çalışıyo parası yok ya alamıycak..
geçende bi şey olmuştu bugünde yaptı aynısını biz yine gülmekten yarıldık.
trafikte malum bir sürü densiz var adamın biri önümüze atladı eşimde korna yaptı çağan noldu diye sordu yolda mallar var oğlum dedi babası. ben hemen zıpladım tabi yola inek çıkmışta baban ona kızdı oğlum yok bişey dedim. çağandan cevapp:: babaaaaa ineke kızma ben sana kızarım çünkü inek bana süt veriyoo...
işte öööölllleeee..
 
slmlar akşam istanbula gidiyorum yarın kontrol ve şeker yüklemesi var
ah serpilcim alem bu çocuklar geçen ayda defne ayakkabıcıya girdik ama çantasında para var dedesi vermişti kendine bişey al diye terlikleri deniyo bu yaaat bu yaaat değil bunu beğendim güzel oldummu falan aldık kasaya geldik çantayı açtı parayı çıkardı çantayı kapadı kasiyere parayı uzattı ''şöle verim size'' :))))) millet koptu tabi şimdilerde de markette veya herhangi bi yerde parayı ben çıkarsamda o uzatıyo buyrun diye sonra ara üstünü bekliyo alıncada teşekkürler diyip al anne kankana koy diyo :)))
 
şöle alıyım bende hanım kızımdann.
kızlar çağan bugün attan düştü. gayet güzel gidiyodu birden at titredi bişey ısırdı gibi geldi bana at titreyince çağanda boşta bulunup yere. bişey olmadı allahtan kaskı kafasında olmasaydı düşünemiyorum ama. neyse az ağladı sonra biz ona neden olduğunu anlattık haftaya görüşürüz diyip klupten ayrıldık..
umarım korku geliştirmez.
 
Ezgi Ata binince esim yanında yürüyor atlar urkek oluyor çünkü gecmis olsun
 
umarım korkup da ata binmek istememezlik yapmaz serpilcim. Bizimkini geçenlerde sinek uyandırmış yatağında, şimdi yatağında yatmak istemiyor, böcük gedii, bacaııı ısırdı, ben koktummm, diyor. Sonuç bizimle yatıyor, işinede geliyor hatunun...
Defne süper, bizimkiler yakında paraların miktarlarınıda öğrenir kendi başlarına çıkarlar alışverişe.
 
çağana geçmş olsun iiki bişi olmamış allah korumuş..

Defneye bittim yerim ben onu...sude ismi nasıl??inş sonuçların ii çıkar

elvinde meraklı bisiklete tam çeviremio ama scooter çok güzel sürüyoo
 
sağolun kızlar at beni düşürdü diyodu bende at sen,i düşürmedi dedim. at kaşındığı zaman sen sıkı tutmadığın için kendin düştün daha sonra daha dikkatli olur sıkı sıkı tutarsın dedim tamam dedi. haftaya görcez nolacağını
valla bende sude dedim ama yorum gelmedi nazo düşünmeye ara verdi sanırım.
ben tatile çıkmak istiyorum yaaaaaa..
eylül sonunda izin alcam ama kaynıma nişan yapcaz bandırmaya gitmemiz gerekcek. gerçi eşim izin alamadım desem biyerlere ka.
çsak diyo ama bende kayınvalidemi böyle zamanda yanlız bırakmak ta istemiyorum doğrusu bakalım napcaz...
 
Günaydın kızlar, nasılsınız_?

Defnenin kelimeleri çok tatlı , maşallah artık iyice konuşmalar başladı.Egehanda aynı şekilde parayı kendisi verir.Bir de kendi aldığı şeyi kasiyere verirken bu menim der.Hemen kasiyer hesaplasın da versin diye.

Serpil inşallah birşey olmaz, korkmaz atlardan.Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.
Tatilde nişanla filan ilgilenmekte zor tabii, ama kayınvalideni de böyle bir durumda yalnız bırakmakta iyi değil.Eşin yine de seni düşünüyor ama, kardeşinden, annesinden önce:)))

Bizde yerleştik sayılır, tabii hergün farklı bir eksiği tamamlamaya çalışıyoruz:))Yeni ev olunca eksikler hiç bitmiyor.
Egehanla havuz olayı hiç sorun olmadı allaha şükür.Bisikleti ile havuzun çevresindeki ylda dolaşıyor, arada havuza yaklaşınca düşersin oğlum diyorum, inatlaşmazsa hemen uzaklaşıyor, inatlaşırsa orada durup bekliyor.Bunun dışında illa havuza gireceğim demedi şimdilik.Pazar günü havuza girecek misin dedim, hayır ben denize girmek istiyorum dedi.Akşam 5 gibi denize götürdüm, 1 saat kadar denizde oynadı geldik.
Sadece sitenin hemen karşısında park var, bahçede oynarken arada parka kaçıyor.Dün gündüz annemler orada bulmuşlar, akşam üstü ben eve gittiğimde bir ara bahçeye çıkmıştı, gözden kaybolunca aramaya bşladım, yine parka gitmiş.Bunun haricinde bir sorunumuz yok.Eve alışma süreci sorun olmadı.Hemen benimsedi.
 
merhaba kızlar

Serpilcim geçmiş olsun geçen gün bende bindirdim Onatı ata çok tatlı oluyorlar yaa

Meralcim sanada kolay gelsin yeni evin hayırlı olsun demek senin oğlan şimdiden başladı kaçamaklara
 
valla bugün bi arkadaşım kendi çocukluğundan bahsetti. bu 3.5 yaşındayken bi sevgilisi varmış. bigün tutuşmuşlar el ele kaçmaya karar vermişler oğlanın ağzında emzik varmış düşünün artık. apartmandan çıkmışlar köşede bi bakkal amca tutmuş bunları nereye diye onlarda biz kaçıyoz demişler neyse amca onları oyalayıp annelerine haber vermişte anneler gelip almış. şimdi egişte kaçınca aklıma geldi.
zamanında samimi ilşkiler ne güzelmiş herkes birbirini tanır çoluk çocuğu korur kollarlarmış. şimdi milletin gözü önünde insanlar kaçırılıyo öldürülüyo ve malesef kimse bişey yapmıyo..

geçende çağanda gözümüzün önünden uzaklaşmak istedi ben de ona anlattım ..uzaklaşmaması gerektiğini. neden dedi kötü insanlarda var biri alıp götürür dedim. anne neden kötüler peki diye sordu anlatamadım. zor valla...
alışmasına da sevindim. bazı şeyleri biz sorun haline mi getiriyoruz ki bak egehan öyle bi sorun yaratmamamış bile..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…