2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı


çok ayıp etmişler valla 160 tl birde yazık yazık....

ev sahibinizde bir hoş yani eylüle ne kaldı şurda 1 ay bekleyememişmi? aman boşver en güzeli kendi evin derdin olmaz.... adana bir arkadaşım var orada ev kiraları yıllıkmış nasıl garantiye alıyorlar kendilerini ...

kollukla gezer bahçede :))) yokya alışır merak etme onlar çok akıllı biz yanlarındayız diye güvenip atlayıp zıplıyorlar ... artık korkuyu biliyorlar...
 
merhabaa..
amanın benim de kafam kocamann:))yerim onu ben:))
deryaaaP
meral hayırlı olsun canım,güle güle oturun,valla bu kadınlarla benim de hiç aram yok,ii davrananı keriz sanıolar,en son ben de evi bırakıp çıktım,geldim arkadaşını ağırlıo..
 



hehehehe süpermiş valla, sende ikramda kusur etmeseydin, çay pasta börek koştursaydın misafire :)))
 

neeeeeeee arkadaşınımı agorlıyor aman allhım neler var ya şoktayım yani....
 
tabi yaaa asıl bomba o misafir elinde bi kağıt tutuo tabi göremedim ne die sordum soona bizim kredi borcumuzu incelio!!!ne yapıosunuz siz dedim,hadi dedim hadi çayın bitti heralde(çay içiodu geldiğimde)
 
tabi yaaa asıl bomba o misafir elinde bi kağıt tutuo tabi göremedim ne die sordum soona bizim kredi borcumuzu incelio!!!ne yapıosunuz siz dedim,hadi dedim hadi çayın bitti heralde(çay içiodu geldiğimde)

İnanamıyorum, ne insanlar var şu dünyada...Sanane başkasının özelinden.... Benim evede her Cuma kadın geliyor, şükürler olsun şimdiye kadar hiç bir falsosuna rastlamadım, bir de biz evin anahtarını falan da teslim ediyoruz.
 
Allah kolaylık versin meralcim
benide burdan dönüşe bi iş bekliyoki sormayın napcam bakalım normalde eylül sonu dönüyoduk ama bu sene ortası döncez malum bebek geliyo defneninkilerinibn çoğunu saklamıştım ama yinede küçük kızçemede yeni bişeyler almam lazım e defneye kışlık alışveriş yapmak lazım ev temizlencek falan ekim ortasına bitiemem lazım defne gibi duramayıp erken gelirse en azından dışarı işim olmasın defneninkileri temiz kaldırdım ama yinede yıkanıp ütülenir
aaa kızlar bu arada DAMLA nasıl
 
tabi yaaa asıl bomba o misafir elinde bi kağıt tutuo tabi göremedim ne die sordum soona bizim kredi borcumuzu incelio!!!ne yapıosunuz siz dedim,hadi dedim hadi çayın bitti heralde(çay içiodu geldiğimde)

almasaydın birdaha o kadını eve...

ben yeni birini buldum 4 ay falan oldu evde bırakıyorum artık...

ezginin odasına içerden mantaloma yaptırıyoruz şimdi oyuncakalrı yan odaya topla dolapları eşim çıkarır dedim... bir geldim 4 kapaklı dolabı dışarı çıkarmış ... ne desem yapıyor eşime diyorum allah şaşırtmasın hiç işten kaçmıyor ....

birini bulmak zor... annem bana yakınya arada ugra diyorum arada gidip bakıyor...

biri vardı bundan önce sabah ben eve aldım sabah 9 da işe gittim annem 11 de kontrole gitmiş içerden çıkıyordu diyor ortada ne süprge ne kova kesin uyuyordu dedi... bir kerede bir baktım 7-8 tane cep tel aramış ....yolladım gitti
 
zor iş ya evini güvenip bırakıyosun neler oluyor. ben henüz almadım kimseyi vandaki gibi de takıntım klamadı. ne kadar olursa kendim yapıyorum az biraz. bizde burda ev arayışına girdik bakalım nolur. meral zor ama napcaksın olur bi şeklide. egede korur kendini.
çağan bugün iyi ilgilenmedik herhalde çocukla o da bi savunma oluşturdu zannımca.
kafam büyüdü de güzelmiş çok hoşuma gitti.
neyse ben kaçar yemek yedik mutfağı toplıyım
 
merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı hoşbulduk diyorum

Meralcim hayırlı olsun yeni eviniz bencede iyi olmuş ne diye boşuna kira vericen egede alışır havuza

Duygu senin kadınada şaştım valla ne cesaret bizimkşide iyi maşallah güvenilir işinide yapıyor ince işi bilmiyor sadece o kadar

Oğlumu bugün ata bindirdim çok tatlıydı ya Derya sen geldin aklıma hemen
 
kızlar yaaa damla ismi için bişey sölemediniz hadi yorumları bekliyorum
satın almayımı düşünüyosunuz serpil ben reklmalrda görmüştüm samsunda çok güzel siteler yapıylıyomuş ne kadardır nedir bilemem ama çok şıktı
 
alalım diyoruz nazo.
bıktım taşın dur bu evede içim ısınmadı kira verene kadar kendi evimizin borcunu öderiz.
 
merhabaa..
derya valla kadın işi şans işi,işte bi iyisi bi kötüsü..
serpil taşınmayın biz gelene kadar:)))özeline bi bakar mısın?
canım damla adı güzel bi ad,defne -damla da hoş..
 
duygu nerelerdesin....

birşer sorucam sana hani nil uzamadı falan demiştin sen tahlil yapılmıştı noldu o... gecen aklıma geldi ezgiyi ölçtüm 8 ayda 2,5 cm uzamış ne kadar uzaması lazımmış dr ne demişti sana.


doktoruna götüremiyorum çığlık çığlıga hastane inliyor maglesef hiç sevmedi şu kadını...

allahtan kulak burun bogazcı amcamızı sevdi zaten artık onunla hep işimiz...


doktora gidicez değince sadece mustafa amcama giderim diyor....


hafta sonunuz nasıl geçti bizim güzeldi gezdik durduk yorulduk. ezgi şaşılacak derecede akıllıydı... hiç üzmedi bizi... anne kız dayanışması vardı alışveriş yaptık getiriyor bana begendiği şeyi anne bakarmısın bunu alırmısın lütfen diyor :))

en komik olayımız ise evden çıktık babası asansörü çağır kızım dedi... ezgi ASANSÖRRR diye seslendi :))))))))))) koptuk tabi ... birde kreşte yemek yapan teyzeleri torununu getirmiş. kevser teyzenin torununu gördün mü dedim evet dedi ismi neymiş dedim TORUNNN dedi :))) başladım gülemeye neden gülüyorsun bana diyor birde velet ya...
 
Nasilsiniz kizlar ?
Derya bayildim ezginin cevaplara :)
Bizde sabah aksam parka cikiyoruz. Yemegini yersen. uyursan parka gotururum diyorum da zorda olsa yiyo :)
Bugunde parkta scooter a bindi bana bundan al deyip durdu.her gordugunu istiyo bende tamam gordugumuz zaman aliriz diyorum.
Sizler ne diyorsunuz istekleri karsisinda. Birde baska bi cocuga oyuncagini vs vermek istemediginde neler soyluyorsunuz ?
 
Merhaba kızlar, teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Hafta sonu taşınma telaşı ile geçti.Bir taraftan taşındık, bir taraftan yerleştirdik.Ama hala ev dandini:))Nasıl bitecek bilmiyorum.Şimdilik ege ile havuz için pek sorunumuz olmadı,, gitme oğlum, sonra beraber yüzeriz diyorum tamam diyor.Ama çocukla bu telaş içinde hiç ilgilenemdim.Doğru dürüst bir şey yemiyor.
Bu gün sabah kahvaltısı yapmadı, saat 1,30da 1,5 biberon meyva suyu içti,öğle uykusuna yatmadı.Yatıracak zamanda bulamadım açıkçası.Bir yerleşsekte düzene girsek yine..
Temizlikçi olayında da kendim yaptım cuma öğleden sonra temizliği.Hala da parça parça yapıyoruz annemle beraber.Camlar kapılar filan diye.

Duygu senin kadında iyice çığrından çıkmış:)))Hem özeline saygısızlık, hem de senin evinde misafir ağırlamak.Olacak şey değil valla.

Serpil inşallah istediğiniz gibi olur canım.İnsanın kendi evi sonuçta ne olursa olsun.

Derya ezginin cevapları çok hoş:))Çok akıllılar bunlar yaaa..

Nazo damla bence de çok güzel ve defneyle uyumlu.
 

VALLA bizimki gak deyince su guk deyince yemek geliyor canım :)))

ananeinden scooter babasından paten teyzesinden şirinlerin tümü vs vs ... her istediği alınıyor canım... ama mesela markete girince bir tane alabirlisin diyorum... iki şey aldıysa birini seç diyorum...

oyuncakçıda bakar çıkar birşey istemez bakıyım dur birdakka diyor bana geçen gün :))) bazende paramız yok diyorum :))

ezgi verir herşeyini...arkadaş olmak için özellikle götürür önce oyuncağını verir... gecen gün parkta bir çocuk alışveriş arabaları varya onlardan getirmiş bizimki gitti oynamaya çocuk aldı bunun elinden gelmiş bana vermedi anne diyor... istememiş oynamanı dedim. ama neden diyor :))) anlamsız geliyor onun mantık beraber oynamaktan yana :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…