2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Serpil suyun eve basmasi kotu olmus.gecen bizimde bulasik mak.nenin gideri tikanmis makine calismadi servis cagirdim daha 1 sene oldu makineyi alali.neyseki usta cagirip hallettik eve tasmadan.ona ragmen bisuru is cikmisti.
Aysegul tatiliiz nasil gecti?ben Krese bu sene gondermicem galiba.biraz pisiriklasmaya basladi biri ona vurunca cok tirsiyo.krese gidince iice ezilir diye dusunuyorum.
Duygu bizimkide iice babaci oldu kizlar babaci olur derlerdi yavas yavas oluyo bugun uyumuyo diye bagirdim orucunda etkisi var tabii agladi " anne babami istiyom diye " aksam da babasi gelince nasil sariliyo babamm diye opuo opuyo :) kirli sakal olunca opmuyodu normalde :))
 
merhabaa..
serpil kaçırmışım ben ne oldu??
ayy bizimki de öpmezdi ama artık öpüo valla heryerinden babasını..ahhh dünün baş ağrısı hala kafamda iice şiddetli..
 
bizimkide öpme konusunda aştı lkendini beni yanağımdan boynumdan kolarımdan karnımdan (bebişi öpüyomuş) ayaklarımı bile öpüyo biri gidiyo olsun hemen patıya koşuyo meni ötmedin diyo yanağını uzaıyo dönüyo sonra öbürünüde uzatıyo burdan da öt diyo :)))
ilaç almadınmı duygu
 
slm arkadaslar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum iki çocukla oruc beni zorlasa da....
sizler nasılsınız gecmişi de okuyamıyorum bizim afacanlardan
 
slm filizcim valla bravo sana allah kabul etsin canım...

benim şekerim müsait olmuyor bayılıp kalıyorum saatte öyle uzun ki hiç sağlığımı bozmıyayım başlamıyayım dedim.

tutanlara allah kolaylık verisn...

bizde herşey aynı sıpalarla ugraşıyoruz ...

hırçınlık inat ne ararsan var...
 
aldım canım aldım kaç tane..şimdi daha iiyim ama..
fifoş bravo canım..
ay kuzum ya öptürüo bi de:))nil de öle her yerimizi öper bi de şimdi annem yumuşacık babam sert dio...valla yumuşacığım en yağlısındanP
 
mutfağı su bastı duygu. bu benim kaderim yaanefret ettim artık. ev birinci katta diye bastı sanıyodum önceden şimdi 11 kat yine basınca anladım katla ilgisinin olmadığını.
bende bugün orucu yedim. sahura kalkınca bi mide ağrısı oldu yinede sahur yaptım ama niyetimi bozdum böyle sürerse oruç tutmayacım dedim. sabah ta ilaç içmek için bozdum allah affetsin artık. günler çok uzun ilk gün tuttum dayandım ama günde iki kez içtiğim ilaölarım varya ilaç aralıkları 5 saate düşünce midemi mahfetti napacağımı bilemedim.

akşam yemeği dışarda yedik. toyz dan da çağana hamur aldık. bi bayan ben oynayabilirmiyim oyuncaklarınla dedi çağan önce cevap vermedi masaya oturunca aldı hamurlarını bayanın yanına gitti oturdu onayabilirsin dedi. sonra kadın açtı hamuru oturdular oynadılar bizde terasta oturduk ne kadar çalışan varsa toplandılar başına oynadılar. kalkıncada teşekkür etti yine gel dedi damam dedi güğüşüğüzz (görüşürüz) dedi kalktık.
 
ah be canım çok geçmiş olsun..nası oluo bu bahtsızlık??
ohh çağana bak sen,neys sizin için ii olmuş,çağan için de değişiklik:))ben bayılıorum bööle zamanlara
 
İyi geceler
Bu aksam iftara davetliydik mide fesadi gecirdim resmen :) teyzem absrtmis cesit konusunda bide israr eder ye diye. Esimle karar aldik evde gecirecegiz iftari. 4 aylik torunu var teyzemin allahim nasil minnacik geliyor. Tutmayi bile unutmusum :). 2. Cocuk fikri bize coook uzak ..

Filiz allah yardimcin olsun iki cocukla. Oruc tutmak zor gelmiyoda uykusuzluk mahvetti iki gundur. İnss bu gece deliksiz uyur ece. Bugunlerde sapitti dun 5.5 ta uyandi oglen 1 e kadarda uyumadi.
 
Merhaba kızlar, Ramazan hayırlı olsun inşallah.Tutanlara allah kabul etsin ve kolaylık versin inşallah. Ben tutmuyorum, evde annem tutuyor.
Serpil geçmiş olsun canım, yine su basmış evini.
Duygu şimdilerde sanırım kızlar babaya, erkekler de anneye iyice bağlanıyor:))Egehanda ben evde olduğumda her şeyini benden istiyor, anneannesine bile su istese o verecek olsa verme annem versin diyor.Evde bir dakika peşimden ayrılmıyor.Babaya da düşkün ama o sabahları ben işe gidiyorum oğlum dediğinde , güle güle babacım, bay bay diye yolluyor ama ben çıkarken görürse kıyamet kopuyor.O görmeden kaçıyorum.
2-3 sabahtırda uyandıktan sonra yanımıza geliyor, bana sarılıp sarılıp, anne ben seni kok ösledimmm, ben seni koook seviyom diyor.
Çok tatlı oldular yaaa.....

Ama hırçınlık inat had safhada. Bir şey söylüyoruz şöyle yap diye, hayır öyle yapmıycaaaaamm, peki böyle yap öle de yapmıcaaaaaaaamm, koşma oğlum düşersin, koşçaaaaaaaam, oğlum bu bardakla iç hayııııııır bibeyonum neydeeeeeee onunla iççeeeeem.Sürekli böyleyiz.Baze yapmasını istediğim şeyin tersini söylüyorum yapsın diye:)))Bazen tutuyor bu taktik.

Derya bziim şansımız bu işte, her şeyi taze alıp yiyebiliyoruz, bende çok severim taze şeyler almayı.Bu sabah yumurtamız kalmamış, yan komşuya gittiler baba oğul, tavuğun altından almışlar yumurtayı.Sıcacıktı:))))
Süt öyle, yeni sağılmış süt alıyoruz, geldiğinde sıcacık oluyor süt.
accu yavaş yavaş alışıyorlar ayaklarına kum gelmesine.Egehanda ilk başlarda çok sinirleniyordu, kuma basmak istemiyordu, ama şimdi alıştı.
 
meralcim, egehan'ın anneye düşkünlüğünü okurken benim kızı okur gibi oldum. Bazen beraber yatıyoruz babası yanımıza uzanmaya kalkarsa, kızgın bir surat ifadesi ile gittttt, geleme diyor, sonra bana dönüp anne diyip elleri ile yüzümü okşuyor, tabii ben dört köşe, babası üzgün...
Dün akşam iftarı beklerken zaman geçirelim diye Aslı'yı parka götürdük, kumlara dokunmadan alet edavatlarla kumla oynadı, çok da hoşuna gitti. Bu arada kreş'de iyi gidior. Sabah gitmeyeceğim dedi arabada surat bir karıştı ama kreşin kapısından girer girmez gülücükler atmaya başladı, inatçılık olsun işte..
Serpil'cim geçmiş olsun. Senin yazdıklarını okudukça bu kızın hayatında aksiyon bitmeyecek diyorum.
 
arkadaşlar ALES sınavına giren varmı? master yapmak istiyorum başarabilirsem

bana bilgi lazım 27 kasım daymış sınav ama başvuru ne zaman hiçbilmiyorum.....
 
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Herkesin Ramazanı mübarek olsun.

Yazın memlekette olunca pek müsayit olamadım. 1 haftadır evdeyiz arada girip okumaya çalışıyorum... Artık arada mart annelerine de takılsam iyi olacak. 8 hafta 5 günlük hamileyim... Aybüke de görünüşe göre çok istiyor:)

 
aaaaaaaaa canım hayırlı olsunnn,Allah tamamını erdirsin,kolaylık versin:)))tebrikller..
ayy meral dediğin dooru sanırım,nil bana da düşkündür ama babası için durum çok farklı kelimelerle anlatılır
 
derya sana da mesaj yazmıştım çıkmamış,şimdik baktım tarih dooru ama henüz bilgi ösym de bile yok,ama bi arkadaşımdan öğrenmeye çalışacağım,hayırlı olsun canım,tebrikler...:)))
 
Tuğba hayırlı olsun canım, yeni bebiş.

Derya, sana da ahyırlı olsun, master yapmanın sana ne faydası olacak, ne için yapacaksın_?Kendi bölümünde mi farklı bir bölüm için mi yapacaksın_?
 

hayırlı olsun allah kolaylık versin... bir bebişimiz daha oluyor demek ... ikincileri bile büyüttük ne kadar eski zamandır beraberiz dimi :))))
 
derya sana da mesaj yazmıştım çıkmamış,şimdik baktım tarih dooru ama henüz bilgi ösym de bile yok,ama bi arkadaşımdan öğrenmeye çalışacağım,hayırlı olsun canım,tebrikler...:)))

buldum canım 10-19 eylülmüş...

ama nisanda çıkan sınav sorularına baktım aynı üniversite sınavı unutmuşum ben matematik falan
 
valla öyle pek bi aksiyonel...
ya biz çağanı serviseverdik biliyorsunuz. biz götürdüğümüz dönemde bize sizde gelin birlikte oynayalım diyodu ama servisle gittiğinden beri daha mutlu. hiç sizde gelin demiyo. benim otobüsüm geldi diyo biniyo emniyet kemerini bağlatıyo göğüşüğüüüzz diyo gidiyo. ve hep çok mutlu gidiyo. müdüre hanım söylemişti emin olun servisle daha mutlu olacak onlar bizim gibi düşünmüyo demişti doğru imiş.
bide çağan 1 aydır falan sorulan bir soruya çünkü diye başlıyıp cevabını veriyo
valla meral ben seneler olmuş dut yemeyeli bahçe biberi domatesi salatalığı yemeyeli allahım burda herşey taze çıtır çıtır o kadar hoşşuma gidiyoki benim eşşek oğlumda yese daha çok hoşuma gitcek..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…