2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaa..
ay canım bu kocalar eşleri hamileyken daha da bi hoş oluolar,çok geçmiş olsun..
23 hafta nası geçio hiç farkına varamıorum..çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..
nil de sabah 7 de kalktı 2 gibi bi ağlak aldım çıkardım hopp uyudu 2,5ta..hiç uyumuo ya öğlenleri...
kızlar nil devamlı bşi yapmak istio hadi resim,hadi hamur,hadi makyaj,hadi şu hadi bu..ama 1 dk ara vermeden,psikopata bağlıorum ,sizde durum nası?bi de okula gidio yani yapıo herbişi,bi de bize yaptırıo yani bana,evde devamlı ya dans edioruz ya da başka bişi..bazen sıkılıorum bişi de yemio kaç gündür,sıcaktan desem bizim ev öle yanmıo..
 


aynı ezgi okuldan aıyorum son hız parka gidiyoruz... ki okulda tüm gün nerdeyse bahcedeler parkları var...

eve geliyoruz hadi oynıyalım ... müzik açalım şunu yapalım bunu yapalım... tam oturdu diyorum. anne su... anne küçük yogurt anne sakız anne üzüm .........diye gidiyor hizmetci gibi koşturuyoum evin içindde :)))
 
Merhaba kızlar iyi haftalar hepinize...
Çağan yemek için yalan söylemeye başlamış, çok güldüm.Başka birşey yok ama yemek için yalan söylüyor:)))Rüyasında yiyordur belki annesi:))))

Nazo sevindim durumunuzun iyi olmasına. Ne zaman 23 haftalık oldunuz yaaa, o da doğacak büyüyecek.Zaman hızla akıyor.
Sevda güzel kilo verdin güzelim:))))Fazla birşey kalmamış.Ne azimlisin:)))
BUrcu, elvin kreşe başlayacakmış, inşallah sorun yaşamaz, iyi olur.Biz yaz döneminde aldık, 1-2 ay sonra başlatacağım tekrar.
Bizde de yeme sorunu var, sabahları bir yumurta zor giriyor midesine.Arkasından sadece yediği çikolatalı bir kaç lokma ekmek.Neyse buna da şükür diyorum.
Dün ev tamamen boşaldı, bizimkiler gitti.Herkese sessizlik zor geldi.Egehan karya nerde, tanem su nerde diye sorup durdu.O uyuyordu çünkü onlar giderken.
Hafta sonu denizdeydik, neredeyse 2 saat denizden çıkaramadık egehanı, tabii onun başında beklerken ben yanmışım:)))O kadar dikkat ederim, ama ayakta onu beklemek yakmış beni.Kızardım :)))Kolluklarla çok güzel yüzüyor, benim boyumda yerlere çok güzel geliyor benimle birlikte, maşallah. Tabii öyle yorulunca, yolda uyumaya başladı dün saat 3 gibi, akşam 6,30 da kalktı.Gece uykusuna da saat 9,30 da anne benim uykum gelmiş, sütümü ısıt diyerek geldi yanıma 10 gibi yattı uyudu.
Şimdiye kadar hiç çiş yapmamıştı yatağına, bu gece 2 kez yaptı, sanırım denizde fazla kalınca üşüdü.Bunun dışında başka bir şey yok bizde.
 
Merhaba kızlar sabah bıraktım elvini umduğum gbi olmadı ağlamadı bile caiolunun cdsini taktılar tabi beni unuttu.aradım oyunu dalmış sorun yokmuş..çok mutluyum bakalım yarın gitmek isticek mi ne yapıcaz....seda ne güzel vermişsin kiloları...az kalmış 4 kiloyuda verirsin inş.serpilcim çok geçmiş olsun çağana da bayıldım aynısını elvinde yapıyo 2 gündür yemek yicez karnım ağrıdı karnım ağrıdı diooo arabada gidiyrz müzik açılıooo ali(babası) kapat şunu başım ağrıdı dioo..
Bide kızlar elvin bize anne baba demiyooo var mı aranızda böle olan??
 

tşk cnm ne azim ne azim ben bile şaşırıyorum.bi kilo kalmıştı oda gidiyo işte.çok uğraştım kendimle :)))
bizim duruda öyle deniz günleri erkenden uykusu gelir ve güzel uyur deniz yarıyo çocuklara.


ben oruçla kilo veremiyorum canım yaa beceremiyorum..


inşşş giricem cnm
çağanın yalan çok hoş ama yaa:) canım benimm


hahaha ali hee kulağa hoş geliyo valla ama anne babayı tercih ederim :))
 

allah kavuştursun canım... birkaç gün alışamaz ege yanlızlığa sorar durur... ezgide bir kere babasıyla banyoda oynamıştı küveti doldurup aynı gece iki kere çiş yapmıştı...
ezgide dün gece ben uyuycam annecim uykum geldi dedi yatagına yattı :))) benimde çok başım ağrıyordu klima çarptı heralde bugece baban uyutsun seni olurmu dedim... gitti salona annemin başı agrıyor beni sen uyuturmusun dedi babasına :))))))

bazen öyle akıllı oluyorki şaşırtıyor beni ...:)))


bu arada ezgi annecim babacım yada annem bazen danım (canım) der isimle söylemez bende sevmyorum öyle anncim en güzeli :)))))
 
Merhabalar

Bizim kiz ne bize nede baska buyuklere isimle hitap etmez.abla,abi,amca vs.soyletmemeye calisiyoruz esimde bende hoslanmiyoruz.bazen sasirip hatice diye sesleniyor :) hic orali olmuyorum anneee annneee diye cekistirmeye basliyo hemen.
Hafta sonu bizde denizdeydik sabah 6da kalkmisti ee oglen uyumadi aksam donerken arabada uyudu.sabah 6 aksam 6uykusuz 12 saat nasil bi enerji aklim almiyo butun gun kumlarda oynadi durdu.hicbiseyde yemedi butun gun.boyle yaptigi zaman gitmek istemiorum hicbiryere.
 
Derya o canim (danim) bizdede var :)) cani istedigi zaman annecim babacim der.bazen oyle lalar edioki bunu ne zaman ogrendi diyorum kendi kendime cokkk akillilar. Masallah

Sevda normalde bende ramazanda kilo veremem ama onceki sene 5kilo vermistim gerci o zaman emziriyordum. Gecen yil tutamamistim oruc bu yil allah izin verirse tutucagiz esimle.
Biraz dikkat edersem veririm bi kac kilo diye umit ediyorum :)
 
Sağol deryacım, alışacak tabii, ama oyun arkadaşlarının gitmesine bozuldu biraz:)))
Egehanda pek bir şey yemiyor, ama yapacak birşeyde yok.Canı isterse çok güzel yiyor, istemezse ağzına birşey sokamıyorum.
 
ezgide birileri gelince yemiyr uyumuyor dışarı çıkıncada uyumaz yemez hatta tuvalete gitmez :))

pazar akşamı bir avm ye gittik baktım yapmıyor hiç dedim benimçişim geldi beni götürürmüsün tamam dedi... gittik ben girdim bir baktım bu yok ezgi dedim ellerini baglamış duvara yaslanmış ben seni burda bekliyorum dedi :))))))))))))))


haha koptum tabi zorla soktumda yaptı velet ...
 
Cokk tatli.hani buyumuste kuculmus deriz ya iste oyle bi an.bizimkide cisi gelsede yok diyor.tutabildii kadar tutuyor çisini.sonra kostur kostur wcye.
 
merhabaaa...
canım okulunuz hayırlı olsun:)cd olayını anlamadım ben tv mi izletiolar??
nil bazen babasına buyakkk dersenin baban benim kocam buyak!!
meralcim tez zamanda kavuşun işallah..
sevda ben şiştikçe şişiorum...
nil de çişim yok dio ben yapıorum o zaman yapıo bazen,eşşek!!
 

duygu bende şiştikçe şişmiştim ama yapma sonra inanılmaz bunalım oluyosun çünkü ve kendine küsüyosun yol yakınken toparlaki vermesi kolay olsun,gerçi benimki üstüste doğumlardan oldu ama vermek almak kadar kolay ve kısa olmuyo o nedenle dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum.sonuçtadış görünüş bence önemlii hemde çokkk




inşallah verirsin cnm istedikten sonra olmıycak şey deil
 
canım inan dipteyim zaten bugün mağazada gözlerim doldu..bi de anında içim kazındı..sinirden daha çok yiorum görsen gööbeğim 7 aylık gibi..
senin çok normal canım 2 doğum ona rağmen çok iidin ama bravo insanın ilk önce kendine saygısı olması lazım..
 
şenlenmiş buralar.
meral allah kavuştursun. egecik üşütmüştür hava sıcakta olsa su işte..

çağan baba demeden önce ukku demişti. bazan babacım deyipte duyuramadıysa ukkuuuu diye seslenir. benim ismimi söyleyemiyo lepis diyo onuda bizim isimlerimizi söyle bakalım diyince. onun dışında annecim babacım
geçen hafta etkinliklerde yeşil bi kartondan kalp yapmış. kesmiş üstüne bişeyler yapıştırmış kurdela takmış. cuma günleri gönderiyo örtmenimiz bi sürü şey vardı daha. ben dosyayı açtım çağan kalbi alıp annecim ben bu gaabi sana yaptım dedi öptü ay ne çok hoşuma gittii anlatamam. bide büyük bi kağıda el baskısı yapmış çok hoşuma gitti minik minik elleriyle onuda dün götürdüm çerçevelettim annecim bunu benim odama koyalım dedi bi de ona güldüm..

bizimki yine öksürüyo napcaz bilmem yüzme kursuna ara verelim bari dedik.

seda bende verdim bi dört kilo ama verince başladım yemeye durmam lazım.
 

ben ne fenaydım canım bi görsen sinirden deliriyodum ama deli gibide yiyodumm bel çevremde üç can simidi olmuştu artık kilodan ve doğum sonrası kalan karından ama gerek estetik aml gerekse aml sonrası verdiğim 12 kg sonrası nerdeyse doğumların öncesine döndüm artık ve eski kotlarımı rahatlıkla giyiyorum hatta bel çevrem aml nedeniyle dahada ince artık sarkan karın yok sıkı ve düz bi karnım var ..ee kilolarda orantılı gitti baya inceldim ama genede 4 kg daha vermem lazım sonra size resim gösterip yorumlarınıza başvurcam


durrr serpill !! valla aslında herşey elimizde az yiyerek aburcubursuz kendimize 2-3 ay engel olsak zaten sonrası alışkanlık haline geliyo ben artık okadar çabuk doyuyorumki anlatamam midem küçülmüş önceki midem dışarı taşmıştı midemi dışardan çıkıntısıyla hissediyordum okadar yanii ama şimdi mide kısmımda karın kısmımla aynı düzlükte


valla kızlar estetik mestetik benzedik işte bişeylere birazda kendi çabalarımızla oldu bişeyler 4 kg sonra göstercem size aradaki farkıı az kaldı :))))
 
Son düzenleme:
merhabaaa...
canım süpersin merakla bekliorum fotoları:)))
bu gaabi sana yaptım diyen ağzını yesinler:)))geçmiş olsun canım aslında yaz sıcağında çarpar mı havuz?bi de havuzdan soona duş işi nası oluo,nilin kreşi de başladı havuza ama biz başlamadık daha??
kızlar...
burakla gayet iiyiz biz bişi olmamış gibi,normal mi??
 
Bizde sevmiyoruz isimle hitap etmesini ama ben üstüne düştükçe elvin inatla söler oldu oluruna bıraktım artık canı isterse anne baba oluyoruz...üstüne gitmiyrm artık...

Tv var duygucum elvin ağlıyo die açtılar ben söledim ona dalınca kaçabildim zaten bugün farketti ama çok ağladı benden ayrılması zor oluyo yoksa alışıo sonradan...bakalım zaman ne göstericek..kiloları dert etme verirsin inş...
 

ikinizde birbirinizi seviyorsunuz o yüzden normal canım. geçişi geçmişte bırak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…