2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yine bir ceeee yapıp kaybolucam ben :)) hepinizi özlüyorum ama giremiyorum işyerinden yahu öyle yoğunki, araç satışlarını da noterlere verdiler ya, daha da bir çok şeyi biz yapacakmışız, zaten internet yasakta kaçamak bakıyorum arada ama cevap yazamıyorum herzaman.

Hastalar geçmiş olsun Allah şifalar versin, biz maşallah iyiyiz bu aralar.

meral bence de ishal'in asitinden dolayı yanmıştır poposu.

ağız kokusundan bahsedilmiş, bizde daha sabah eşimle bu konuyu konuştuk, Elif'in sabah kalktığı zaman ağzı kokuyo, gece uykusunda süt içiyo ondan diye düşünüyorum bende, süt ağız kokusu yapar diye duymuştum daha öncede.
Ayrıca Elif acayip derecede süt delisi oldu, sürekli istiyo kıyamet kopuyo, doktora sordum, yarım litreden fazla kesinlikle vermeyin, çok mecbur kalırsanız da sulandırarak verin dedi.

Çok zilli oldu benle çata çat kavga ediyo sıpa, ne söylesem of anne yaa diyo, ben olmaz diyosam o oyuuuy diyo, sürekli isyan modunda :)
Defneyi de acayip kıskanıyo ama bu ara çok sahiplenmeye başladı kardeşini.


inanın şu yazıyı 1 saatte yazdım ara vere vere offf,

Birde Duygu için birşeyler yazmak istiyorum, tam olarak konuyu takip edemedim ama boşanma konusu var sanırım, önce bir müddet ayrı yaşamayı denedinizmi bilmiyorum, sen ailenin yanına gitsen bir süre, nasıl oluyomuş baksanız da ona göre hareket etseniz naçizane fikrim. Çünkü bizde de bazen çok huzursuzluk oluyo, ama boşanmanın sonunu düşünüyorum birde ne olacak, daha mı mutlu olucam, belki bundan daha mutsuzda olmam ama çok çok mutlu olacağımı hiç sanmıyorum, ayrıca ben daha mutlu olmayacağım gibi çocuğum çok mutsuz olacak diye düşünüyorum. Sonra öyle düşündüğüm günlerin akşamı Elif'in babası eve geldiğindeki mutluluğunu gözlemliyorum ve çok doğru düşündüğümü düşünüyorum. Bir çocuğun annesi ve babası yanındayken duyduğu güveni, huzuru, mutluluğu başka ne verebilirki. Evet bazen herşey çekilmez oluyo ama çocuğu babasıyla aynı evde yaşamaktan veya annesiyle aynı evde yaşamaktan mahrum etmek büyük haksızlık olur gibi geliyo. Düşünsene onun gece yatarken aranıza girip şımarmaya hakkı var, yolda yürürken ikinizinde elini tutmaya hakkı var, ikinizle birlikte tatil yapmaya hakkı var, var oğlu var. dışardan kolay görünüyo diye düşünmezsin umarım, hiç kolay bir karar olmadığını biliyorum, eğer gerçekten çok büyük şeyler varsa çocuk için kendini okadarda feda etmeye gerek yok tabi ama, birbirimizi seviyoruz aslında diyebildiğine göre, kurtarılacak birşeyler vardır en azından çocuk için diye düşünüyorum. Allah sizin içinde Nil içinde hayırlısını nasip etsin inşallah.

bugünlük bukadar Hepinizi öpüyorum
 
merhabaa...
meralcim işallah yoktur canım kurt falan,o huylanmıştır ishalden bi de azcık kaka kaldıysa o da kaşındırır..umarım çatlak yoktur o beter bişi,nilim çook çekti..
kuzicim canım saolasın..dediklerinin hepsine katılıorum,elle tutulur bi sebep yokken anne baba ayrılmamalı,bizim de yok şükür ki ama işte bana geldiler,çook sıkıldım burdan,yalnızlıktan..şimdi iiyiz ,sil baştan yaptık işallah gene dönmeyiz o günlere..sana da kolay gelsin hem işte hem evde,o isyankar o asiden bi tane de biz de var
serpilcim geçmiş olsun(ben seni destekliorum canım,kolay şey mi bi yandan ders çalış..arkandayımayrıca samsun çook daha ii olacak,eminimsaol..
derya,nazo sizlere de geçmiş olsun..derya nie burnu kanarmış anlamadım ben..:44:

ben de nilin sergisine gittim ayyy ne değişik bi his,o ufacık,sabahlara kadar gaz sancısından beni çıldırtan kız büyümüş de neler yapmış
 
günaydın
sağol duygucum
dün ikili test sonucumu öğrendim temizmiş çok şükür
akşam sıkıntı ve başağrısından 9da yattım eşim amma uyudun diyo bazen evde bütün gün defneyle uğraşmak ev işiyle uğraşmak çok bunaltıyo pöffffffff
 
Günaydınlar,
bu gece sürekli uyandı ağlayarak, ama kaşıntım var demedi.Sadece mızırdanıp durdu.Gece babamız bilgisayarı tamir edeceğim ben dediği işin çalışma odasında yatmıştı, bende egeyi yanıma aldım, beraber yattık.Burnu tıkalıı ondan uyandı sürekli.Uffff yaaa, kreşe gönderiyoruz 3. gün yine burunları tıkandı, ilk yattığı sıralarda da öksürük vardı.Hemen hastalığı kapıyorlar.

Filiz kolay gelsin canım sana, bizde de bir tane var ondan:)))))
 
Nazocum sevindim canım testin sonuçlarının iyi omasına.Hamilelikte bende bol bol uyuyordum.
Derya ezgi nasıl oldu_?
 
Günaydın meralcim aynı ezgi hasta idare ediyoruz bugün ezan sesine uyandım bürden baktım ezgi gelmemiş gidim bakım dedim cis yapmış buz gibi olmuş ay zaten hasta off kuru kalkıyordu noldu bu cocuğa ya gece yanımıza gelince yaptırıyorum hep ama uyuyunca yapicak demek ona üzüldüm giydirdim aldım yanıma oksure oksure uyuyamadi bu seferde
 
hastalandığı içi ıslatmıştır annesi. bişey olmamış gibi davranırsan tekrarlamaz.
nazo gözün aydın.
denetleme var gizli yazıyorum. byeeee
 
merhaba kızlar nasılsınız yazamadım ne zamandır hala annemdeyim yarın dönecektim ama eşimde gelmeye karar verdi 1 hafta daha buradayım evimi çok özledim nerdeyse 1 haftadır hastayım daha bugün kendimi iyi hissetmeye başladım hatırlarsanız Onat hastalanmıştı sonra hastalığı ilerledi laranjit olmuş iğne vurdurdukda hemen toparladı kendini banada bulşatırdı hayatımda ilk kez sesim kısıldı sabah kalktım ses çıkmıyor boğazım yanıyor acıyor ama kupkuru yutkunamıyorum bile dün doktora gittim burada devlet hastanesine KBB nin önü kuyruk herkesin şikayeti aynı boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı aynen ben neyseki ilaçlarla topladım 2 gündür kendimi Onatcım zaten iğneyi yiyince iyileşmişti
diğer hastalarımıza çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsinler inşallah hastalık zor Allah beterinden saklasın
 
selamlar kızlar ne zamandır gelip yazamıyorum kusuruma bakmayın..
ee maluk hamilelikti felan yazamadım. ŞİMDİ İSE DOĞUM YATIM 20. GÜNÜMÜZ BUGUN BİR OĞLUM OLDU NORMAL DOĞUM İLE 22 NİSAN 2011 DE SAAT18,45 TE SES VERDİ OĞLUM BURAK ALP DÜNYAYA.
HERŞEY ÇOK GÜZEL Dİ VE RAHAT BİR DOĞUM OLDU ŞÜKÜR RABBİME...
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...
 
merhaba..
egecim işallah hemen ii olur
derya nil de ilk kez altına 1 ay soona yapmıştı gece üşüdüyse de ,yıkandığında da yapıo arada ama çişe uyanıo ya da uyanınca varsa yapıo kısaca karamsar olma arada olur öle şeyler..kızma yeter:)
denizcim bi kez daha tebrikler,Allah analı babalı büyütsün:)))
nazocum yorulmakta haklısın bundan sonrası daha rahat olacak,test sonucuna da çok sevindim:))
emelll hadi gez bakalım kocişle :)))daha ii olduğuna sevindim canım sesin gerçekten kötüydü
bugün nil okula gidince biz de burakla dadaya gittik bişiler yemeğe hava ne güzeldi,tam bahar havasıı şimdik çılgınca yağıo..bıktımmm
 
Deniz gözün aydın, Allah bağışlasın ve Allah yardımcın olsun diyim :)

Derya, Emel geçmiş olsun, Nazo gözün aydın

Ya ben şu çiş olayına hala başlayamadım, yaz gelsin diye bekliyorum, çünkü bebek varken olmuyo, büyüğünü genelde söylüyo ama götürünce yapmıyo, bir iki kere zorda kaldı yaptı, çişini hiç yapmadı daha tuvalete, zaten söylesede bebekle uğraşırken denk geliyo genelde, yap bezine diyorum mecburen, babaannesi hiç uğraşamıyo, arada oturtuyorum tuvalete bekle Allah bekle yok.

Alıştırsamda geceleri ne yapıcaz bilmiyorum, benimkini uyurken tuvalete tutmam mümkün değil anında açılır uykusu, dokunmaya bile gelmez. çişini yapıp uyumaya devam etmesi mümkün değil, yaptırmasam sabahları altından rahat 1-1,5 kiloluk bez alıyorum kaçkez işiyo kimbilir , çok tırsıyorum bu işten ben gözümde büyüyo.

hala bez bağlayan bir bizmi kaldık ne :)) siz gece tutuyomusunuz çişe
 
duygucum teşekkür ederim tekrar canım sağolasın..
nazom valla yeni giriyorum kk ya ondan göremedim seni tebrik ediyorum tekrar anne oluyomuşsun duyduğuma göre... test sonuçların için tebrik ediyorum..

gene herzaman ki gibi hasta bebişlerimiz varmış hepsine ayrayrı geçmişler olsun..
 
Son düzenleme:
Duygucum sevindim inşallah herşey hallolur, hallolmazsa da ne onlarla, ne onlarsız oluyo bu hayat varsın böyle gitsin
 
çok sağolun kızlar
saol denizcim seninde Allah analı babalı büyütsün
yok kuzi bizde hala bezdeyiz geçen yaz 1.5 yaşında bıraktık 2 ay kadar iyiydik fakat sonra nolduysa dönüş yaptık bende bu ara gergin olduğuma başlamadım hemde hava ısınsın diye ve yazlığı bekliyorum ben geçen yaz bıraktığımda geceyide bırakmıştım ilk bikaç gece yapmıştı ama ya yaptıktan sonra sesleniyodu yada söylüyo ama yetişemiyodu ama sonradan çok gelirse seslenyo yada sabah tuvalete yapıyodu
 
günaydın
hayırlı cumalar
yine başım ağrıyo dün çok şiştim boğuluyodum ondanmıdır nedir
bu ara zaten gerginim yeri geliyo defneye bile zor dayanıyorum dün eltimin annesi işi varmış k.valdemde güne gidicekti bana bıraktı ama ne bırakmak 10.30da geldi 17.30da gitti bayıldım resmen bide biraz zor çocuk oyuncaklara vuruyo atıyo ayağıyla basıyo bişey yemiyo bide benimkinin çenesi şiştim resmen
 
Günaydın kızlar,
Nazo şimdiden sana deneme yaptırmışlar, 2 çocukla nasıl olur hayat diye:)))))

Denizcim tekrar tebrik ederim seni.Analı babalı büyüsün bebiş.

Derya hasta olduğu için yapmış olabilir, ama üstü ıslanınca iyice hasta olur.Bende bir ara bezi çıkarttığımda öyle olmuştu.Gece çişini yapıp , üstü ıslanınca hasta olmuştu, bende boşvermiştim.
Bizimde burnumuz akıyor, öksürük pek yoktu gece.Ay yaz gelsin artıkkkkkk.
 
heeeeeh aynen meralcim akşam eşime dedim eğer iki çocuklu böyle olucaksa beni tımarhanye falan kapatırın dedim
 
İnşallah yeni bebişte defne gibi sakin olurda rahat edersin canım.
Sevdanında filizinde ilk çocuklar çok yaramazdı, ama ikinciler uslu oldu.İnşallah senin ikiside aynı olur.
 
sorma meral kimisi ilki usluysa ikinci yaramaz olur diyo biz iki kardeşiz annem ikinizde usluydunuz diyo bilmiyorum artık ama hep öyle dua ediyorum defne gibi akıllı uslu söz dinleyen yemek yiyen olsun diyorum defne karnımdaykende hem dua eder hemde onunla konuşurdum hep benim kızım akıllı uslu anne baba sözü dinleyen kıymet bilen Allahını tanıyan vicdanlı annesi babasını üzmeyen çocuk olucak diye konuşurdum konuşa konuşa beynini yıkadım heralde çocuğun :)))) bide gayet huzurlu ve sakin bi hamilielik geçirmiştim bence çok etkisi oluyo şimdi biraz gerginim ama bu aydabn sobnra rahatlarım heralde yani aynı dualrı yine ediyorum şimdiden konuşuyorum defneyi bile konuşturuyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…