2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla duygucum ben sana bişey diyim mi. sizboşansanızda bi süre sonra yeniden evlenirdiniz ben sana diyim. canının sıkılması çok normal. benim eşimde çalışıyo youn bi şekilde ama böyle olmayan erkek yok galiba. biz onlar için daima ikinci planda kalıyoruz. bize göre tabii..onlar için en önemlisi işleri..
ama bide şöyle düşün hayatlarında bizler olmasaydık bu kadar çalışırlar mıydı..günü kurtardımı tamam erkek için aslında. ben sana bişey diyim mi bizim onları sevdiğimizden çok onlar bizi seviyor. öyleki durmadan dinlenmeden çalışıyorlar gelecekte bize daha iyi hayatlar verebilmek için. bizim onlardan böyle bi isteğimiz mi var hayır tabiki. biz yanımızda olsunlar yiyelim içelim gezelim sevişelim yeter diyoruz. ama bu da neyle ve nereye kadar düşünsene. farklı olmamızın sebebi bu herhalde. biz venüsten onlar marstan gelirken bunlar düşünüldü herşeyi dengeleyecek kadar farklı kutuplardayız işte.

istanbula gidecektim demişsin. istanbul insanı kaybeder hayatımm. ordaki insanlar herşeyden çok mu menunlar sanıyorsun. bende 5 yıl yaşadım yok öyle bişey. o kadar zor bi hayt ki. herşey elinin altında evet paran varsa ve zamanın varsa.. sıkılmaya vaktin yok hayatın koşuşturmaca ile geçiyo

baksana şöyle kurslara falan gitsen. el işleridir falan yemek kursları birsürü şey işte. hoşlanmayabilirsin ama işin içine girmeden de zevk alıp almayacağını tahmin edemezsin. çalışmıyorsun tamam ama yapılabilecek o kadar çok şey var ki.. belediyelerin sitelerine gir faaliyetleri görürsün. tembellik tembelliği getirir yapacak bi iş yok diye bakarsan yapılacak işleri hiç bir zaman göremezsin. ne biliyim pasta börek yap bi huzurevi ziyaret et mesela kızıznın oynamadığı oyuncakları al bi yurda git çocuklara hediye et bir sürü hayat var içine girince biçok kıymet anlayacağımız. sen eşin ve çocuğun için birşeysin birşey ifade ediyorsun. o kadar. aslında en önemlisi bu ama insanın birileri için bişeyler ifade ediyor olması acaip mutluluk verici. yap böyle şeyler insanlar imrensin sana tanımadığın insanlar içinde bişeyler ifade etmeye başladıkça güçlenirsin.
ayyy çok mu yazdım. amacım asla nasihat etmek değil yanlış anlama mutlu insanlar olsun hayatımda istiyorum. inanki biri mutsuzsa bende mutsuzlaşıyorum. ama ben senin bişeyler yaptıkça mutlu olacağına inanıyorum.
tamam kestimmm...
 
yap duygucum bi bebek bak nasıl sıkıntının yönü değişiyo bak benim derdim ne yazlığa gidicem her akşam göbişime kim krem sürcek :)))

derya o günden bi fotoğraf eklersin artık
 
canım kesme çok güzel yazmışsın..aynen bana öle oldu tembellik tembelliği o da yıkıntıyı beraberinde getirdi..
saol:))
deryacım güle güle giy,kuaför+makyaj tercihini çok tuttum:))
ay nazo bi bebek daha mı,yoooo:))karnına sen sür kremi dert ettiğin şeye bak,olmadı hergün birimiz geliriz:)))
 
[a href=http://goo.gl/mc9cY]
a]
 
yap duygucum bi bebek bak nasıl sıkıntının yönü değişiyo bak benim derdim ne yazlığa gidicem her akşam göbişime kim krem sürcek :)))

derya o günden bi fotoğraf eklersin artık

Koyarım canım foto
benimde 9 ay esim sürmüştü ama nasıl bırakıp gidiyorsun kaç ay yazlığa valla ben gıtmıyorum bırakamam onsuz ben hiçbirşeyden zevk almıyorum zaten yazliktanda
 
neee 9 ay eşinmi sürdü maşallah.
benim hiç sürmedi gerçi ben kendimde sürmedim o ayrııı

yaa bende bazan kızıyorum eşime ama onsu da hiçbiyere gitmem gitmedimde..

duygucum ben dedim ya hissediyorum seni nasıl oluyo bilmiyorum ama oluyo işte. hadi başla biiyerlerden ben seneye ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum. okul bitti diyelim bu iki seneyi ders çalışarak geçirdik çalışmak da denmez ama bi amacın olunca daha da zevkli oluyo herşey.
benim dilim çok kötü fen hocasının girdiği ingilizce derlseri ile gördük işi. şimdi çocukum bilcekte ben bakcak mıyım bön bön. eşimin ileri bi ingilizcesi var ben geri kalamam öyleee.. ufak tefek ten başlayıp bişeyler yapmanın zamanı gelmişte geçiyor.
bide rahatsızlığın var seninde behçetin nolduğunu çok iyi biliyorum. sen sıkıldıkça hastalığında ilerler çok alakası var inan. hem beden hem sosyal sağlığın için hadi bakalımmmm
 
günaydın
saol duygucum gelin valla :)))
evet serpilcim gece yatarken hep eşim sürdü
deryacım aslında bizde pek ayrı yapamayız evde birimiz yoksa diğerimiz yaakta yatmayız defnenin odasındaki koltukta yatarız aslında ben çok çok gitme taraftarı değilim fakat en çok defne için gidiyorum bide eşim h.sonları gelmeyi seviyo her hafta hepimiz zor olur fakat o tekgeldimi bana çok iyi geliyo rahatlıyorum diyo yazında malum buralar çekilmiyo ben hiç sıcağa gelemem her hafta sonu bi yere gidemeyiz h.içide sıcaktan çıkamam hem ben hem defne bunalır bu seferde babamızı bunaltırız buda bunu bildiğinden ısrarla gidin diyo
 
ay çağanımda bende çok hastayız. sabaha kadar uyumadık desem yeridir. şimdide yattı uyudu. aç aç hemde.
 
hayırdır serpilcim geçmiş olsun noldunuz neyiniz var defnede gece pek uyumadı ama mühim bişey değil nezle gibi hafif burnu tıkalı hapşuruyo falan sabah hemen sıcak banyo yaptırdım aç karnınada zencefil bal verdim hafif öksürüğü vardı
 
Ezgide kreşe başladı yine hasta banada geçirdi sanki kırıklığım var
dünde hapsurdu birden bunu kanadı ay ömrümden Ömür gitti mühim değil dedi doktoru cocuklarda sık olur dedi ama hala midem ağrıyor
 
çağanın ishali durdu bu sefer yine ateşi yükseldi. ağzıda çok kötü kokuyo. arada öksürüyo..
bende grip oldum herhalde. öksürük boğaz ağrısı nefes borum cayır cayır yanıyoo
 
oy oy çok geçmş olsun çağan üşütmüş olmasın ağzı ondan kokuyodur belki
bu arada bende sorcam unutuyorum defneden uykudan kalktığında ağzı kokuyo gece uykuda mama içiyo ya ondanmıdır kızlar
 
Merhabalar kızlar, hasta olanlara geçmiş olsun.Şu havalar bir düzelemedi gitti yaaa...

Egeninde poposu kaşınıyor, dr. a götürsem mi bilemedim yaaa_*Serpil neden olabilir, geçen hafta ishali vardı, şimdi geçti ama gece sürekli kakam var deyip durdu, bir taraftanda kaşımaya çalışıyor poposunu.
 
Allah korusun değildir inşallah ama bence doktorunu ara görüş getir bitahlil yapalım derse götürürsün
 
Kreşi aradım şimdi, sabahtan beri böyle bir şey yaptı mı diye.Hayır dediler.Bakalım bu gecede böyle bir sorun olursa yarın dr. a götüreceğim.
 
Merhabalar
Hasta olanlara cok gecmis olsun.salgin var herkes hasta kimle konussam grip:26:
Bizde yeni atlattik cok sukur ece iyi ben hala gribim.bu cuma ameliyat icin randevu almistim bakalim duzelmezsen erteleriz dedi dr.kac aydir erteliyorum inss biter su gripte ameliyat olup kurtulurum
 
kabızlık ta ishalde çatlak yapabilir. çatlağı varsa kakasının asidi ile tetiklenmiştir. ama kurt olayı da var tabi. özellikle gece kaşındırır kurt. burun kaşıntısıda olur ağzından salya gelir sabahları valla kreşe giden çocuklarda dikkatli olmak lazım özellikle oralardan daha çok kapıyorlar..
 
X