2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız

ben çok sinirliyim ya bu çocuğun hareketliliğine yaramazlıklarına katlanamıyorum deli gibi bağırıyorum bazen sonrada sinir oluyorum kendime off en çokda sabahları yaşıyorum bunu
 
günaydın habnımlar hayırlı cumalar
emelcim sakin olmaya çalış diycem ama zor istersen arada bi sakinleştirici bi ilaç al yada başka bi sıkıtın varda bölemi ortaya çıkıyo duygu kaşınıyosun bencede bende hamilelikten önce karar vermedim veremedim boyataya şimdi nası boyatasım var varya hani yasak ya ondanmıdır nedir :)))
 
Gunaydinlar hanimlar
Bizde cis konusunda havanin isinmasini bekliyoruz.haziran sonu tatil planlari yapmaya basladik esimbodruma gidelim diyo ben antalyaya gitmek istiyorum.Karar veremedik
Meral sen daha iyi bilirsin haziran sonu bodrum denizi soguk olur mu?
 
Merhabalar kızlar, nasılsınız_?2-3 gündür giremiyorum, İzmirdeydik.
Dün akşam geldik, bugün ofise geldim hemen bakayım dedim size.
Geçmiş olsun deryacım, evde de üşütüyor bunlar yaaa.İzmir de anneannemlerin eviyle ilgili müteahhitle görüşmeye gitmiştik, oarada bize çay verdiler egeyede fanta vermişler.Normalde içirmem, ama dalmışım adamla konuşurken, annemde dikkat etmemiş, fantayı dikmiş bizimki kafaya.Gece takır takır öksürdü, uyuyamayınca sinirlendi, ne yapacağımızı şaşırdık.En kısa yoldan bir kaşık zeytinyağı içirelim belki rahatlatır boğazını dedim.İyi ki içirmişiz, çok az birşey aldı ama öksürüğü kesildi uyumaya başladı hemen.Zeytinyağı tam kurtarıcım oldu:)))))))
Küçükken karnı ağrıdığında hemen hafif ısıttığımız zeytinyağını karnına sürerdik, bir kaç damala da içiriridik rahatlardı egehan.Sende öyle karın ağrısı olduğunda bir dene istersen derya.Zavallı kuşum benim o da rahatsız oluyordur iyice.Kustuğu zmaan korkuyor da ege.
Duyguu, nilde çok tatlı canım yaa, maşallah hepsine.Valla büyüdüler.
Serpil kolay gelsin canım sana da,zaten geldi mi üstüste gelir hepsi.
Maşallah nazo iyice sorularla bunaltmaya başlamış seni ece:)))))Egede iyice konuşmaya başladı.Bazı kelimelerini anlamasakta, yabancı dil anlar gibi bildiğimiz kelimelerden yola çıkarak ne dediğini çözüyoruz biz de:))))
Duyguuu, güle güle kullan saçlarını:)))
Sevda geçmiş olsun canım size de gerçekten zor iki çocukla uğraşmak, illaki bir birlerine bulaştırıyorlar.Kolay gelsin canım sana.
Ahu maşallah kızlar iyice dillendilerde, şimdilerde bunaltıyorlar sizi :)))Aman öylesi olsun boşver, başka şeylerle bunaltmasınlar.
Sağol faziletçim, arabasına binince havasından geçilmiyor canım:)))Çiş olayı bizde de hala çözülmedi.Hastalandığından beri kakası biraz sulu, o da pişirdi çocuğu izmirde.Dünde geldikten sonra yapmış, söylemedide.Farketmemişiz bizde, altı iyice pişmiş.Hem kaşınıyor, hemde acıyor sanırım.Sürekli popom popom deyip durdu, yatarken krem sürdüm, ama sabah yine kaka yapmış yine kızarıklık var. Oğlum, bezine yapma söyle o zmaan kakanı, popon acımasın diyorum bende.Tamam, çişim var diyor, ama oyun oynuyor, klozette, ya da lazımlıkta.Aslında bir hafta evde kalsam alışacak farkındayım. Bakalım nasıl olacak.
Emel bazen çıldırtıyorlar, hep sabır diyorum ama bazen ben de çıldırıyorum, hele gözümün içine baka baka yapma dediğimi yapıyor ya, asıl o zaman çıldırasım geliyor.Bu günleri de atlatacağız ama ....Ben diğerlerinde bu kadar inat yaşamadım yaaa, yapma deyince gözümün içine baka baka yapmazlardı, ben başka tarafa çevirince başımı yapmaya kalkarlardı, ama ege gözümün içine bakıyor, yine yapacağını yapıyor.)))))iyice zamane çocukları oldular.
Nazo yasak ya ondan kaynaklanmıştır boyatma isteğin:))))))Eh bekleyeceksin artık doğuma kadar:)))))
 
Az önce ne yazmışım ama:)))))
Canım bodrumun denizi mayıs sonu gibi ısınmaya başlar.Haziran sonu epey sıcak olur.
 
Tesekkurler cevabin icin.bende deniz soguk olur diyerek istemiyordum bodrumu.birde arabayla uzun yolda ne yaparim.gecen sene zor olmamisti ama simdi fazla durmuyor arabada.
Ucakla gidelim istiyorum.bakalim artik kismetimize ne cikarsa
 
Valla canım, izmire normalde benim sürüşümle en fazla 3 saatte gidiyorduk ama artık 4-5 saati buluyor.Sıkıldığı zaman bir yer bulup iniyoruz, biraz dolaşıyor, tekrar biniyoruz.Öyle öyle 4 satte anca gittim izmire.
Uzun yolda gerçekten zor çocukla, uçak yolculuğu en rahatı olur.
 
merhabaaa...
hoşgeldin merall:))
saolun kızlar saçlarımı beğenicem ben de galiba:)
nazo boyama sakın şimdik:))
uff şu çocuklar artık hasta olmasın,bi kaç sene..
 
yok yaaa boyarmıyım duygu kaç senedir kendi saçım durdum durdum şimdimi boyıycam hayatımda üç kere saç boyattım evlendikten sonra oda şöle 6 aylık evliyken soğan kabuğu yaptım baktım hemen dip çıkıyo ikinciye karamel üçüncüyede çikolata kahve yaptım sonrada hamile kaldım zaten
 
yaaa neden ben taşınacakken herşey üst üste gliyor. eve geldim bugün biraz iyiyim iş yapayın dedim. çamaşır attım makinaya tuhafsesler çıktı ve durdu. alt filtresini söktüm tüm suyunu boşalttım banyo hep su oldu bu arada bizim banyonun gideri yok heps,ni havlularla silip sıktım. çağan bu arada banyoda suyla oynamaya başladı bıraktım oynasın en azından elime ayama dolanmaz. tüm çamaşırı elimde yıkadım. sonra makinayı denemek için durulama yaptırdım neryse arza vermedi ama öldüm. okadar işi yapacama bi iki eşya toplardım bu kadar da yorulmazdım şimdi belim kopuyo iyimii. şu makina azdaaa dayansada giderken bırakıp samsunda yenisini alırım

neyse ben pek okuyamıyprum bu arada kimse kusura bakmasın sadece kendimi anlatıyorum ama geçcek geçcek merak etmeyinn
 
Serpilcim kolay gelsin iyi elinden geliyor ben hayatta sökemem makineyi falan bravo sana valla
 
yapabildiğim için başıma geliyor herhalde. dağına göre kar muhabbeti..yapamasaydım da olmasaydı diycem ama nafile söze gerek yok dimi..
ölüyorum yorgunluktan çağan oturuyo kayu izliyo bende iki satır okuyum dedim kafam alırsa tabii
 
Günaydın kızlar, kimsecikler gelmemiş bugün:)))
Kolay gelsin serpil, valla hep üstüste geliyor işte.Şu taşınma işini halletsen gerisi çorap söküğü gibi gelecek ama sen sıkıldıkça başka şeyler üstüüne geliyor.
 
tuvalet işini baya çözdük rahatladım ya,çok stresliydim ama en zoru ilk gündü.geceleri altını bağlamıyordum ama baktım 2 defa çiş yapıyor,üşütüp hastalanmasından korktum,hava çok soğuk hep yağmurlu.petekleride artık yakmıyorlar dün gece bezledim ama iyimi yaptım kötümü emin değilim açıkçası.
 
canım bu konuda en iyi kararı kendin vereceksin. kendini ve çocuğunu en iyi sen tanyorsun çünkü. ben wc eğitiminde ilk gün gece 2 de çağanı kaldırdım çiş varmı diye yok dedi ben yine de aldım lazımlığa oturttum yooookk dedi kızdı sabaha kadarda yapmayınca bidaha hiç kaldırmadım. nasıl alışırsa öyle gider dedim bizim yataada kendi yatağına da alezler aldım serdim. ama şükür hiç yıkama gereği olmadı. bi kere oldu o da yaparken farketmiş uyandı yarısı yatağa yarısı wc ye olur o kadar da.
aslında bizim stresimiz bütün gelişime yansıyo. çocuk biz hissettirmiycez desekte malesef hepsini algılıyo bunların hepsinin olup biteceğini biz nasıl büyüdüysek artık nasıl yemek yiyorsak nasıl uyuyorsak nasıl çişimizi tutabiliyorsak zamanla onlarda da herşeyin şekileeneceğini kendmize kabul ettirdiğimizde tüm sorun çözülecek galiba..

neyse iyi haberler var. eşim evi tutmuş. aaa nasıl tutacak diye soran arkadaşlar olmuştu ama eşim bu konularda iyidir güvenirim..
nakliyeceyide ayarlamış evden eve.. hiçbişeyi toplamama gerek yok ama ben durmadan bişeyler topluyorum senelerdir bu huyumu bırakamadım. şimdi de kreşle konuşuyormuş. neşe erberkin anaokulları var ya bilirsiniz belki netten araştırmıştım baya cazip gelmişti joyfull house yetenek geliştirme merkezi şimdi ordaymış müdürle görüşüyormuş. fiyatıda iyi geldi bana tüm gün istersek c.tesi de dahil 550 tl. sizce nasıl..o işte tamam olur. geriye benim taynimin çıkması kaldı..
yarın nöbetçiyim çağan ayşelerde kalcak sabah onu alıp h.alanına yetişcem çok işim var çokkk..

bu arada nazlı bahçeli tarafıda kalcaz. bi arkadaşımız misafir etcek sağolsun. bizim misafirhanelerde yer yokmuşş öyle işte bi aileye sığıncaz artık..
 
Tebrikler tuvalet olayını cozmussunuz sevindim
geceyede alisir havalar isinsinda
kıyafetler netten evet
Kres fiyatı uygun bende aynı veriyorum
 
merhabaa...
ay derya süperler gerçekten ..off herbişi alasım var:))
serpilcim hayırlı olsun canım,bak yoluna girmeye başlıo herşey:)
çişiniz hayırlı olsun.:))bence gece bağlama..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…