2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ezgi bugün hiç yememiş iki kere kusmuş ama keyfi yerinde hasta değil anlamadım ben bu ısı
 
ayy kızlar offf çok yoruluyorum. bu kadar işi nasıl yapıcam derken bi iş daha çıktı..
önümüz hafta istanbuldaki evinteslimini yapacaklarmış. pazar nöbetçiyim pa.tesi yola çıkıyoruz istanbula gelcez evi teslim alcaz. perşembeye kadar ordayız. istanbula bi gelişin beni bu kadar düşündüreceği aklıma gelmezdi. geldimi üst üste gelir yaaa bide bu çıktı. ne var iki ay sonra olsaydı önümüz hafta tamamen iptal şimdi dersler hepten kaldı. cuma döncez pazar sınav var nolurrr dua edinde geçeyim. artık işim dualara kaldı yapacak bişey yok..
iyiki siz varsınız yaaa en azından yazıp rahatlıyorum..
 
benim neyim v.r bilmiorum valla kaç gn oldu,grip işte ama berbat:KK43:(
ezgi nie öle oldu acaba,ama en azından keyfi ii:))geçmiş olsun..
serpil gerçekten üstüste gelio ama artık istanbulda çayını yudumlarken azcık çalışırsın ha:))
aaa o foto değişik harbi,nil kötü çıkmıştı ama ikimizin tek pozuydu o günden:)saol canım senin güzelliğin:))
 
günaydııın ben geldim :))) özledim sizleri nasılsınız ben ve bebeğim iyiyiz defnede iyi sadece çok meraklandı bayıltıyo beni ne neden nerden aldın sorular sorular bitmiyo anne bu muz bebeğim hııı bus nerden aldın pazardan aldım annecim hııı pazardan beşmi anne (kaç para) evet beş annecim hııı banamı aldım hepimizie aldım kızım hııı hepimize ve böyle sürüp gidiyo ama herşey halı tabak bardak yiyicek kıyafet iğneden ipliğe herşey
eee sizler nasılsınız
 
deryacım ezginin fotoları tekrar yüklermisin göremedim ben
ama katılıyorum jokerdekileri gördüm eh demiştim ama geçen akşam B&G store görünce offf dedim vitrinden ayrılamadım eşimede dedim keşke bi düğübn olsada giydirsem
 
merhaba kızlar
sağol duygucum doğru bilmişsin fotoyu
ben yine okuldan yazıyorum nazlı sanki ceylini tarif etmişsin
o kadar çok konuşuyor ki benim zaten okulda kafam şişiyor evde de ceylin hep soru soru
hele bir dizi filan izliyorsa yandık
o adama ne olmuş? kim yapmış? neden yapmış? annesi ne dedi?
bu arada söylemeyi unuttum
bizde çişimizi öğrendik geçen hafta
annem burdayken öğretti çok kolay oldu maşallah
 
maşallah ceyline bizimkide şıp diye öğrencek sanırım ama şuan uğraşamıyorum yazlığa gidince halledicem inşallah
ay sorma eşime diyorum amelyata yanımda götürcem maşallah narkozsuz bayıltıyo :)))
ne telde nede biri geldiğinde konuşturmuyo beni sürekli soruyo hastamı olmuş annesi doktoramı götürmüş neler neler
 
valla bayıltırlar nazlı haklısın
bazen kızıyorum bir de kendi kendime çok konuşuyor diye kızılır mı diyorum
ben de o kadar az konuşurum ki kime çekmiş bu kız diyorum
bi şeyi küçüksün yapamazsın diyorum
sen büyüdün de ondan mı yapıyonnn
bir de diyor ki babam büyümüş kocamannn kız olmuş mu:))))
 
alem bunlar yaaa bide sabahtan akşama aynı muhabbet var bizde babam nerde işe gitti hıı işemi gitti neden gitti çalışması lazım neden çalışması lazım çünkü para kazanması lazım neden para kazanması lazım bizim ihtşyaçlarımız ne zaman gelcek babam akşama hııı gelsin yaaa :))
aralarda da sürekli babam gelmedimi anne neden gelmedi yaaa
 
çişe alıştıran arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz.2 gündür uğraşıyorum,çok gerginim hala bişey söylemiyor kızım,sinirden ağlıyorum,oda bana bakıp anne allama diyor bu sefer hepten üzülüyorum.nerede alıştırdınız,tuvaletmi,klozetmi,lazımlıkmı?herkes lazımlığa alıştırma diyor...ne yapacağımı şaşırdım.:KK5::KK5::KK5:
 
Ben lazimlikla başladım şimdi klazotede yapıyor
niye ağlıyorsun daha dur yürümeyi öğrenmek gibi duşun bunuda nasıl önce yavaş yürüyordu sonra koştu öyle iste sen oturt 2 saatte bir falan hadi yapalım de sonra kendi söylüyor sabır
 
ya çok bunaldım,dün altına sayamıycağım kadar çok çiş yaptı,geceleri kaldırdınızmı çiş için?
 
merhabaa..
derya dooru demiş nie yıpratıosun kendini,çok neşeli olman lazım ona ufak şeyler vereceğini sööle mesela lazımlığına çişini yap kocaman hoppaaa yapalım de,afferinnn canım de yapınca al havalara at(ben hoppala ödülü vermiştim)ya da şeker..
ilk günler oluo soona tutacak biraz kaçıracak..sakın kızma ,ağlama..gece kaldırmayın diolar(ben kaldırmadım.)nil ilk altına 1 ay soona ankarada yaptı ,soğuktan..arada hala yapıo..kaçıo oyuna dalınca:KK4:
ben hep:KK4: tut tut tut annem geldik die koştum :KK4:wc lere..öle k:KK4:olay diil yani bacım:)
kızlar ben diorum kızların çenesi doğuştan die..nil de hep öle neler neler soruo:KK9::KK9:
 
bugün kaşımı aldırmaya gittim,ay dedim saçımı da kestirsem çok yıprandı,bi baktık çarşamba pazarı gibiyim,ee o zaman boyayalım dedik,boyadık,kestik(çok kesmişişz)geldim..peki nie ii gelmedi??dayak mı istiorum acaba:KK1:
 
bugün kaşımı aldırmaya gittim,ay dedim saçımı da kestirsem çok yıprandı,bi baktık çarşamba pazarı gibiyim,ee o zaman boyayalım dedik,boyadık,kestik(çok kesmişişz)geldim..peki nie ii gelmedi??dayak mı istiorum acaba:KK1:

evett:))))

naber kızlarrr

bu çocuklar beni öldürdü 15 günüdr çok yordular hastalandılar kusma ateş öksürük fenaydık gene çok şükür iki gündür iiyiz gibi yani bakalımay bide bende iki ya biri hastalansa kesin iki gün sonra oda hastalanıyo bulaşmadığı bi hastalık geçirmediler şuana kadar bizede bulaştı bende iki gün çok kötüydüm ayy şu yaz gelsede kurtulsak ya fenalık geldi valla kıştann.sizi okuyorum devamlı ama yazma fırsatı bulamıyorum tam okuyup bitiriyom yazim derken bişi çıkıyoo.
 
iyi geceler nasılsınız..ben artık pek giremiyorum kk ya..arada eşim leptopu getiriyor internette dükkandan çekiyor şimdiye kadar evdeki nete boşa para vermişiz vallahi:)))

biz daha başlamadık çiş olayına geçenlerde bezini bağlatmak istemedi iki gün ilk zamanlar söyledi sonra zıvanadan çıkmaya başladı zırt pırt tuvalate gidiyor peçeteyi koparıp koparıp tuvalate atıyor..amaç çiş yapmak değil yani oyun oynamak..

yeşim geçmiş olsun herşeyin hayırlısı..bu arada benim komşum kızının saçları çıksın diye kına yakmıştı ama içine birşeylerde koymuştu gerçektende faydasını gördü.

bende yazı daha doğrusu baharı özledim bu ne ya hergün bulutlu bir hava içim daraldı sürekli uyumakla geçer oldu vaktim.hiç bişiey yapmak istemiyorum:KK37:

ege onat ve ezgi maşallah çok büyümüşler bir o kadarda değişmişler:nazar: ege nin gözlüklü arabalı pozlarına bittim:82:
 
X