2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

filizcim kolay gelsin iyi gösteriler, arabasız istanbul çok zor , bizim araba düz vites o şekilde kullanmk daha iyi dediler bende öyle öğrenicem bakalım
 
Günaydın kızlar,
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.Dün kreşten aldım eve bıraktım, gecede biraz mızmızlandı, ateşi vardı.Bugün evde, yarında göndermeyeceğim.Bakalım toparlar sanırım, şimdilik dr. a götürmedim.Sorun olursa götürürüm.Burun damlası verdim, ateş düşürücü veriyorum.İnşallah toparlar.

Filizcim, benimde ilk öğrendiğim araba otomatikti, düz vitesli kullanamam diyordum ama, çok kolay geçiş yaptım, hiç zorlanmadım.Sende zorlanmazsın sanırım.Uzun süredir araba kullanıyorsun sonuçta.
Emel otomatikle öğrenmek kolay, ama düzü de çok rahat yaparsınız bence.Yalnız bol bol kullanmanız gerekiyor, başka bir çözümü yok.
 
selam diyeceğim ama kimse yok.
bugün nöbetçiyim. perşembeleri nöbete akşam gidiyoruz. evdeyim yani. az önce çağanı bıraktım orda uyusun ben giderken belki uyanmamış olur uyandırıp bırakmak daha kötü olur.
ev toplamaya başladım. nefret ediyorum taşınmaktan yaaaaaa
bide utku benden önce gidecek 1 ay falan yanlız kalıcam çağanla o zaman nasıl yaparım o kadar işi hiç bilmiyorum. benime oldumu hep sıkışık işlerim olur böyle. 8 inde sınavım var 15 inde utku gidiyo oooooff düşünmek istemiyorum. biliyorum ne kadar düşünsemde ne kadar düşünmesemde bu işler olup bitecek. inşallah sonunda derin bir ohh çekeceğim. çocuk olmadan önce taşınmak o kadar kolaymış ki bugün bi iki koli yaptım çağanl beraber bantlarını yapıştırıp kestik aslında zevkli ama işler yavaş ilerliyor böylede..

neyse filiz zor canım arabasız hele istanbuldaysan daha da zor. bu arada kociş bana araba alıyo. otomatik alcam. diğeri amelelik yaaa..bu arabayı burda satıp gitcez. işler yoluna girincede kocişe alcaz iş yerlerimiz baya uzak olacak birbirinden bide o çalışırken ben kalkar anneme falan giderim günü birlik araba iyi olur

hadi dua edin nöbetim iyi geçsin daha şimdiden çok yoruldum çünkü. bu aralar yaralı falan gelmeye başlar inşallah onlar yaralanmaz bende yorulmam. tabi bunu bencilliğimden söylemiyorum mehmetçiklerimiz sağ olsun yorgunluk geçer bişekilde vanda korkulu günler yaşamaya başladık yine.heryeri yakıpyıkıyorlar ne banka kaldı ne kaldırım taşı memeleketin canına okudular sokağa çıkamaz olduk vallaa. iyice gerdi bu şehir beni..
 
merhaba...
ay taşınmak..kolay gelsin canım:))arabanda şimdiden hayırlı olsun..otomatik çok rahat gerçekten..hangi hastaneye başlıo eşin canım?
meralcim ege umarım daha iidir:)
fifoş aday hakem oldum canım:))bu arada otomatik çok masraflı ama rahat be yaww..ama sen uzun zamandır kullanıosun manuel de kullanırsın..
 
medikal parka başlıyoo
teşekkür ederim bu aradaa
bi arkadaşın yorumunu yazayım hemen bi adam karısına araba alıyosa kesin boynuzlamıştır bi kerede değil hemde artık ren geyiği gibi binersin arabaya sığabilirsen tabi.
eee tabi bende buna güldüm. kocamında hoşuna gitti namımız yürüsün bari dedii
 
Hahahhaha serpil çok güldüm bu yoruma:)))
Demek kocalardan araba hediye gelirse hemen altında bir saç arayacağız.Bizim saçımıza uymayan tabiii:)))

Günaydın bu arada kızlar.Duygucum, gece egenin ateşi çok yükseldi, 39,8 lere geldi.Akşam dr.unu aramıştım, geralgin - m alın ateş düşürücü demişti.Onu kullandım.Ama gece tekrar yükseldi, 6 saati doldurmadan tekrar vermek istemediğim için, ateşini düşürmek için uğraştım, yüzünü yıkadım, başını ıslattım, ıslak mendil koydum filan.Neredeyse bir saatte ancak 1 derece düştü.O sırada ilaç saati geldi, ilacı aldıktan sonra rahatladı.Sabahta hastaneye gittik.

Bir iğne yedi, boğazlar kötü olmuş.Bademcikler bembeyazmış.Şimdi ateşi yok, biraz daha rahatladı.

Ufff yaaa, bu hastalıklar, bir yaz gelse de rahatlasak.
 
oyyy kıyaamam ben. çokyükselmiş ateşi. kriptik tonsilit olmuş. iğnesiz iylşmez. penisilin türevi yapılır. aman dikkat et de fazla yükselmesin ateşi
 
Hastanede dr.u bir iğne yaptı, ama eve iğne vermedi, antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.Ebufen sanırım.
Şimdi iyi oynuyor, zaten bademciklerinden dolayı dr. bir kaç gün ateş yükselmesi olur dedi.Ptesi salı kontrole götüreceğiz, inşallah toparlar.Sanırım derya gibi bende göndermeyeceğim artık kreşe.Havalar iyice düzelsin ondan sonra göndereyim diye düşünüyorum.
 
Tekrar gecmis olsun meralcim annen dondü nasılsa biraz baksın yaza birsey kalmadı Mayıs'ta verebilirim ben çünkü kızkardeşim evleniyor annem habire birseyler dikiyor birde göğsünde kitle çıktı ona koşturuyor moralimiz bozuk bu ara inşallah kötü birsey çıkmaz daha oncede çıkıp ksybolmuslardi
ama kreşin hasta ettigi kesin yani her hafta doktordaydik çok hastalandı bu kıs Ve biliyormusun evde kaldığı 1,5 ayda 1,5 kilo aldı ama Okulu'da çok özledi
annemde ben bakarım Mayıs'tan sonra diyor ne biliyim bakicaz artık
 
merhaba kizlar belki bazilariniz beni hatirlar bende ocak annesiyim,
uzun suredir giremedim. basima cok talihsiz bir olay geldi.
spiral kaymis ve hamile kaldimi ogrendigimde 5 haftalik olmus bebegim. kalbi atiyordu.
ama spiral oldugu icin bircok riski varmis enfeksiyon, erken dogum, dusuk vs.
ogrendikten sonra 3 doktora gittim. biri gebelik istersen spiral kalsin yoksa duser ama riskleri var dedi
digeri ben boyle birseyle karsilasmadim dedi. 3. ise mutlaka cikarilmasi lazim dedi hatta
anestezi olmadan denedi fakat canimin yandigiyla kaldi
ameliyat gunu verdi belki bebek kalir dedi.
kafam cok karisti ne yapacagimida bilmiyordum. eger olucaksa normal gebelik olsun dedim
spirali aldirmaya karar verdik. ilk doktora gittik adam cok zor kurtulmasi olursa ikisi olucak dedi
bende hayatimin hatasini yapip tamam dedim. bu olay 15 gun oldu. ama kopekten beter pisman
oldum . keske kendi dusseydi keske ben ellemeseydim.
suan kendimi toparlayamiyorum cokmus durumdayim. Allah beni nasil affedecek gozumun yasi kurumadi
ne yaptim ben diyorum bir daha diyorum. bunu nasil yapabildim
ruh gibiyim kizlar canli olu gibiyim. keske zamani geri almak mumkun olsa.
bircok yazi okudum ihtihap riskindense dusuk riski goze alinmali diyor . ama tanidigim biri
var o spiralle gebe kalmis ve cocuk erken dogdu ama yasadi simdi normal. Biri daha var onunda sirtina yapismis spiral felcli dogmus bilmiyorum .
bildigim sey cok aci cektigim. sanki kotu bir tuya goruyorum ve heran uyanmayi bekliyorum
kalbi atiyordu gordum sesini duydum ben daha nasil yasicam.
cok canim yaniyor .
toparlayamiyorum kendimi.
 
Merhaba Yeşim gecmis olsun kötü bir tecrübe yasamissin ama keyiften degilki bu kadar yıpratma kendini
 
Merhaba , yeşimcim bu senin elinde olan bir şey değil ki.O yüzden bence rahat ol. Sen isteyerek yapmadın.Daha sonra sorun yaşama durumuda olabilrdi belki hamilelik devam etseydi.


Deryacım sağol.Bende biraz bekleteceğim sanırım.Bu ay göndermeyeyim diyorum.Dediğin gibi annemde yanımda, hasta olmasındansa biraz evde kalsınlar:))
 
yeşimcim özlemiştik seni meğerse neler yaşamışsın. söylenecek bişey ok aslında ne kadar teselli etmeye çalışsak ta sonuç değişmeyecek ve sen üzülmeye devamedeceksin biliyorum. zaman acını hafifletecektir hiç birşey durduğu yerde durmuyor sonuçta..

bende samsuna gidince kreşe vermeyi düşünüorum ama bu hastalıklar korkutuyor beni.
derya ezgi kreşte güzel yiyor diyordun bak meğer evde daha iyiymiş. eee yediğide yarayınca...
 
Yeşimcim çok geçmiş olsun üzülme artık bence herşeyin hayırlısı demek kısmetinizde böylesi varmış bilemezsinki sen doktorların dedikleri üzerine hareket etmişsin sonuçta
 
merhaba..
yeşimcim geçmiş olsun canım ama sen dooru olanı yapmışsın emin ol benim de başıma gelseydi aynı şeyi yapardım,aslında bu durumlarda kalbini felan dinletmemesi gerekirdi dr'un.ben hamileyken bi kadında duymuştum bu olayı onu da aldılar,göz göre göre bi çocuğu bi bireyi sakat yaşamaya mahkum etmek doğru diil..
meralcim geçmiş olsun ya çok çıkmış ateşi,nilin de öle oldu,düştü ama hep bi öksürük,uyurken bile
ezgiye maşallah neyle besliosunuss ana da öğretin
migrosta 23-24 ünde oyuncaklar,kitaplar %50 indirimli aslında bugün başladı gittim ben de sabah ama havada kapmış millet,açılır açılmaz yağma yapmışlar
bende de temizlik vardı bugün Allahım kaç saat temizlendi ev gene de bi değişiklik yok
gidelim buralardannn dayanamıorummm ahhhhhhhhhh
 
Günaydın kızlar,
Bu gece yine kötü geçti, dr. demişti zaten pazar gününe kadar ateş yükselir dikkatli olun diye. İnşallah toparlar kendini bir an önce.
Ne hayallerimiz vardı, 23 nisanda çocuğumla beraber bayrak elimizde gezecektik, ama...Neyse o iyi olsun.
Derya maşallah ezgiye, kreşte hiç olmazsa yeme düzeni oturdu, hastada olmayınca kilo aldı demek ki.Ege 2 gündür sadece su içiyor, hiç bir şey yemiyor, çocuğumun yüzü inceliverdi hemen.

Bu arada herkesin 23 Nisan çocuk bayramı kutlu olsun.
 
Ah canım çok üzülüyorum ben bu miniklere ya çok gecmis olsun tekrar benden iyi kimse bilemez bu ateş ve uykusuz geceleri :))
antibiyotik vermedimi?
Ezgi nin unuttuk valla hastalıklarını oh diyorum

Meralcim yüzde 20 indirim kuponu geldimi mailine bugün son girmediysen bak canım indirimle seyler var kullanmazsan bana gonderirmisin kuponu ben de bir arkadasa kullanicam
 
Merhaba deryacım, antibiyotik verdi.Dün akşam ve bu sabah kullandık.Yani daha 2 oldu.Sanırım bu akşamda verince etki etmeye başlar.
Kupon geldi, ben kullanmayacağım.Sana özelden atayım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…