2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nazo bu arada sana geçmiş olsun demeyi unuttum kusura bakma. meral insan aradımı hiçbişey bulamaz zaten. bunu en çok ben yaşarım. zor bela bulur bi tane alırım sonra adrı ardına gelir sağda solda önüme. bak deryanın aldıkları çok güzelmiş. buralarda da yok öylesi. nette den çok araştırmıştım ben ama bulamadım. biliyorsun ahşap oyuncak takıntım var çok siteye baktım ama bunlar gibisi yok. ben klasik kartondan puzzller var ya onlardan alıyorum..

of arka odalar banyo tamam. camlarını da sildi aylar sonra tülleri perdeleride yıkadım. hala makinada var işe devam yani..
çağana bişeyler yedirmeye çalışcam şimdi.
ya bide bizim komşunun ergen bi kızı var. çağan kıza takmış eminee meme bipp diyip duruyo. ayıp falan diyoruz amainadına yapıyo. napıyım sizce. kızda 14- 15 yaşlarında elalemin yanında yapıyo kız da çekiniyo doğal olarak
 
Deryacım, aslında isterim bende bunlardan:)))Bulamadım nette böyle bir şey.
Bana birer tane bir küçük bir büyük alırsan sevinirim.Bir bakayım ege beğenecek mi_?Sana ödemeyi nasıl göndereyim_?Bana özelden bir hesap numarası ver.

Serpil, yapma dedikçe inadına yapıyorlar.Nasıl engellersiniz bilemiyorum:))))O kızla bir süre karşılaştırma, belki unutur:))
 

ben gidince bakıyım canım...

ezgi hayvanları seviyor diye onlardan alıyorum genelde egeye de arabalı bakıyım bulursam alıyım :))

ben de nette bulamadım sana göstermek için çok siteye baktım. halbuki eminönünde dolu..

ödemeyi boşver hediyem olur egeye ...
 

bizim tuvalet sıkıntılı oluacak sanırım itiraz ediyor ... kakası gelince söylüyor. çiş yaptım diyor. ama ne klozete ne lazımlığa oturmuyor.

Kızımın Tuvalet Kitabı - Okul Öncesi Market bu kitaptan aldım ... çok hoşuna gitti sende otururmusun diyorum hayır diyor.

soğukmuş... lazımlıkta bacagını acıtıyormuş :)) çok nazlıyız sormayın...
 
Yazın soğukluk hoşuna bile gidebilir:))))
Ben egeyi 5-6 aylıktan beri lazımlığa, klozete filan tuttuğum için aşinalığı var.O yüzden rahat alışabilir.Ama bu sıralar soğuk, üşür diye korkuyorum, çünkü oyun olarak oturmak istiyor.Bizden görüyor ya:))))

Çok sevinirim hayatım:)))Teşekkürler şimdiden.
 
kızlar yaaa bende bugün çok gerginim yaaa sanırım c.tesi falan regl olcam ondanmıdır nedir
 
merhabaaaa...
nazocum geçmiş olsun canım..
meralll bizim için de gesss:))
çağan yemek yer işallah!!:)
temizlik mi o neydi,hahhahahhah....
 
ay çok yoruldum daha işler yarılanmadı bile. çağana mama yedirdim. bu arada öğlenleri bi mama yapıyordum ya onun içine bozada katıyorum yarım çay bardağı kadar. sade bozayı yemedi ama böyle ounca yiyor. doğal bağışıklık güçlendirici olduğundan veriyorum.
bi taraftan da bezini bağlatmadı bende ısrar etmedim bi kez altına yaptı ikincide kaka dedi oturdu lazımlığa yaptı üçüncüde çiş dedi yarısını altına yarısını lazımlığa yaptı. şimide yatırcam yatarsa paşam. altını bağlamıycam bakalım nolcak.
gece 1.30 a geliyodu yattığında sabah 7 de uyandı hala yatırcam inat ediyo yatmıycam diyee. yatsa da işlerimi bitirebilsem hoş iş yapacak halde kalmadı yaa
 
duyguuu bişey diycem inanmazsın..
çağan yedi koca kasenin dibini gördü vallaa.
içinde bi mandalina 3 tane kurabiye 4-5 yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı boza vardı.
allahııımm bu günleride gördüm yaaa
 
İnşallah devam edersiniz kaka çiş olayına:)))
Bu uykusuzluğa nasıl dayanıyor bu çocuklar yaa:)))Allahtan ege ile bu sorunu yaşamıyorum.Akşam 8-8,30 gibi yatıyor, sabah 7 de ayakta ama olsun:))Hiç olmazsa akşam rahat ediyorum.

Maşallah kaseyi bitirmiş.Normal yemek yemediği için mi mama yaptın_?
 
slm kızlar derya bizimki de baya ilerletti konuşmayı ya çok şaşırtıyo beni dün bi balerinin hayatını anlatan bi film izlioduk eşimle, bu da uyandı son sahnelerde, nasıl zevkle izliyoo bi yandan bende bale yapçam bale cici anlatıyo derken film hafif gerilim oldu kız düştü karnından kan aktı falan biz panik yaptık kumandayı arıoruz kapatalım korkmasın diye, anne korkmadım o kan diil bok dedi koptuk:)))))daha bi kaç hafta önce hep naz yaptı, o nazın diye konuşurdu artık benim babam ben yedime geçti
 
evetmeral yemek yediremiyorum ben. çorba bile içiremiyorum. acı diyo..
hiç acı koymam üstelik. bende öğlenleri böyle mama yapıyorum napıyım bişey yesinde artık modundayım ben.
bu arada çağan uyumadı halaa. konuşup duruyo başımda. ben çok yoruldum halbukii valla çağan nasıl duruyo anlamadım. süt tutturdu süt içirdim şimdi. bekliyorum uyusun diye.. bizim yatağa yatacakmış bende izin vermedim adam bizim odayı kendi odası sanmaya başladı. şu eşimin işi belli olsada oda alsam beki heveslenir de yatağında yatar sıkıldım artık bu düznden vallaa..
 
oyy uyudu sonunda. uykusu var inat ediyo. açtım netten türkü ona beyaz giymeyi çok sever üstüne zahidem dderken uyudu kaldıı
 
Hahahahaha demek türküyle uyudu:))))Bizimki türkü duydu mu oynamaya başlar:)))
İyi hiç olmazsa onu yiyormuş.Ege akşam yemeği yemiyor, bende taze meyva sıkıyorum, hiç olmazsa vitaminini alsın diye.2 biberon içiyor neredeyse.Rahat ediyorum bende.

Egede son zamanlarda azıttı, illaki yatarken yanında olacakmışım.Normalde kendi başına uyur.Gece uyandığında bana sesleniyor, bende orada yatacakmışım.Dün gece seslendi seslendi gitmedim, biraz mızırdadı uyudu tekrar.Sabah 6,5 ta kalktı, bana seslendi, yine gitmedim belki uyur diye, ama 7 ye kadar oynadı odasında , 7 de geldi bizim yatağa...
 
saol meralcim ama sakinleştirici çay yok
saol duygucum
of yaaa ben bu hafta gezicektim işim yok çamaşır ütüde yok öffff ama hava buzzzzz

ayyy serpil bende ne çok severim bozayı bu etkisini bilmezdim küçükken pek içmişliğim var ondanmı bağışıklığım iyi acep söyliyimde babmız akşam alsın bakalım defne içecekmi seninkide bi hoş güzel güzel çorba içmiyo da karışık mama yiyo
meral halamı yemiyo seninki akşam yemeğini
 
Akşam yemeğini çok nadir yiyor.Kreşte akşam üstü kek filan veriyorlar sanırım o tutuyor onu.
Bazen isteyeceği tutuyor ama evde yemek yokken niyeyse:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…