2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm kizlar nasilsiniz...
balim gecmis olsun canim,ben de yirmilik disimi tam cikaramadim ...hala acisini cekiyorum...galiba hamilelikte daha fazla oluyor....
 
slm arkadaslar bende bir ocak bebegiyim 25 yillik bir bebek:roflol: su an bende hamisim dogum mart gorunuyor hayirlisi.sizin bebislerle burçdas olucaz yasasin oglak burcu :roflol: saka bir yana hepinize mutlu bir gebelik suresi diliyorum.bebislerinizi saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle.
 
:dance:Selam.Kimse yok sanırım.Sevincimi paylaşmak istiyordum ama beeen.Bebişimin cinsiyeti belli oldu.O kadar güzel gösterdi ki.Veeeee oğluşum olacak.:sm_cool:
 
hayirli olsun gülseren Allah tamamina erdirsin ...
ah bir de ben ogrensem cok iyi olacak ama daha 20 gun beklemem lazim
 
valla guzelim gittim ultarson yapti bebek uyuyordu dedim cinsiyeti belli olur mu diye ama daha belli olmaz dedi yani...kimisi diyor y abebek gostermiyor diye benimki öyle degil dr söylemedi...zaten biraz iligisizdir kendisi...ama 20 gun sonra 19+4 olucam galiba o zaman da söylemesin de görüyüm..klava:.
 
iyi geceler arkadaşlar.uzunca bir süredir giremedim nete.ne güzel cinsiyetlerin çoğu belli olmuş artık.
bu akşam süper bişey oldu.tam elimi karnıma koymuş biraz bastırıp bebişimi hissetmeye çalışıyodum ki oğlum sanki çek elini dermiş gibi bir tekme attı elime.şok oldum ya ne kadar harika bir duyguymuş.:sm_cool::sm_cool:
cumartesi günü de ayrıntılı ultrasona giricem.doktorum 3 lü tesye gerek yok 18. haftada ayrıntılı ultrasona gir demişti.(radyolog bakıcak) aranızda varmı ayrıntılı ultrasona giren?
 
glabellacim ne guzel ya dimi bebeginin hareketlerini hissetmek....
ben de her cirpindiginda acayip mutlu oluyorum icim bir hos oluyor...ben ayrintili ultrasona girmedim ama insallah sen iyice gorursun bebegini....sevgiler...
 

balım geçmiş olsun.

aynı sorunu bende yaşadım biliyorsun benim ön dişlerimin arkasında çok büyük br et büyümesi oldu. öndende fışkırdı sonra.
antibiyotik kullanmak zorunda kaldım aynı seninki gibi sonunda kesip aldılar 5 dikiş atıldı.

ancak daha 15 gün geçti yine büyümeye başladı. 6. ayımıza kadar tekrar aldırma şansımız var sonra böyle çekicez doğuma kadar. inşallah seninki tekrar büyümez. ama hamilelikte hormonlar hızlı çalıştığı için oluyormuş bunlar.
 

canım doktorum banada dedi ama 23-le 28. haftalar arasında bir gün göndericem seni dedi.

sen girde bakalım bilgi verirsin bizede.
 
kızlar sonunda bende gördüm bebeğimi rüyamda ... ama şu kız mı erkek mi olayına öyle takılmışım ki demek rüyamda bile çıktı.

tombik bir bebek kumral hafif dalgalı saçlı, bembeyaz tenliydi. kulağında küpesi var altın taşlı falan aa kız mı diyorum yok yok diyorlar bak pipisine erkek :)))))))

erkek olduğunu bir kez daha kanıtlatmam lazım sanırım doktora :)))))))))
 
günaydın hanınmlar inş bende c.tesi öğrenicem tabii miniğim kendini gösterirse

doktor bana detaylı ultrosonu 5.5 ayda dedi o zaman bütün iç organları geliştiği için incelemesi daha rahat oluyomuş
 

teşekkürler marsg.doktorum banada dedi yine büyür diye ama 15 günde büyümeye başlamasıda kötü ya.ağzımı açamyorum şu anda.

kançiçeğim inşallah sende atlatırsın diş problemini.hamilelikte zor oluyor.fazla birşey yaptırma şansında olmuyor.
 
arkadaşlar sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı.ne zaman tetonoz aşısı olmamız gerekiyor.biginiz varmı.

ben bugün gidip sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemek istiyorum.benim göbeğimde büyümüyor.dalga geçiyorlar nerde bu bebek diye.hareketlerinide hissetmiyorum.normal diye düşünüyordum ama iki gündür içime bir kurt düştü.
 
günaydın hanımalar
Balım: Geçmiş olsun inşallah diş sorunun düzelir
Gülseren: Çok sevinidm Allah analı babalı büyütsün oluşunu
Balım bazen bende bebeğimin kalbini dinlemek isitiyorum hala ordamı diye hissede bilmek güsel ama pazaresi düştüm ve o zamandan beri içimde kuşku var gerçi doktorum birşey olmaz dedi ama ben genede hep dinliyorum acaba iyi mi diye sağlık ocağında iyi bakıyorlarmı ben başka yere gitmeyede korkuyorum bişey yaparlar diye sen git bakalım bize bilgi verirsin bütün annelere güzel mutlu bir gün diliyorum
 

günaydın canım,tetenoz aşısını 4. aydan itibaren kalp atışını duyduktan sonra yapıyolarmış.bana ebe öyle söyledi.göbeğin çıkmıyormuş ne güzel işte yeni yeni çıkacaktır.demekki için geniş,kilo aldınmı canım?benim göbüş var ama ilktede vardı şişlik zaten şimdi daha çok çıkıyor,benim için dar galiba.aslında kilo almadım,hatta sıcaktan galiba 1 kilo vermişim.benim kardeşiiminkisi 4. aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı.ben normal pantalonlarımı giyemiyorum buda benim sinirimi bozuyor.takma kafana canım yaaa bişey olmaz.hareketlerini hissediyomuydun önceden?belkide uykucudur:))uyuyodur habire.
 
herkese merhaba

cinsiyetleri ögrenenlerin gözü aydın balım sanada gecmiş olsun,

gamze dün bende eve giderken merdivenlerden düşdüm allahdan eşim yanımdaydı destek aldım ondan ama bacağım kırıldı diye cok korkdum diz kapağım biraz sıyrıldı, herkesin dikkatli olması gerekiyor, düşünce aklıma sen geldin gercekdende endişe ediyor insan ama allahdan bi ağrı falan yok korkmamada gerek kalmadı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…