2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba arkadaşlar benim işler o kadar yoğun ki giremiyorum nete.bugün yazılanları okuyabildim sadece.umarım hepiniz çok çok iyisinizdir.
marsg 3 lü testin iyi çıkmış sevindim canım.
karnı ve beli ağrıyan ve midesi yananlara çok geçmiş olsun.
miniğim bir iki fırtı hiç içmesen daha iyi yazık bebişine:CüvCüv:
linay bende cuma gün amniosenteze gidiyorum yarın kendini iyi hissedince hemen yaz bende okuyayım şimdiden geçmişolsuna.s.
 
Sağolun arkadaşlar..Allah ne yazdıysa alnımıza onu yaşayacağız herşeyin hayırlısı..

nazlıcan yarın bilgi veririm sizlere..
 
Geçmiş olsun linaycım.İnşallah bir sorun çıkmaz.Kafanda soru işareti olacağına , hiç olmazsa amniyosentezle kesin olmuş olur durumu. Farklı hastalıklarda as ile belirlenebiliyormuş çoğunlukla.Bazen düşünüyorum acaba bende gidip yaptırsam mı diye. Ama en yakın izmire gitmem gerekecek, muğla da doğru düzgün yapan yer yokmuş.Dr.la tekrar görüşeceğim bakalım.
 
Miniğim, bende hamilelikten önce neredeyse günde 1,5 -2 paket içiyordum.Bilgisayarda proje yaparken yaktığım sigarayı nasıl içtiğimi bilmezdim. Akşamları deseniz eşimle otururken öylesine.
Ama hamile olduğumu dr.dan öğrenip kalp atışlarını gördükten sonra, bırakıyorum dedim. Tabii içen kişilerin bırakması gerçekten zor ve irade istiyor. Sen yine çok iyisin. Akşamları bir kaç nefes diyorsun, hiç bırakamayıp aynen devam edenler, günde 3-5 sigara içenlerde var.Bir arkadaşımın dr.u günde 1-2 tanede birşey olmaz bırakamıyorsan hiç olmazsa o adette bırak demişti.
Ben tamamen bıraktım diyorum ama bazen deniz kenarında ya da açık bir yerlerde otururken, yemekten sonra, eşim , arkadaşlarım içerken canım çekiyor. Bir tane yakıyorum, birazını içiyorum ama içimden de sürekli içemem lazım deyip bir kaç nefesten sonra veriyorum eşime.Bu kadarını bile yapabilmek güzel. Ben daha önce bırakmaya çalışmıştım, o zaman bırakmak ne kelime azaltamamıştım bile.Daha da artmıştılaelaelaelaelae
Şimdi herkes nasıl bıraktın sen sigarayı diyor.Sanırım içimizdeki bebişleri zehirlemeye hakkımız yok. O nedenle ne kadar içmezsek o kadar iyi.
Bence sende madem sadece akşamları bir iki nefes alıyorsun, bunu yavaş yavaş 2 akşamda bire düşür, daha sonra haftada bire bile düşebilirsin.
Ben hamile kaldıktan sonra bırakırken onu düşünmüştüm, diğer çocuklarımda zaten daha başlamamıştım sigaraya, bunun içinde dedim ki kendi kendime bu bebeğime niye haksızlık edeyim, onunda sağlıklı bir şekilde yaşama başlamaya hakkı var. Yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum.
 
waterfull sağol canım,amniyosentez kesin sonuç veriyor bu durumlarda,
umarım bişey çıkmaz diye dua etmekten başka şansım yok..Allah herhalde
insana 2 kere tokat atmaz diye düşünüyorum,kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum zor olsada..

Aslında sana da birşey demek istemiyorum aklın bulanmasın diye,sonuçta 2 yaş var aramızda doktorun 2 li testten başka teste de gerek görmemiş,ama bizler zaten yaş itibariyle işe yüzde 1 riskli başlıyoruz..ama doktordan iyi bilecek değiliz ya öyle uygun gördüyse diyecek bişey de yok..
yaptırmayı da düşünürsen zamanın azalıyor çünkü bu haftalarda yaptırılması lazım as nin..
 
waterfull sağol canım,amniyosentez kesin sonuç veriyor bu durumlarda,
umarım bişey çıkmaz diye dua etmekten başka şansım yok..Allah herhalde
insana 2 kere tokat atmaz diye düşünüyorum,kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum zor olsada..

Aslında sana da birşey demek istemiyorum aklın bulanmasın diye,sonuçta 2 yaş var aramızda doktorun 2 li testten başka teste de gerek görmemiş,ama bizler zaten yaş itibariyle işe yüzde 1 riskli başlıyoruz..ama doktordan iyi bilecek değiliz ya öyle uygun gördüyse diyecek bişey de yok..
yaptırmayı da düşünürsen zamanın azalıyor çünkü bu haftalarda yaptırılması lazım as nin..
sen yine de kalbini ferah tut sakın kafaya takma olurmu :)
 
kızlar sizin bilceğiniz iş ama bu as'de allah korusun kötü bi sonuç çıktı nolucak ne değişecek bu sonuca göre vazmı geçiceksiniz bebeğinizden eğer öyleyse yaptırın ama asla vazgeçmem diosanız bence yaptırmayın ne canınızı sıkın ne kafanızı bulandırın sadece meraktan diosanız oda başka bi durum tabi
tabi bu benim düşüncem herkesin fikrine davranışlarına saygı duyarım
 

nazobülo canım eğer kötü çıkarsa ben aldıracağım..çünkü ben ilk çocuğumda yaşadım bunları..onu yaşatabilmek için ,sağlıklı yapabilmek için hayatımın yarısını verdim desem yalan olmaz..ama büyük Allah'ım emeklerimi boşa çıkartmadı yardım etti 16 yaşında fıstık gibi bir kızım oldu..o korkuyla tam 16 yıl bekledim 2. çocuk için tekrar aynı şeyleri yaşamak inan çok kötü..
ama şu da var herşey çok iyi gider ama doğduktan sonra problem çıkarsa Allahtan gelene diyecek birşeyimiz olmaz seve seve bakarım ama bile bile bu işe giremem..
ozamanlar 20 yaşında idim bazı şeyleri kaldırabildim ama şimdi bu yaşta o kadar zorki..
korkumuz sevincimizden daha fazla,eşimde bende korku ile bekliyoruz anlıyacağın, Allah birdaha göstermesin diye..
 
anladım linaycım dediğim gibi eğerki senin için böle bi önem taşıyosa ihmal etme yaptır tabi umarım bişey çıkmaz Allah gönlüne göre verir
 

merhaba cemrem.iyi gidiyor.yine aynı iğnede 0.4 lük kullanmaya başladım.bulamadımya iğneyi doktor yüksltsekte birşey olmaz dedi.ankaradaki doktorumda gelmişti işte geçenlerde 0.4 lük senin için daha iyi zaten dedi.

ben daha önce iki defa düşük yaptım 7 haftalıkken.sonra doktorum düşüklerin araştırılması gerek dedi ve testler sonucu öğrendim kan pıhtılaşması olduğunu.

sen nasılsın.senin oldumu daha önce düşük?sen nasıl öğrendin kan pıhtılaşması olduğunu.
 


dün çıkmıştım cevap veremedim kusura bakma. şu anlattıkların iiçimi rahatlattı bende bırakabilirim tabiki ama etrafımda içen olunca olmuyor işte bunu bir tek sigara içenler anlar. ama dediğini yapmaya çalışacağım 2 günde bir haftada bire düşüreceğim a.s. a.s.
 
günaydın hanımlar nasılsınız ben fena deilim akşam taksicinin biri sinirlerimi öle bi bozduki bütün akşam ağladım çok canım sıkıldı
 
günaydın nazo.hayırdır neden canını sıktı taksici.ağlama boşver ya benimde ne kadar canımı sıkan insan var bir bilsen.takmaya değmez elin taksicisini.
 
adam deli ya kısa yola değil trafik olan yola girdi bende sakin sakin aaa burdanmı girdiniz öbür taraftan gidicektik dedim ama öle tepki olarak yani yine ordan gitsin bişey demicektim ayyy adam bi bağarmaya başladı bana bende memnunmuyum bu trafiğe girmektende siz sölemeden nası diğer taraftan gidebilirmde bende E-5'in ortasında çek sağa dedim
 
iyi yapmışsın inmekle.ne kadar küstah insanlar var.eee sonra başka taksi buldunmu.
 
neyseki kavşağa yakındım yürüdüm ama korktum tabi tam dönemeç bi araba çarpara die ödüm pataldı salya sümük eşimi aradım hemen geldi aldı beni sakin sakin aaa burdanmı girdiniz dedim ve bana sesini yükseltmeye başladı inerken 4lira istiyo 5lirayı suratına fırlattım onca yaptığı şeye rağmen bana hayvanlık yapma dio bakarmısın mübarek günde iki canlı birine bi bayana böle davranılırmı nerdeyse üstüme yürücekti ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…