- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Benimde 10 temmuz daha çok erken düzeniniz kaç gün acabaKızlar benim adet ilk günü 10temmuzdu kan tahlil ne zaman vermeliyim illa geçmesini mi beklemeliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 10 temmuz daha çok erken düzeniniz kaç gün acabaKızlar benim adet ilk günü 10temmuzdu kan tahlil ne zaman vermeliyim illa geçmesini mi beklemeliyiz
Ya ben 30 ama geçen 25günde oldumBenimde 10 temmuz daha çok erken düzeniniz kaç gün acaba
Zaten 30 u baz alirsaniz dün veya bugundur yumurtlama 25 i baz alırsan da adetin 11/12/13 günleri olmuş oluyor 5/6 gün daha bekleyin benceYa ben 30 ama geçen 25günde oldum
Salı günü vereyim diyordum ama o da erken oluyor o zaman demekkiZaten 30 u baz alirsaniz dün veya bugundur yumurtlama 25 i baz alırsan da adetin 11/12/13 günleri olmuş oluyor 5/6 gün daha bekleyin bence
Size mesaj attım instagramdan benide alabilir misiniz grubaa :)Wpye gelmez misin bu bizi üzer gözlerimiz seni arıyor
Evet net çizgi olması pik yaptığı anlamına geliyor senin testlerinde böyle bir sonuç göremedim ama bunun bir çok sebebi olabilir. Test öncesi tükettiğin sıvılar idrarı seyrelttiği için lh seviyesini tam ölçememiş olabilir. Gün içinde dalgalanmalar olabilir lh seviyesinde . Sabah silik çizgi çıkmıştır ama akşamına yükselmiş olabilir. Hergün aynı saatte çok sıvı tüketmeden yapılması tavsiye ediliyor genelde. Yani tam çizgi çıkmaması hamile kalamıcağın anlamına gelmiyor :) Mide bulantısı için çok erken. Beta yükselmeye başladığında onun etkisiyle bulantı oluyor. Ne kadar var bat'a ?Merhaba kızlar,
Ben de bu ay Ovulasyon testleri ile denemeye başladım ancak testler bir gün silik çıktı bir gün hiç çıkmadı. Aynı gün iki test yapmışlığımda var. Bu arada doktor tavsiyesi ile prowomen kullanıyorum. Belirtilere gelirsek daha adetime var ama ben psikolojikte olabilecek belirtiler yaşıyorum. Karında şişlik mide bulantısı gibi. Ovulasyon testlerinde hiç tam net iki çizgi göremedim size de görüntüleri ekliyorum, böyle hamile kalan var mı acaba.
Seni heveslendirmek istemem ama ben görüyo gibiyim silik bi çizgi :OKızlar bunda ikinci çizgi var mı adete bir hafta yada 8-9 gün var sadece kasık agrım ve geçmeyen hafif bulantı var
Yarın kan versem çıkar mı acabaSeni heveslendirmek istemem ama ben görüyo gibiyim silik bi çizgi :O
en doğru sonucu o verir. bence yarın ver sen bi kanYarın kan versem çıkar mı acaba
en doğru sonucu o verir. bence yarın ver sen bi
Tamamdır vereyim yarınen doğru sonucu o verir. bence yarın ver sen bi kan
Şuan 9 gün var ama inanılmaz kasık ağrılarım var onun için de erken mi? Ovulasyon testlerini bitiridim yarın alıp kontrol etmeye devam etsem mi diye düşündüm ama adete az kalan süreçte gebelik ihtimalide çok düşük oluyor diye okumuştum bakmama hiç gerek yok mu acaba :/Evet net çizgi olması pik yaptığı anlamına geliyor senin testlerinde böyle bir sonuç göremedim ama bunun bir çok sebebi olabilir. Test öncesi tükettiğin sıvılar idrarı seyrelttiği için lh seviyesini tam ölçememiş olabilir. Gün içinde dalgalanmalar olabilir lh seviyesinde . Sabah silik çizgi çıkmıştır ama akşamına yükselmiş olabilir. Hergün aynı saatte çok sıvı tüketmeden yapılması tavsiye ediliyor genelde. Yani tam çizgi çıkmaması hamile kalamıcağın anlamına gelmiyor :) Mide bulantısı için çok erken. Beta yükselmeye başladığında onun etkisiyle bulantı oluyor. Ne kadar var bat'a ?
kasık ağrısı belirti olabilir. Yumurtlama her kadın da aynı olmayabiliyor. Pcos gibi bi rahatsızlığın var mı ? Döngülerin 25-27 günde birse artık çatlama olmaz sanmıyorum ama yine de devam etmekte fayda var. Geç çatlama yaşıyor da olabilirsinŞuan 9 gün var ama inanılmaz kasık ağrılarım var onun için de erken mi? Ovulasyon testlerini bitiridim yarın alıp kontrol etmeye devam etsem mi diye düşündüm ama adete az kalan süreçte gebelik ihtimalide çok düşük oluyor diye okumuştum bakmama hiç gerek yok mu acaba :/
Evet pcos ve yumurtlama tembelliği vardı bir süre hormon tedavisi oldum en son doktor değerlerin normale dönmüş diyerek prowomen önerdi ve geçen ay soğan kürü yaptım, döngüm de düzensiz, soğan küründen sonra düzenli oldum bir kez ve yine zamanında olursam 9 gün sonra olmam gerekiyorkasık ağrısı belirti olabilir. Yumurtlama her kadın da aynı olmayabiliyor. Pcos gibi bi rahatsızlığın var mı ? Döngülerin 25-27 günde birse artık çatlama olmaz sanmıyorum ama yine de devam etmekte fayda var. Geç çatlama yaşıyor da olabilirsin
Benim de ilk ayım yani temmuz ben de ilk aydan nedense umitliyim sürecimiz ayni ilerliyor bakalim devami nasil olacakİlk ayım benimde cok heyecanlıyım hic bir test yapmadım sadece vucudumu takip ederek gün aşırı iliski oldu. İlk ayım diye pek ümitli degilim ama belli mi olur bat 27 temmuz bekliyorum bakalim daha cok var zaman geçmiyor sanki...
Belirti olarakta hic bir seyim yok sadece yumurlama oldugu haftadan beri beyaz uzayan bir akıntım var. Hep birlikte güzel bir paylasim yeri olsun inşallah sonunda da pozitifleri görelim
4 diyelimUmarim ucumuzde guzel haberler aliriz
Degilsin canimhamile miyim sizce ben bişi anlamadım