Ben bu hafta ayarladım gelinliği. Çok zor karar verdim. Öyle son hafta olacak iş değil bence. Şu an %40 - %50 indirimde olan iyi bir yerden kiraladım. İsteyen varsa söyleyebilirim:)
Ben bu hafta ayarladım gelinliği. Çok zor karar verdim. Öyle son hafta olacak iş değil bence. Şu an %40 - %50 indirimde olan iyi bir yerden kiraladım. İsteyen varsa söyleyebilirim:)
tmzklp seninde az kalmış Allahım utandırmasın inşallah a.s.
[ı]günaydın nisan gelinleri. Ben daha hiçbirşeye elimi sürmedim herşey beni bekliyor mobilya , tül perde , halı , davetiye , nikah şekeri ooy oyyy. Tabi en önemlisi gelinlik. Daha tek bir yere bakmadım. Ama dün birşey ilgimi çekti. ümraniyede vitrininde 6-7 gelinlik olan bir gelinlikçide % 40-50 indirim fiyatlar 250-350-450 yazıyordu. Vitrindeki gelinlikler gayet hoştu.[/ı]
cnm ben de bu c.tesi bagcıalrda bıyere gıdıyorum kafama yatttı gıbı fatıhe göre dahauygun
sende tesetturlusun sanırım guzel tesetturlu gelınlıkler var fıyatlar 700-1500 arası kiralık
Tatlım ben diktirip kiralamayı düşünüyorum.Oda birçok kez prova gerektiriyor. O yüzden biraz bana yakın olması gerekiyor. Çalışıyorumda mecburen anadolu yakasındaki gelinlikçilere bakmak gerekiyor.
Tatlım ben diktirip kiralamayı düşünüyorum.Oda birçok kez prova gerektiriyor. O yüzden biraz bana yakın olması gerekiyor. Çalışıyorumda mecburen anadolu yakasındaki gelinlikçilere bakmak gerekiyor.
Aaa evet tatlım:1rolleyes:.Ne çabuk geçiyor bu takvimdeki günler dimi. Takvimdeki günler sanki hızlı hızlı koşuyor ben yerimde pinekliyorum a.s
Tatlım senin çoğu gitmiş azı kalmış.Ben sadece yatak odamı ve beyaz eşyamı aldım .Almayı bırak mobilya bakmaya bile gitmedik daha.Birde en zor gelinlik bence aahh ahh ne yapacağız bilmiyorum.Biz günü önceden aldık babam sayesinde,işlemleri dün yaptık. Oradan oraya gittik ne zor işlermiş bakalım gelinlik ve mobilya alırken ne kadar yorulacağız
off en zor mobulya 5 tam gun oylaandın biz
guzelı pahalı ucuzu kötü amabutceye göre napcaksın
sen karsıdaydın orda göztepede var mobıyacılar sit.
orası cok uygun hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?