• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende çok stresliyim canım herşeye alınıyorum , kırılıyorum.
Birde alışveriş var. Yok şu pahalı yok bu güzel değil yok şu şöyle yok bu böyle diyecekler diye hiç bir şey almaya elim kalkmıyor. Gelinlik bile..Ya kayınvalidemi çok seviyorum ama hiçbirşey beğenmiyor illa herşeye bir yorum getiriyor..Nişanlım desen sanki evlenecek olan o değil.Herşey olur merak etme diyor. Sen beğen yeterki diyor.Herşeyi ben tek başıma nasıl beğeneyim..ooof oofff offff

sorma canm bende gelınlık konusunda problem yasıyorum begendıklerım pahalı geldı ne oalcak bılmıyorumm:ecrin_bebek:

Çok değilmiş aslında canım ya :uhm: ben 2 aydır nişanlımı alıştırıyorum 1-1,5 olur gelinlik diye bakalım faydasını görecekmiyim. Gerçi ona kalsa birşey demezde yan etkiler işte. Off kazanan nişanlım harcamaya karışan başkaları:çok üzgünüm:

Çok değilmiş aslında canım ya :uhm: ben 2 aydır nişanlımı alıştırıyorum 1-1,5 olur gelinlik diye bakalım faydasını görecekmiyim. Gerçi ona kalsa birşey demezde yan etkiler işte. Off kazanan nişanlım harcamaya karışan başkaları:çok üzgünüm:

evet bencede cokdegıl ama bende uzuluyuom zor duruma sokmak ıstemıyorum hayırlısı ıns:uhm:

nisan gelinleri nasılsınız,
evimizi tuttuk sonunda nişanlım bahane bulmadan. Nikah günümüzüde aldık.
esmy gelinliği ne kadar önce verirsen o kadar iyidir canım, bir problem olduğunda değişiklik için vaktin kalır. Bence bir an önce halledin. Ayrıca sezon açıldı bahanesiyle zamda yaparlar.

nisan gelinleri nasılsınız,
evimizi tuttuk sonunda nişanlım bahane bulmadan. Nikah günümüzüde aldık.
esmy gelinliği ne kadar önce verirsen o kadar iyidir canım, bir problem olduğunda değişiklik için vaktin kalır. Bence bir an önce halledin. Ayrıca sezon açıldı bahanesiyle zamda yaparlar.

senağlama bende öle ıstıyorum ama pahalı geldı onlara
yarın bide emınonune bakcaz guzel bısey uygunabuluruz umarımdua edın:1no2:

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah içine sinen bir model bulursun ve inşallah bu sefer bir sorun çıkmadan alırsın canım. Bizde pazar günü hem gelinlik hemde mobilya bakmaya gideceğiz banada dua et canım.

KIZLAR NİSAN GELINLERI SANIRIM HAZIRLIK PEŞİNE DUSTU KIMSENIN YAZDIGI YOK :1closedeyes:
NEYAPTIZNI NE DURUMDA İŞLER
BEN BU CUAMRTSI GELINLIK ICIN BİSMİLLAH DIYORUMkaydirigubbakcemile3

Aaahh bende bir bismillah diyebilsem :çok üzgünüm: Her hafta birşey çıkıyor ya :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
günaydın, esmycim gelinliğe bakmadınmı daha ay ben ölürdüm stresten harhalde.

biz ev temizliği ile uğraşıyoruz. senin evin ne durumda. esra da diğer topiklerden takip ettiğim hediye kutusu hazırlığında :)

günaydın, esmycim gelinliğe bakmadınmı daha ay ben ölürdüm stresten harhalde.

biz ev temizliği ile uğraşıyoruz. senin evin ne durumda. esra da diğer topiklerden takip ettiğim hediye kutusu hazırlığında :)

YA DAHA ONCE BAKTIK BEGENDIM SIMDI GIDIP TEKRAR NETLESTIRECEGIM
BENDE SITRES YAPIYOM GECMIKALDIM DIYE 2AY VAR HERKEZ 15 GUNDE OLUR DİYOLAR :1shok:

YA DAHA ONCE BAKTIK BEGENDIM SIMDI GIDIP TEKRAR NETLESTIRECEGIM
BENDE SITRES YAPIYOM GECMIKALDIM DIYE 2AY VAR HERKEZ 15 GUNDE OLUR DİYOLAR :1shok:

oluyor canım ama tutki bir sorun oldu inşallah olmazda onlarıda düşünmek lazım. ayrıca kısa zaman kalanlara fiyatı daha yüksek diyorlarmış birde kesin beğendiğini anlarlarsa uçarlar. ben bakarken satıcı kadın söyledi bana beğendiğim gelinliğe 1900 lira dedi, sonra da bunu ben sezonda 3000 dahi sattım dedi.

oluyor canım ama tutki bir sorun oldu inşallah olmazda onlarıda düşünmek lazım. Ayrıca kısa zaman kalanlara fiyatı daha yüksek diyorlarmış birde kesin beğendiğini anlarlarsa uçarlar. Ben bakarken satıcı kadın söyledi bana beğendiğim gelinliğe 1900 lira dedi, sonra da bunu ben sezonda 3000 dahi sattım dedi.

bende ctesi astar provosına baslıyom
cok kararsızın nasılbısey cıkacak ortaaya acaba merak edıyorumm

esmy, karar verdin gelinliğe yani provaya gidceğine göre nasıl modeli.

sadece 72 gün kaldı :asigim: biraz abes olcak kızlar ama şeyyy :utangac: vücudunuza özel bir bakım yapıyo musunuz ben çok taktım bu konuya fisfisfis

sadece 72 gün kaldı :asigim: biraz abes olcak kızlar ama şeyyy :utangac: vücudunuza özel bir bakım yapıyo musunuz ben çok taktım bu konuya fisfisfis

bakım derken neyi kastediyorsun canım, bir sürü seçenek var da

esmy, karar verdin gelinliğe yani provaya gidceğine göre nasıl modeli.

KARAR VERDIMETEK KONUSUNDA KARARSISIM AMA DIKKILCEK YA COK KORKUYUOM YA GUZEL OLMAZSA DERGIDE CEKTIGIM GIBI OLMAZSAAAAsenağlama

Bende bakımdvucuda degılde saca felan ıstıyommm

Merhaba kizlar...sizleri ihmal ediyorum biraz ama evdeki net baglantisi hala kopuk!

Neyse, ben ceyizleri gecen Sali nakliye ye verdim...insALLAH ay sonuna IST ye evimize ulasir..!

Son ivir zivir esyalarimi topluyorum ve gün sayiyiorum artik sadece..!

hadi HAYIRLISI!!şakkıdı

Back