• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu hafta ayarladım gelinliği. Çok zor karar verdim. Öyle son hafta olacak iş değil bence. Şu an %40 - %50 indirimde olan iyi bir yerden kiraladım. İsteyen varsa söyleyebilirim:)

istanbuldaysan bilgi verebilir misin canım a.s.

Ben bu hafta ayarladım gelinliği. Çok zor karar verdim. Öyle son hafta olacak iş değil bence. Şu an %40 - %50 indirimde olan iyi bir yerden kiraladım. İsteyen varsa söyleyebilirim:)

cnm benmd eözelıme atarsan neresıymıs ındırımlı yer ve oratlma kraılıklar nekadar:kahve:

Merhaba kizlarrrrr...a.s.

Bende yine arada bir baglanabiliyorum...ev tamam, mobilya tamam, beyaz esya tamam...!

Simdi ceyizlerimi topluyorum..nakliye sirketine verip evimize göndericem insALLAH! Ardindan sadece gelinlik kaliyor ve ufak ince isler...gerci ince is bitmezzzzzz ki kaydirigubbakcemile3

Gelinlik odamda asili ama bedeni büyük oldugu icin, dügüne yakin bir zamanda boyunda ve eninde degisiklik yapilacak..! Coooooook stresliyim, cooooookkkkkk...:delphin:

ALLAH yardimcimiz olsun!!

:asigim:

Günaydın Nisan gelinleri. Ben daha hiçbirşeye elimi sürmedim herşey beni bekliyor mobilya , tül perde , halı , davetiye , nikah şekeri ooy oyyy. Tabi en önemlisi gelinlik. Daha tek bir yere bakmadım. Ama dün birşey ilgimi çekti. Ümraniyede vitrininde 6-7 gelinlik olan bir gelinlikçide % 40-50 indirim fiyatlar 250-350-450 yazıyordu. Vitrindeki gelinlikler gayet hoştu.

[ı]günaydın nisan gelinleri. Ben daha hiçbirşeye elimi sürmedim herşey beni bekliyor mobilya , tül perde , halı , davetiye , nikah şekeri ooy oyyy. Tabi en önemlisi gelinlik. Daha tek bir yere bakmadım. Ama dün birşey ilgimi çekti. ümraniyede vitrininde 6-7 gelinlik olan bir gelinlikçide % 40-50 indirim fiyatlar 250-350-450 yazıyordu. Vitrindeki gelinlikler gayet hoştu.[/ı]

cnm ben de bu c.tesi bagcıalrda bıyere gıdıyorum kafama yatttı gıbı fatıhe göre dahauygun
sende tesetturlusun sanırım guzel tesetturlu gelınlıkler var fıyatlar 700-1500 arası kiralık

cnm ben de bu c.tesi bagcıalrda bıyere gıdıyorum kafama yatttı gıbı fatıhe göre dahauygun
sende tesetturlusun sanırım guzel tesetturlu gelınlıkler var fıyatlar 700-1500 arası kiralık

Tatlım ben diktirip kiralamayı düşünüyorum.Oda birçok kez prova gerektiriyor. O yüzden biraz bana yakın olması gerekiyor. Çalışıyorumda mecburen anadolu yakasındaki gelinlikçilere bakmak gerekiyor.

Tatlım ben diktirip kiralamayı düşünüyorum.Oda birçok kez prova gerektiriyor. O yüzden biraz bana yakın olması gerekiyor. Çalışıyorumda mecburen anadolu yakasındaki gelinlikçilere bakmak gerekiyor.

hmm evet sana ters mirmirmirmir
bende diktirip kiralıycam kısmetse :tomato:

a buarada ıkımızındde takvımı aynı tarıhımı gosterıyor ne delikafadulden

Aaa evet tatlım:1rolleyes:.Ne çabuk geçiyor bu takvimdeki günler dimi. Takvimdeki günler sanki hızlı hızlı koşuyor ben yerimde pinekliyorum a.s

Aaa evet tatlım:1rolleyes:.Ne çabuk geçiyor bu takvimdeki günler dimi. Takvimdeki günler sanki hızlı hızlı koşuyor ben yerimde pinekliyorum a.s

BEN MOBILYA EV İŞİNİ BİTİRDİM ÇOK ŞÜKÜR
SIRA GELINLIKTEE :asigim:
SONRA TÜL PERDE HALI AMANINNNN

Tatlım senin çoğu gitmiş azı kalmış.Ben sadece yatak odamı ve beyaz eşyamı aldım .Almayı bırak mobilya bakmaya bile gitmedik daha.Birde en zor gelinlik bence aahh ahh ne yapacağız bilmiyorum.Biz günü önceden aldık babam sayesinde,işlemleri dün yaptık. Oradan oraya gittik ne zor işlermiş bakalım gelinlik ve mobilya alırken ne kadar yorulacağız

Son düzenleme:
Bizde mobilyalarımızı beyaz eşyalarımızı aldık çok merak ediyorum evimizi :)

Tatlım senin çoğu gitmiş azı kalmış.Ben sadece yatak odamı ve beyaz eşyamı aldım .Almayı bırak mobilya bakmaya bile gitmedik daha.Birde en zor gelinlik bence aahh ahh ne yapacağız bilmiyorum.Biz günü önceden aldık babam sayesinde,işlemleri dün yaptık. Oradan oraya gittik ne zor işlermiş bakalım gelinlik ve mobilya alırken ne kadar yorulacağız

off en zor mobulya 5 tam gun oylaandın biz
guzelı pahalı ucuzu kötü amabutceye göre napcaksın
sen karsıdaydın orda göztepede var mobıyacılar sit.
orası cok uygun hihoyyyt

off en zor mobulya 5 tam gun oylaandın biz
guzelı pahalı ucuzu kötü amabutceye göre napcaksın
sen karsıdaydın orda göztepede var mobıyacılar sit.
orası cok uygun hihoyyyt

Evet canım bende duydum göztepeyi bakacağız artık. Ya bütçe çok önemli.Benimle birlikte 3 tane eve eşya alınacak.Allah kayınpederime kolaylık versin ne diyeyim.
delikafadulden

günaydın nisan gelinleri,
gelinlik konusunda biraz geç kalmadınızmı yoksa benmi çok erken davrandım. ocakta ilk provamı oldum.
ev tutamadık halen nişanlım ev beğenmiyor. eşyalarada yeni bakmaya başladık. yetişemicekmişim gibi geliyor.

ya bence tam suan vaktı gıbı nekdar suruyorkı gelınlık dıkımı 1ay gıbı sanırım

Kızlar nisan gelınlerı sızde durumlar nasıl ben cok sitresssliyimmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar bende 5 nisanda evleniyorum inşallah. benim neredeyse herşey tamam bugün nikah işlemlerie de başladık ufak tefek ayrıntılar kaldı diyebilirim. artık geri sayıyoruz..... inşallah sorunsuz geçiririz kalan günleri

Bende çok stresliyim canım herşeye alınıyorum , kırılıyorum.
Birde alışveriş var. Yok şu pahalı yok bu güzel değil yok şu şöyle yok bu böyle diyecekler diye hiç bir şey almaya elim kalkmıyor. Gelinlik bile..Ya kayınvalidemi çok seviyorum ama hiçbirşey beğenmiyor illa herşeye bir yorum getiriyor..Nişanlım desen sanki evlenecek olan o değil.Herşey olur merak etme diyor. Sen beğen yeterki diyor.Herşeyi ben tek başıma nasıl beğeneyim..ooof oofff offff

Back