E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minegul_80
-
Bende çok stresliyim canım herşeye alınıyorum , kırılıyorum.
Birde alışveriş var. Yok şu pahalı yok bu güzel değil yok şu şöyle yok bu böyle diyecekler diye hiç bir şey almaya elim kalkmıyor. Gelinlik bile..Ya kayınvalidemi çok seviyorum ama hiçbirşey beğenmiyor illa herşeye bir yorum getiriyor..Nişanlım desen sanki evlenecek olan o değil.Herşey olur merak etme diyor. Sen beğen yeterki diyor.Herşeyi ben tek başıma nasıl beğeneyim..ooof oofff offff
[ı]ne kadarki canım nerden baktın[/ı]
Çok değilmiş aslında canım ya :uhm: ben 2 aydır nişanlımı alıştırıyorum 1-1,5 olur gelinlik diye bakalım faydasını görecekmiyim. Gerçi ona kalsa birşey demezde yan etkiler işte. Off kazanan nişanlım harcamaya karışan başkaları:çok üzgünüm:
nisan gelinleri nasılsınız,
evimizi tuttuk sonunda nişanlım bahane bulmadan. Nikah günümüzüde aldık.
esmy gelinliği ne kadar önce verirsen o kadar iyidir canım, bir problem olduğunda değişiklik için vaktin kalır. Bence bir an önce halledin. Ayrıca sezon açıldı bahanesiyle zamda yaparlar.
günaydın, esmycim gelinliğe bakmadınmı daha ay ben ölürdüm stresten harhalde.
biz ev temizliği ile uğraşıyoruz. senin evin ne durumda. esra da diğer topiklerden takip ettiğim hediye kutusu hazırlığında :)
YA DAHA ONCE BAKTIK BEGENDIM SIMDI GIDIP TEKRAR NETLESTIRECEGIM
BENDE SITRES YAPIYOM GECMIKALDIM DIYE 2AY VAR HERKEZ 15 GUNDE OLUR DİYOLAR :1shok:
oluyor canım ama tutki bir sorun oldu inşallah olmazda onlarıda düşünmek lazım. Ayrıca kısa zaman kalanlara fiyatı daha yüksek diyorlarmış birde kesin beğendiğini anlarlarsa uçarlar. Ben bakarken satıcı kadın söyledi bana beğendiğim gelinliğe 1900 lira dedi, sonra da bunu ben sezonda 3000 dahi sattım dedi.
sadece 72 gün kaldı :asigim: biraz abes olcak kızlar ama şeyyyvücudunuza özel bir bakım yapıyo musunuz ben çok taktım bu konuya fisfisfis
esmy, karar verdin gelinliğe yani provaya gidceğine göre nasıl modeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?