Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim dediğin gibi alınacakların ve yapılacakların telaşına düştük. Çok az zaman kaldı ve günler su gibi akıp gidiyor. Ben gelinliğimi baktım hafta sonu ve bu hafta diktirmeye başlayacağım. Mobilyalarıda baktık sanırımm onlarıda 15 gün içinde halledeceğiz. Çok stresli işlermiş ama ya derlerdide inanmazdım. Tek avantajım var benim istediğimle nişanlım hiç kimseyi karıştırmıyor işimize. Yani her kafadan bir ses çıkmıyor en azından bu iyi birşey :1rolleyes:
Canım gelinlik için bir çok yere baktım en pahalısı 1200 lira dedi pazarlık yapmadık daha.( Diktirip kiralayacağım ) Yarın son bir yere bakacağım arkadaşımda geçen sene oraya diktirmişti şahane birşey fiyatını sordum 1.000 dedi şaşırdım valla. Bende yarın gidip bakacağım istediğim modeli anlatıp fiyat alacağım ve sanırım oraya diktireceğim. Sen ne yaptın canım buldunmu istediğin gibi.
Canım zaten diktiği gelinliklerden belli olur güzel dikip dikmedikleri. Ben arkadaşımın gelinliğinin dikimini ve modelini çok beğendiğim için ısrarla orada diktirme taraftarıyım.Diğer gittiğim yerlere kefil olanda yok. Ama arkadaşım sağlam biri kefaletiyle herşeyi yaparım :1rolleyes: Birde diktirme olacağı için korkuyorum beğendiğim modeli yapamazlarsa diye. Arkadaşım onada kefil oldu ben katalogda gösterdim ve aynısını çıkardı kadın dedi.Sen nerede diktiriyorsun tatlım
Baktım canım çok güzel mobilyaların güle güle kullan iyi günlerde. Ne güzel sen mobilya işinide halletmişsin darısı başıma. Evet canım takvim 15 gün ileri gitti. Kayınpederim seçimlerde 10 gün şehir dışında olacakmış o yüzden nilah tarihini değiştirdik.
Oooo canım ya senin herşey bitmiş nerdeyse. Çok sevindim senin adına darısı esmy la bana inşallaahhh.
tünaydın kızlar
esmy mobilyalarına baktım güzeller ancak gözüme takılan koltuklu odanın duvar rengi mavimi orası benmi yanlış gördüm. öyle ise değiştirmeyi düşünmüyormusun. gelinliğini göremedim.
tünaydın kızlar
esmy mobilyalarına baktım güzeller ancak gözüme takılan koltuklu odanın duvar rengi mavimi orası benmi yanlış gördüm. öyle ise değiştirmeyi düşünmüyormusun. gelinliğini göremedim.