• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes hazırlık peşinde Allah herkese yardım etsin :Saruboceq:

Son düzenleme:
Evetttttt kizlarrrrr....artik evden baglanabiliyorum...kim tutar artik beni ....:jeyyar:

beni artik cok daha sIk aranizda göreceksiniz insALLAH!!

hihoyyyt

Nisan gelinleri nerelere kayboldunuz...kaydirigubbakcemile4 Hazirlik pesindesiniz herhalde..kaydirigubbakcemile3

Aha Subat ayinida devirdik sayiliriz...sunun surasinda birsey kalmadi..!

Hazirliklar, telaslar, stresler ne alemde?? Bende suan heycan yok ama stres cok...! Arada tebessüm edesim geliyor...bazende cinnet gecirecek gibi oluyorum..yapilacak, düsünülecek o kadar cok sey var ki...:1shok:

tek dilegim, su telasli günleri HAYIRLI bir sekilde atlatmak ve ileriye bakmak...:Saruboceq:

ya lınklerı arıyorum ıkı gundur cokdegısmıs ne nerde anlamadım
bu arada benm mobılyalarım gelıyor yavaş yavaş

Canım benim dediğin gibi alınacakların ve yapılacakların telaşına düştük. Çok az zaman kaldı ve günler su gibi akıp gidiyor. Ben gelinliğimi baktım hafta sonu ve bu hafta diktirmeye başlayacağım. Mobilyalarıda baktık sanırımm onlarıda 15 gün içinde halledeceğiz. Çok stresli işlermiş ama ya derlerdide inanmazdım. Tek avantajım var benim istediğimle nişanlım hiç kimseyi karıştırmıyor işimize. Yani her kafadan bir ses çıkmıyor en azından bu iyi birşey :1rolleyes:

Canım benim dediğin gibi alınacakların ve yapılacakların telaşına düştük. Çok az zaman kaldı ve günler su gibi akıp gidiyor. Ben gelinliğimi baktım hafta sonu ve bu hafta diktirmeye başlayacağım. Mobilyalarıda baktık sanırımm onlarıda 15 gün içinde halledeceğiz. Çok stresli işlermiş ama ya derlerdide inanmazdım. Tek avantajım var benim istediğimle nişanlım hiç kimseyi karıştırmıyor işimize. Yani her kafadan bir ses çıkmıyor en azından bu iyi birşey :1rolleyes:

cnm hayırlı olsn gelınlık ıcın kaca anlastın nasıl olacak
benomde mobılyalar gelmeye basladı resım eklıycem ama nereye bılmıyorum kafamçokkarıştı

Canım gelinlik için bir çok yere baktım en pahalısı 1200 lira dedi pazarlık yapmadık daha.( Diktirip kiralayacağım ) Yarın son bir yere bakacağım arkadaşımda geçen sene oraya diktirmişti şahane birşey fiyatını sordum 1.000 dedi şaşırdım valla. Bende yarın gidip bakacağım istediğim modeli anlatıp fiyat alacağım ve sanırım oraya diktireceğim. Sen ne yaptın canım buldunmu istediğin gibi.

Canım gelinlik için bir çok yere baktım en pahalısı 1200 lira dedi pazarlık yapmadık daha.( Diktirip kiralayacağım ) Yarın son bir yere bakacağım arkadaşımda geçen sene oraya diktirmişti şahane birşey fiyatını sordum 1.000 dedi şaşırdım valla. Bende yarın gidip bakacağım istediğim modeli anlatıp fiyat alacağım ve sanırım oraya diktireceğim. Sen ne yaptın canım buldunmu istediğin gibi.

BEN DE ILK ASTAR PROVASIAN GITTIM AMA HAFTA SONU KAFAMA COKTAKILDI BURAYA BİR ARKDASIMIN VASITASIYLA GITMSITIM
MODELI DERGIDEN BEGENDM RESIMDE CEKTIM AYRICAAkaydirigubbakcemile3

SONRA KAFAMA TAKILDI ORDA DAHA ONCE DIKILIP MANKENE GIYDIRILMIS GELINLIKLERI BEGENMEDIM HIC OYUZDEN ACABA GUZELMI DIKEMIYOR YOKSA HERKEZIN SEVKI FARKLI OYUZDENMI BEGENMEDIM fisfisfis

Canım zaten diktiği gelinliklerden belli olur güzel dikip dikmedikleri. Ben arkadaşımın gelinliğinin dikimini ve modelini çok beğendiğim için ısrarla orada diktirme taraftarıyım.Diğer gittiğim yerlere kefil olanda yok. Ama arkadaşım sağlam biri kefaletiyle herşeyi yaparım :1rolleyes: Birde diktirme olacağı için korkuyorum beğendiğim modeli yapamazlarsa diye. Arkadaşım onada kefil oldu ben katalogda gösterdim ve aynısını çıkardı kadın dedi.Sen nerede diktiriyorsun tatlım

Canım zaten diktiği gelinliklerden belli olur güzel dikip dikmedikleri. Ben arkadaşımın gelinliğinin dikimini ve modelini çok beğendiğim için ısrarla orada diktirme taraftarıyım.Diğer gittiğim yerlere kefil olanda yok. Ama arkadaşım sağlam biri kefaletiyle herşeyi yaparım :1rolleyes: Birde diktirme olacağı için korkuyorum beğendiğim modeli yapamazlarsa diye. Arkadaşım onada kefil oldu ben katalogda gösterdim ve aynısını çıkardı kadın dedi.Sen nerede diktiriyorsun tatlım

ya ben dıkımıyle ılgılı degıl sorunum ordaki dıkılmıslerı model olarak begenmedım guzel degıller ama sonucta benm modelımı beyenıyorum
ben bagcıalrda diktırıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...lenirken-mobilyalarimizi-nasil-seceriz-4.html
mobılyalarımı ekledım bakabılrısın
birde senın takvım degısmıss???

Baktım canım çok güzel mobilyaların güle güle kullan iyi günlerde. Ne güzel sen mobilya işinide halletmişsin darısı başıma. Evet canım takvim 15 gün ileri gitti. Kayınpederim seçimlerde 10 gün şehir dışında olacakmış o yüzden nilah tarihini değiştirdik.

Baktım canım çok güzel mobilyaların güle güle kullan iyi günlerde. Ne güzel sen mobilya işinide halletmişsin darısı başıma. Evet canım takvim 15 gün ileri gitti. Kayınpederim seçimlerde 10 gün şehir dışında olacakmış o yüzden nilah tarihini değiştirdik.

sagol cnm gelınlk modelımıde ekledım ılgılı yere

Oooooo kizlar süpersiniz...! :lepi:

Cok cok kolay gelsin...! kaydirigubbakcemile4 Bende mobilya derdinden kurtulmus durumdayim...Kasim ayinda almistik mobilyalari..yaklasik 1 ay sonra teslim edildi..!

InsALLAH su telaslar bi biter, bende size söyle rahat rahat evimi gezdiririm...kaydirigubbakcemile3 bu artik son eksikler bitince anca olur...dügünden bir müddet sonra yani..! hihoyyyt

Perdeleri´de halletmistim...dogruya nasil unuttum...perde ve store alindi..! :jeyyar:

Hadi HAYIRLISI bakalim..!

:Saruboceq:

Oooo canım ya senin herşey bitmiş nerdeyse. Çok sevindim senin adına darısı esmy la bana inşallaahhh.

Canım ben tül veya perdeyi stor düşünmüyorum çünkü sevmiyorum. Brilantta bktım güzel desende tüller perdeler var oradan alacağız sanırım.Mobilyalara karar verebilsek olacak inşallah.

bende birtek mutfaga stor olabılır kuzenıme dıktırmıs cılgınbır tulcok hoştu belkı ondan yaptırırım

tünaydın kızlar

esmy mobilyalarına baktım güzeller ancak gözüme takılan koltuklu odanın duvar rengi mavimi orası benmi yanlış gördüm. öyle ise değiştirmeyi düşünmüyormusun. gelinliğini göremedim.

tünaydın kızlar

esmy mobilyalarına baktım güzeller ancak gözüme takılan koltuklu odanın duvar rengi mavimi orası benmi yanlış gördüm. öyle ise değiştirmeyi düşünmüyormusun. gelinliğini göremedim.

bız evı tutgumzuda yenı badana yapılmıstı ve yatak odası krem dıger yerlergorudugn renkbende uyuz oldum kötükedihüso tam tersi olsaydı keske

Back