• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mutfak ile yatak odası eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bir yandanda beyaz eşyaya bakıyorum.Hangi marka neyi alsam diye. Arçelikte gördüm Triplex diye fırın .Mikrodalgası da var. Hiç duydunuz mu nasıl? Kullanan var mı? memnunmusunuz?
fisfisfis

BEN DE NISAN AMA DAHA GUN ALAMADIM:( VERMIYO NIKAH DAIRESI NISANA SIMDIDEN
BEYAZ ESYAYI BOSH ALDK BIRTEK FIRIN KALDI MINI FIRIN DUSUNUYORUM AMA BILEMIYORUM
BIYDAN MOBILYA BAKIYORUMM COK IS VAR COKKK senağlama

bizde nisanda evlenmeyi planlıyoruz.Benim nişanlım denizci ve şu anda seferde mart başında dönecek sizce mart başında nisan ayı için gün bulabilir miyiz? Bilen varsa ve yazarsa çook sevinirim

benimde 30 nisanda kınam 2 mayısta düğnüm var ama bütün mobilyamız alındı hatta 2 taksitimiz kaldı düğün salonumuz eşyalar falan hepsi tam şimdi geriye doğru sayıyoruz ama bu zaman geçmek bilmiyor şimdiklik tek derdimiz mayıs ta gidebileceğimiz güzel bir yer balayı için Allah hepimizin yardımcı olsun kızlar :asigim:

bizde nisanda evlenmeyi planlıyoruz.Benim nişanlım denizci ve şu anda seferde mart başında dönecek sizce mart başında nisan ayı için gün bulabilir miyiz? Bilen varsa ve yazarsa çook sevinirim

hangı semttesın onada baglı
ben 6a yonceden gun almak ıstedım vermıyolar yıl atladıgıcın
ama baska bı semmten tanıdıgm mayıs ayına gun aldı
Şişli belediyesi vermiyor yogunluktan sanırımkaydirigubbakcemile3

benimde nisan yada mayısta olacak inşaallah. tek çöpüm yok, aynen ööööyle oturuyorum yani. ist dan konyaya gideceğim için burdan eşya almak istemiyorum. hem nakliye masrafı olmasın hem de kırılıp dökülmesin diye. bide zaten dantel mantel sevmem hiç çeyiz hevesi yok içimde ne biçim kızım bilmem :roflol:

Çalıştığım kurumdan lojman istedim evlen önce dediler:oklava:Bizde 5 Ocakta nikah yapıyoruz.Lojmanı alınca artık içini doldurmaya başlayacağım.Bu haftasonu beyazeşyaya bakacağım. Arçelik alacağım.Lojmanı alınca koşuşturma başlar.Düğün 11 nisanda.Gelinliğe şubatta bakacağım.
Sizden ne haber?kaydirigubbakcemile4

18/04/2009. Gelinlik dikiliyor, çeyiz hazır mobilayalar ve ev yok :)

18/04/2009. Gelinlik dikiliyor, çeyiz hazır mobilayalar ve ev yok :)

ya benımde o trahılerde belkı 1 hafta once ev oyle bakıyoruz ama 1ay sonra felan olsa ıyıdır dıyoruz ,,,
suan erken sankıkaydirigubbakcemile4

bence kesenin ağzını azıcık fazla açarsın seve seve kıyarlar yada eşten dostan tanıdık biri ara

bence kesenin ağzını azıcık fazla açarsın seve seve kıyarlar yada eşten dostan tanıdık biri bulursan da sorun çıkmaz

ya benımde o trahılerde belkı 1 hafta once ev oyle bakıyoruz ama 1ay sonra felan olsa ıyıdır dıyoruz ,,,
suan erken sankıkaydirigubbakcemile4

bizde ev bakmadık daha ocak sonu gibi bakmayı düşünüyoruz bir ay eksik kira veririz diye, inşallah istediğim gibi bulurum.

Bizim mayıs sonu olucaktı aslında ama sözLüm nisan olsa olmas mı diyo :) Benimde daha bir sürü eksiğim var şubatta nişanım olucak ondan sonra herşeyi tamamlıcas herhalde..Ya kızlar bide nisanda balayına nereye gidiceksiniz?

CNM VALLAHİ BEN HEP BOLU ABANTDUSUNUYORUMM hihoyyyt

Benim de 4 Nisan düğünüüüümm :-) Tam 3 ay var. Oleeyyy..hihoyyyt

bizde ev bakmadık daha ocak sonu gibi bakmayı düşünüyoruz bir ay eksik kira veririz diye, inşallah istediğim gibi bulurum.

evet evt ocak sonu ıyıdır sımdıden bakıyoz ama ay sonu tutsak olur
kiralar cok pahalııı senağlama

Bende nisan geliniyim.12 Nisan'a nikah günümüzü aldık. Çok az kaldı çokk.

evet kızlar vakit az eksik çoooooook yani bende öyle sizi bilmem

kızlar çok bunaldığınız, yeter artık vazgeçicem dediğiniz anlar oldu mu :çok üzgünüm:

Back