2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde nisa 11 de inşallah nisanın 4ünde olcakdı ama ogün sınavlar var diye ertelemek zorunda kaldık inşalah havalar bozuk olmaz dua edioruz

valla ev tutuldu syan esya derdındeyız daha sonra gelınlık ha bırde kına olayı var yaaasenağlama[/QUOTE]

kısss ağlama hepsi olur inşallah para varsa hepsi kolay

valla ev tutuldu syan esya derdındeyız daha sonra gelınlık ha bırde kına olayı var yaaasenağlama

kısss ağlama hepsi olur inşallah para varsa hepsi kolay[/QUOTE]

ya ama ben sıtres yapıyım parada cok sukur necok ne az :ecrin_bebek:

sen evi tutmuşsun bizimki daha şubatın 15 inden sonra tutulacak inşallah
hayırlısı bakalım

iyi haftalar kızlar,

Bizde bu ay sonun akadar evi tutucaz onun dışında da daha bir şeye başlamadık.

sen evi tutmuşsun bizimki daha şubatın 15 inden sonra tutulacak inşallah
hayırlısı bakalım

bizde canm aslında suabt bası ıstıyorduk ama ocak basınd sahibinden denk geldı
nasıl olsa emlakcıya bi kira gıdıyor dıye kacırmayalım dedım :ecrin_bebek:

hazırlıklar tam gaz devam ediyor anlaşılan kızlar evime bişeyler alınca okadar mutlu oluyorum ki kaydirigubbakcemile2 herşeyi almak istiyorum ama hesabı bilmek lazım :icecream: ahh ahh 96 gün kaldı :asigim:

Aaaa 83 gün kalmış nikahıma :roflol: Ya bana biri çimdikmi atacak ne yapacaksa yapsın 10 gündür ( gün alındı alınalı ) hiçbirşey yapmıyorum ben yaa. Anca bilgisayarın başında oturup internetten alışveriş yapıyorum. Ev var nikah günü var ama Esra'da tıkk yok fisfisfisfisfisfis

Bende geldiiiimmmmmm hihoyyyt
92 günüm kalmış benimdee 26 Nisan 2009 Pazar :1hug:

bende varım :) 19 Nisan '09
Şimdiden mutluluklar dilerim Rabbim utandırmasın inş.

Bende geldiiiimmmmmm hihoyyyt
92 günüm kalmış benimdee 26 Nisan 2009 Pazar :1hug:

hoşşşşgeldinnn canım şu takviminide düzlt bi istersen biliyorum düğün tarihinde değişiklik olmuş senin hayırlı olsun sende katıldın nisan gelinlerinin arasına

91 günn :asigim:
kızlar gelinlik için dolaşmaya başladınızmı bazıları geç bile kaldınız diyo anlamadım :uhm:

ben kiralık düşündüğüm için düğün haftası bakıcam artık rabbim rast getirir inşallah özel diktireceksen artık modelini belirleyip siparişini hemen vermen gerek

ben kiralık düşündüğüm için düğün haftası bakıcam artık rabbim rast getirir inşallah özel diktireceksen artık modelini belirleyip siparişini hemen vermen gerek

cnm kiralıkta olsan dugun haftası cok gec kiralık laırda dııyolar ozel ben de krıalık basladım sımdıden :sm_cool:

Ben bu hafta ayarladım gelinliği. Çok zor karar verdim. Öyle son hafta olacak iş değil bence. Şu an %40 - %50 indirimde olan iyi bir yerden kiraladım. İsteyen varsa söyleyebilirim:)

Merhaba kızlar :) Tam 3 ay kaldı aşkımla kavuşmamıza :1hug: Bizde evimizi ayarladık mobilyalarımızı beyaz eşyalarımızı aldık çok merak ediyorum evim nasıl olucak :asigim: Gelinlik konusuna gelince gelinlikçiler 1-1.5 ay öncesinden gelirseniz yetişir diyorlar daha vaktimiz var yani

benim düğünüm başka memlekette olucak o yüzden ordan ayarlıycam yani mecburiyetten hayırlısı bakalım tabi imkanı olanlar araştırıp içlerine siner şekilde hazırlık yapsınlar

tmzklp seninde az kalmış Allahım utandırmasın inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…