• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok bunaldığınız, yeter artık vazgeçicem dediğiniz anlar oldu mu :çok üzgünüm:

Benim henüz olmadı. Ama büyük işlere daha başlamadık, hep çeyiz tamamlamayla uğraşıyorum o da zevkli oluyor. yetişmezse diye bir korkum var sadece mobilyalar gelmezse eksik olursa naparım diye düşünüyorum. inşallah bir sorun çıkmaz.

benimde 30 nisanda kınam 2 mayısta düğnüm var ama bütün mobilyamız alındı hatta 2 taksitimiz kaldı düğün salonumuz eşyalar falan hepsi tam şimdi geriye doğru sayıyoruz ama bu zaman geçmek bilmiyor şimdiklik tek derdimiz mayıs ta gidebileceğimiz güzel bir yer balayı için Allah hepimizin yardımcı olsun kızlar :asigim:

bizimde 2 mayısta düğünümüz war aynı gün evlencez senlee hehee :içelim:lülülülülülü

kızlar çok bunaldığınız, yeter artık vazgeçicem dediğiniz anlar oldu mu :çok üzgünüm:
sen niye üzülüyosun acaba ben tam düğün tarihimiz geldi parasal sıkıntımız var diye üzülüyorum üzüm üzüm sen niye üzgünsün fisfisfis

bimim de şubat tatilinde kısmetse. herkese mutluluklar dilerim.

nisan gelinleri çok az kaldı...
güm güm güm güm güm güm sositososito
bu ayı saymayın nisanı da saymazsak geriye ne kalıyo ki hehe :teytey: -tatlicadiarzu-

herkese selam

ben de 4 nisan geliniyim :)))

2 gün önce gün aldık çok heyecalıyımmmm

4 nisan gelinlerine selamm :) şarkı seçimi yaptınız mı???

güm be de güm gümm
Nisan gelini kalmasın hihoyyyt:1hug:

Benimde 88 günüm kaldı.Günü alalı 10 gün oldu hemen hemen , günü aldık alalı ben herşeydem elimi eteğimi çektim.Niye böyle oldum acaba normalde benden daha telaşlı daha tez canlı kimse yoktu yaaa.

ne gariptirki gün aldıktan sonra 2 hafta bende öyleydim heralde düşünceye henüz alışamadığımızdandır. Şuan ise telaş içersindeyim çünkü gerçekten az bir süre kaldı ve artık yolcuyuzz a.s.

ya bnmde3 aydan dustu telaş sardı
evi tuttuk sımdı mobılyalar alıncak
tul perde halı ee daha gelınlık var o onemlı cokkkk
yaaa çalışııyomda nasıl yetişeeceksenağlama

ya bnmde3 aydan dustu telaş sardı
evi tuttuk sımdı mobılyalar alıncak
tul perde halı ee daha gelınlık var o onemlı cokkkk
yaaa çalışııyomda nasıl yetişeeceksenağlama

bi yerden başlamışssın sonuçta geriside olur inşallah canım

Bizde gün aldik Nikahimiz icin...hihoyyyt

12 Nisan 2009, Aksam saatlerinde..! :asigim:

Hadi HAYIRLISI!!!

arkadaşlar benim kınam 30 nisan dügünüm 2 mayısta biz nikah günümüzü almak için nisan ayının başında gideriz başvururuz diye düşünüyorduk geç mi kalmış oluruz ne zaman başvurmak gerekiyor bazı arkadaşlar almışsınız nikah günününüzü hayırlı olsun hepimize çok çok mutluluklara.s.

arkadaşlar benim kınam 30 nisan dügünüm 2 mayısta biz nikah günümüzü almak için nisan ayının başında gideriz başvururuz diye düşünüyorduk geç mi kalmış oluruz ne zaman başvurmak gerekiyor bazı arkadaşlar almışsınız nikah günününüzü hayırlı olsun hepimize çok çok mutluluklara.s.

valla bana geç gibi geldi şeker
ben 6ay once gttım

Back