2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar canım Geçmiş olsun komşuna da

Nurten'cim selam canım. Ohh keyif gününmüş dinlen bakalım

Defne gitmeyecekti canım ya eşimin kontrolü vardı arkasından da ben bel ağrım için muayene olucaktım ama haftaya kaldı artık ne yapalım :44:

Aaa to ztarhana kolay kolay böceklenmez ama nem yapmıştır bi şekilde hayatım ya:44: Benim kaynanam bu sene hamur tarhana yaptı. Kurutmadık. Buzdolabında sakladık iyi oldu. Benimki de bitmek üzee. Defne'de bayılıyor aynen tarhanaya. Kaynanam yapacak heralde bu aralarda yine. Eğer hamur halde sana ulaştırma şansım olursa yapınca veririm canım

Bende toparlanayım kızlar. Eşim yolda yetişebilirse alıcak beni. Hava fena soğumuş valla. Hadi ben kaçar

selammmm sohpete hazırmıyızzzz :81: :81: :81: :81: :81: :81:

İyi akşamlar kızlar. Eve geldik 1 saat önce. Defdef'le oynaştık bi güzel. Şimdi mamasını içti ayağımda sallıyorum yatak odasında. Dalmak üzere, bende dinlenirim biraz. Buluşma günümüzdü ama kimse gelmicek heralde.

gözünüz ydın canım.Allah analı babalı büyütsün.

Gözünüz aydın Esracım,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

canlarım sağolun aile genişliyor artık yeğenimin fotosuna bakıp duruyorum.
Filizcim valla ilginç bi pazarmış yediklerini ben yiyebilirmiydim düşünüyorum insan onların renkli görünce yiyeceklerini canıdaçeker

Tülay seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hastaneden de bir an önce sağlıkla çıkarlarda mutluluğunuz 2 kat çoğalır.

heralde pınarcım ya valla bende şok oldum.. hamur tarhanayı hiccc bilmiyorum cnm ya bi kackere durmuştum ama denemedim hic.. cok sagol cnm yemiş kadar olduk :)

nerdesiniz hatunlar???

bende defne'ye mama verip geliyorum

selam canım yaa zencefil bal verdim kesmedi basladıgınan beri veriyorum pekmez tarcın veriyorum azcık iyi gibi ama uyuyunca öksürmeye baslıyor gündüz bişi yok gecicek inşallah

menüye gelince ben evde oldugum için yarın lahana sarıcam
ç.ba akşamda kıymalı bir böregim var adına atom diyoruz onu sarcam
p.be akşam için etimekli uydurdugum pasta var onu yapcam
fikir olsun sanada canım

aman yaa basladım diyete güzelce akşama kadar dengeli yedim bol su içtim eşim çiğ köfte getirmiş hadi gelde yeme ilk günün kacamagını yaptım ama bol marul yedim:84:

hanzade aynı canım öksürüge uyku arasında devam yarında azalmazsa doktorunu arıcaz caresiz

selam canım ben hazırım

nerdesiniz hatunlar???

bende defne'ye mama verip geliyorum
haydi gelin artık neden k,mseler yok valla bu işi başlatanlar yok ortada ayıp yahuu
gelinde kitleyelim surayı

ayy ben göya ütü yapcaktım pc dede dizi acıcaktım off ya erteledikce ütü dagı büyüyor yardım edinnnn

Hazırız canım

Bize de ekle canım ya görelim kuzuyu

heralde pınarcım ya valla bende şok oldum.. hamur tarhanayı hiccc bilmiyorum cnm ya bi kackere durmuştum ama denemedim hic.. cok sagol cnm yemiş kadar olduk :)

Canım hamur daha iyi oluyor bence. Tarhanayı yapıyorsun ya kurutmuyorsun öyle hamur halde kalıyor. Kaşık kaşık kullanıyorsun. Hem buzdolabında iyi duruyor

hanzade aynı canım öksürüge uyku arasında devam yarında azalmazsa doktorunu arıcaz caresiz

Ara canım boşuna eziyet çekmesin kuzum

haydi gelin artık neden k,mseler yok valla bu işi başlatanlar yok ortada ayıp yahuu
gelinde kitleyelim surayı

Valla ya kayıp herkes cık cık cık

ayy ben göya ütü yapcaktım pc dede dizi acıcaktım off ya erteledikce ütü dagı büyüyor yardım edinnnn

Benimde dün akşam yıkadıklarım ütülenecek ama yarın akşam yapıcam. Dün yaptım bir sürü. Bugün izinliyim

Bende Defdoş'u indirdim ayağımdan. Az kalsın onu sallarken oturduğum yerde sızacaktım valla

Eşime meyve verdim kendim de aldım bi elma size bakıyorum

pınar maşallah sen ütü yapıyorsun ayy ben yapmıyorum bana gelen bir abla vardı o yapıyordu şimdi oda yok kaldım dımdızlak

herkese selaaammm:) yazılı hazırlıyordum saati kaçırmışım... herkes nasıl

evet ya kimseler yoookk
nuran'cım Hanzade'nin öksürüğü için yaptın mı bilmiyorum ama kara turbu kesip içine bal koyup dışarıda 1 gece bekletiyoruz sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar veriyoruz öksürük olunca. senelerce böyle tedavi olduk biz tavsiye ederim

birde onu deneyim bengicim yaa valla antibiyotik vermek istemiyorum hanzade dogdugundan beri 1 kere antibiyotik ya kullandı ya kullanmadı dogal yolla keşke gecse denicem dedigini

Dene canım biz çok faydasını gördük. İnşallah antibiyotik kullanmadan geçer kıyamam

selamlarrrrr
kızı uyuttum anca geldim eşimin amcası geldi çaydı pastaydı şimdi gittiler çok yorgunum beee,saat 4:30 dan beri ayaktayım heeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…