2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

Ya dün akşam sizle yazışırken belim çok ağrıyınca koltuğa uzandım. Bilgisayarı da kucağıma almıştım. Anaaaa bi gözümü açtım ki saat olmuş 1 Ben bi koltukta Halit bi koltukta sızmışız.

Sabah ta kayınvalideme geldik. Alarmı kurdum 1 saat uyuyacaktım. Kayınvalidem geldi uyandırdı. Saat olmuş 08:55 Anında giyindim bindim taksiye 10 dk'da geldim. Ya Defne a dese duyuyorum ama bu alarmı niye ise duyuyorum kapatıyorum umrumda olmuyor valla

Geldim tam tahıllı ekmeğe tost yaptım kendime. Şimdi işlerime gömüleyim

pınarcım günaydın tatlım evet arada yapmak lazım :)))

günaydınn pınarımmm barıştınızmı eşinle hala küsmüsünüz):)

Yok canım barıştık. Yani haftasonu arkadaşlar var diye mecbur konuştuk. Sonra pazar günü onlar gitti yine konuşmamaya başladık. Ama akşamına dayanamadı geldi yanıma. Hem ağladık, hem konuştuk. Özlemişiz birbirimizi barıştık

pınarcım çok sevindimm canımm barışmanıza.arada küslükler iyi oluyor.):)

götürdük canım götürdük bir yığın ilaç ve tedavi önerdi inşallah geçer de kurtuluruz
hee bu arada sana gelme işi ben dediğim gibi bu hafta sonu hariç her pazar uygunum ama senin eşin evde olur diye bişe demedim ama eşim evde yok sorun değil diyorsan gelirim ben:))

oh iyi yapmışsı sürekli bakım yapınca farketmiyorlar ama böyle arada yapınca iyi oluyor
inşallah biizim kuzularımızda başarılı olurlar illa okusun demiyorum Allah hayırlı evlat etsin inşallh

götürdük canım içerden çatlak varmış günde üç kere oturma banyosu verdi ilaçlı kabız ilacı verdi ve kremler 21 gün sonra tekrar götürücem inşallah düzelir
üstüne bi de öksürük başladı onun için de ilaç verdi anlayacağınız zor durumdayız

esencim çok geçmiş olsun canım benim kesinlikle hayırlı insan olsunlar önce canım :) arada böyle çıkışlar erkekleri krize sokuyor canım görmeni isterdim

banuu yazını yeni görüdmm valla az değilsinn eşini çıldırtıyorsun seni gidi:))))))))))))))) neyse o sekreter müsveddesine de kapak olmuş:)

tülaycım dün biranda içimden çılgınlık yapmak geldi bende yaptım yağmur bile diyor anne sen böyle gidersen babam sana kızar diye arada gerekiyor anlasın demi canım :)
valla iyi kapak olsu sekreter hanıma

evet arada yapmak lazım erkeklere böyle çılgınlıklar bak yağmur kuzuma nasıl bilmişş babasının kızacağını):)

Biyerden konuyu kaçırmışım sanırım birilerini kıskandırmak için yaptın,iyi yapmışsın cnm arada değişiklik iyidir...

Ayy benimde hem işe hemde okula çok kez geç kaldığım olmuştur.. Uykuyu seviyorum..

Hımmmm demek barıştınız :)) Aferin bak hatasını anlamış o da,ayy bende ağlamaya bayılırım,ancak öyle rahatlar içim..

Selam Kızlar..

Bu aralar oğluşa iyi uyuyoruz sabahları,Alalh bozmasın :)) Yine geç kalkcaktık ama telefona uyandık,komşum yeter artık uyumayın hadi kahvaltıya gelin dedi,kalktık hazırlanıp gittik,genelde birlikte yapıyoruz zaten kahvaltılarımızı..Sohbet ettik çocuklar oynadı,evimize geldik,oğluşla hazırlanıp dışarı çıktık,market turlayıp alışveriş yaptık biraz..Araba aldık oğluşa ama eve gelince bir iki baktı hevesi geçti..Maymun iştahlımı bunlar yaa..Valla bidaha bişey alasımda gelmiyor..

Neyse şimdi uyuyor bende tostumu yedim çayımı içtim,akşama biraz yemeğim var yanınada makarna yapıcam.yeter,,

Şimdilik kaçıyım ben...

Görüşmeke üzere kızlar..

kızlar ben unutmuşum dün akşamı( okuldayım şimdi. kuzularıma çizgi film açtım,size bakiim dedim. çoğu yokmuş heralde dün??

off burdaki klavye F. çok zor yazıyorum
ARI filmini izletiyorum. çok güzelmiş, bende ilk izliyorum.

pınarcım çok sevindim tatlım eşinle barışmanıza:))))))

pınarcım çok sevindimm canımm barışmanıza.arada küslükler iyi oluyor.):)

Sağolasınız kızlar

Oooo cidden kötü olmuş kuzum ya. Yavrum canıda nasıl yanar. İnşallah ilaçlar iyi gelirde 3 haftaya kalmadan düzelirsiniz canım ya çk geçmiş olsun tekrar

Sorma canım ya evde erken uyan sonra gel tekrar uyu olunca düzensizlikten iyice dalıyorum heralde

Bizde çok ağlaşırız kocamla canım ya. En sevdiğim yönüde odur. Kasmaz kendini. İçinden geliyorsa , bişeye kırıldıysa, üzüldüyse ağlar. İyi rahatlıyoruz sinirimiz geçiyor öyle olunca

Ohhh Allah bzomasın keyfinizi. İnsanın anlaştığı bi komşusu olması güzel valla. Çocuklarda yaşıt olunca keyifli olur.

Oyuncak konusu bizde de aynı. Anında gönlü geçiyor. Nerde gazete, kağıt, kalem , tencere tava onlarla oynuyor

kızlar ben unutmuşum dün akşamı( okuldayım şimdi. kuzularıma çizgi film açtım,size bakiim dedim. çoğu yokmuş heralde dün??

Evet canım fazla kişi yoktu

off burdaki klavye F. çok zor yazıyorum
ARI filmini izletiyorum. çok güzelmiş, bende ilk izliyorum.

Ayy yerim ben o kuzuları ya izlesinler yavruşlar

Bende işleri toparlıyorum yavaştan. Giderken eğer toplanmadıysa bi salı pazarına uğrayayım. Karanlık diye toplanmıştır belki ama bulurum kuzuma bir iki bişey

buraya yükleyemeim şu image shak mi ne var bi türlü olmadı ya face de şimdi kuzenimden önce yüklemek istemiyorum abla önce ben gösterseydim diyebilir inşallah yüklüycem kara böcüğümüzü

sağol canım darısı tüm isteyenlere başta ben kuzenime doğuma girerken dedim zaten bol dua et benim için sonra tüm isteyenler için diye hamile arkadaşlar dua edin dualarınız sizinde kabul olur
Banucum önce sana bir:81:sonra arkasından tüm sekreter ve kıskananlarada:80:diyorum.süper yapmışsın arada bir yapmak lazım adamların aklı başına gelsin göz koyan varsada yada kıskanan durucağı yeri bilmesi gerektiğii anlasın diye...........

çok sağol tatlım benim

ekliyemedim canım ya ama yakında öğrenip yapıcam bu işi

Kızlar merabalar bugün aşılarımızı yaptırdık Türkizin ayağı iki gündür sekiyordu sağlık ocağından hastaneye dr umuza geçtik dr hemen kalça röntgeni istedi ayağı sekiyor ve yamuk basınca kalça çıkığı varsa tedavisi yok sekerek yürür dedi dr filme baktı sonra başka bi dr a gösterdi tamam dedi bişey yok çok korkuttu beni dedi ayağı incinmiş olabilir ortopedistede gösterin dedi gittik ortopediste bize uzaktan baktı muayene bile etmedi ben gelirken baktım bi problem görmedim 2-3 güne geçmezse tekrar gelin dedi filmde tertemiz 2 yaştan önce de zaten yamk basmayla ilgili bişey yapamayız dedi gönderdi tatmin olmadan geldik.bekliycez bakalım inşallah geçer bu ara çok hoplayıp zıplıyordu geçen gün yataktan düşürmüştüm o zaman mı oldu diye düşünüyorum kızım neresi acıyor diyorum parmakalrının bittiği yeri ayağının üstünü gösteriyor halada sekiyor.bu arada dr zayıf ve kısa buldu kızımı besleyin dedi nasıl olcaksa işimiz çok zor sağlıklı ama dedi siz daha üstüne düşerek bakın dedi.Konuşmasını beğendi hopluyorsa oda iyi dedi bizde böyle canım sıkkın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…