2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR MERHABALAR HERKES İYİDİR UMARIM.

ben çok yorgunumya bebişimiz normal doğumla dünyaya gelecekti ama son anda kalp atışları yavaşlayınca nabzıda durunca acil sezeryana aldılar.allah korudu kızlar resmen ya kordon kopmuş plesenta yırtılmış.1 dakikada sezeryana aldılar bütün hastane resmen ayağa kalktı ameliyathaneyi boşalttılar ama allahtan bebiş sağsalim dünayay geldi.çok şkerker pamuk gibi bir görseniz alllahım bize bağışladı ama hala hastanede yatıyorlar belki bugün çıkarlar.çok yorgunum o yüzden ya uykusuz yorgun::KK43:( gerçi sağlıkları yerindeya gelir geçer yorgunluk falan.selin bebeği görünce acayip sveindiya alini tutuyor el el kucak kucak diyor.hastaneden giderken bile bebişi götürcem diye ağladı:))

banu cum geçmiş olsun sizede havalar mahvediyor çocukları.menü içinde düşüneyim ben bu arada vişne suyula yapılan bir salata var süper onu denersin mutlaka.benimde cumartesi ark.gelicek yapıcağım menüyü sanada söylerim yaaprsın.

tülaycım Allah korumuş annesini ve bebeğini sağ salim dünyaya gelmiş çok şükür

olur tülaycım fikir alırım sendende menü konusunda:)) kalabalık olur cumartesi

sağolasın banucum.tamam ben birazdan yazarım neler yapıcamı gerçi bana tek kişi gelicek az olucak ama sen eklemeler yaparsın.

Pinar'cigim diyetim sIkI ya, irademe diyecek yok simdilik:) Valla aslinda yemiyecegim diyince yemiyorsun, pekte zor olmuyor:KK1: Kuzumda lunaparkta eglenmis doyasiya. Hos doymamis pek ama yine de hastane tatsizliginizin üstüne iyi gitmistir...

Tülay, bebisiniz gelmis, cok sevindim. Ya tam benim durumu yasamissiniz biliyor musun. Ürperdim bir anda. Bende normal dogum yapacaktim, suni sanci veriyorlardi. Bir anda ipler koptu, acilen ameliyata alinmistim. Doruk bolca su yutmustu, kalp atislarinin normallesmesi biraz zaman almisti ama saglikliydi cok sükür. Tekrar tebrik ederim.

Banu'cugum, aman dikkat, cok riskli aylar bu aylar. Hemen kapiyorlar cocuklar sifayi. Menünüz icinde, aklimda birsey yok simdilik. Tülay yazarsan, bizimle de paylas canim. Ayrica face'de birde böyle bir grup mu kursak ne? Bazen insanin kafasi duruyor ne pisireyim diye. Iyi olur hazir tariflere bakarak fikir edinmek.:KK9:

Son düzenleme:
filiz saolasın canım.evet allah korudu ikisinide. canım valla menü olarak ben kadayıflı kek vişne sulu salata mercimek köftesi bide irmikli tatlı yapıcam.

kızlar merhaba herkezeeee
face olunca burası pek bı garıp kalmış:))
banucum kızlar ıcın cok gecmıs olsun
sıbelcım eşin nasıl oldu sormaya fırsat olmadı ne guzel vakıt gecırmıssınızz aYRıca tebrık ederım pazar trafıgıne girmendekı cesaretıne
maşallahı var bızım mayıs analarının ellerınden bırsey kurtulmuyorrr
gulhan ne yaptıkı sesı cıkmıyorrr alısmıstır oda arabasına sanırım hadı bakalım sıra pınardaaaa
pınarcım cmt gunu acayıp tarfık vardı dedıgın gıbı...defnoş guzel zaman gecırmıs lunaparkta bı ben goturemedım havaların guzellıgınde bakalım bu yaza ınsallah sanada kolay gelsın canım cokk
kızlar yemege cıkayım gelırım yıne kolay gelsın herkezeee:KK71:

gözünüz aydın canım ...neysekı sağ salim doğmuşşş saglıklı olsunda sezeyanmış normalmıss ınsanın gozu gormuyorrrr allah bahtını acık etsın ınsallah:KK71:

sağol filizcim sen nasılsın tatlım haftasonun güzel geçmiş açık büfe yemek ve diyet :) asla dayanamazdım canım ben yemeyi çok seviyorum canım ya eşimde diyor seninle yemek yemek ayrıcalık diye bir ordu doyar yediğinle diye arada dalga geçiyor :KK36: benimle menü konusunda aklına gelirse yazarsan sevinirim tatlım paşamı öp benim yerime kocaman

bigudim sağol tatlım dikkat etmek gerekiyor havalarda soğudu bol bol c vitamini ve bitki çayları içelim sıcak tutalım kendimizi ve bebişlerimizi

gülşah cım sağol cnaım evet sağslaim doğduya annemizde iyiya gerisi önemlid eğil.ama boşu boşuna 2 gün ağrı çekti ama kısmet böyleymiş.

şimdi geldim hemen size bakayım dedim kimse yok.Dün yeğenim oldu Kerem çok tatlı aynı Türkiz gibi kara ve kıllı doğdu.günümüz aydınlandı birden.Herkes iyidr umarım
gözün aydın esra

Alıntılarıma ne oldu şimdi ya.........
Ferda canım güzel bi buluşma olmuş eğlenmenize sevindim.
Nuran Hanzadenin öksürük geçmemiş geçmiş olsun canım.
Semracım Begüm hastaymış geçmiş olsun sizede.
Cerencim iyi uykulu bi haftasonu olmuş darısı bize.
Bengi bende korktum aşıdan ya inşallah ağrısız atlatırız.
Asildirek sende evdeymişsin keyfini çıkar hava çok soğuk.
Hepinizi öptükkkkkkkkkkkk:83::83::83::83::83::83::83::83::98:
Bugün eşim paintbolda tek parça gelir inşallah
sadol canım yaa hala gecmedi off off

İyi Akşamlar Kızlar,

Haftasonu olduğu için yine çok sakin forum.

Dün çok keyifli geçti.Sabah erkenden ekmeğimizi alıp Tuba teyzemize gittik.Oğluşla ilk defa tek başımıza yola çıkışımızdı.Sorun çıkarmadı çok şükür.Süper bir sofra karşıladı bizi :KK70: (Merak edenler için pek mükellef bir sofraydı) Sonrasında Ferda geldi.Hep birlikte kahvaltı ettik.Kuzular bir bir uyudu benim oğluş hariç.Neyse ordanda bir pazar sefası yapalım dedik.Bir yola çıkışımız vardı süper :KK70: Gezdik,ciciler aldık.Tubişi bırakıp bir hışımla eve gittim.

Annemler geldi sohbet yemek derken kalktılar.Bugünde temizlik yemek derken bu saat oldu.Kociş kursta,bizde oğlumla başbaşa takılıyoruz.Raporumuza vermiş olduk :KK70: böylelikle..
ohh her halinizden anlatısınızdan belli tubada güzel vakit gecirdiginiz ohh imrendim valla

Selamlar Kizlar,

Yatmadan bir bakayim dedim. Vasat bir haftasonunun ardindan, bugün biraz renklilik geldi sayilir. Öncelikle, tam burnumuzun dibinde Noel Pazari kurulmus bugün, hemde haftalar öncesinden bilmeme ve kesin giderim dememe ragmen unutmusum:KK5: Sonra, aksamüzeri haftalardir ha acildi ha acilacak diye beklenen, en az 1000 kisilik, adi Cin ama tüm uzakdogu yemeklerini yapan, ilginc bir restauranta gittik. Iki türlü büfesi vardi, cigden bir sürü malzeme koymuslar, istediklerini soslari ve yaglariyla secip, tabagina diziyorsun, ascilara pisirtiyorsun, sonra masana getiriliyor yemek. Birde, hazir pisirilmis degisik menüler vardi. Ben diyette oldugum icin, Budistler gibi beslendim tabi, esim acidi halime ama aslinda hicte fena degildi yediklerimin tadi. Acik büfe oldugu icin, bizimkiler epeyce yediler. Ama sonra acisini ben cektim, bizim Doruk pasa dondurma yemis kasla göz arasi birkac kasik. Ondan sanirim, uyutana kadar canimi cikardi sipa. Ortamda cok güzeldi, sicacik gülümseyen insanlari görmeyi özlemisim, her ne kadar etrafimiz somurtkan ve kibirli Avrupalilarla dolu olsa bile... Bol isikli, bol sohbetli güzel bir aksam gecirdik kisacasi.

Yarinda yine hafta basi, bir sürü isimiz var bu hafta ve en önemlisi artik öykülerimi postalama vaktim geldi. Son düzeltmeleri yapar yollarim Cumartesine kadar sanirim.

Gecmise pek bakamadim ama Esra'nin yegeni olmus, tebrik ederim canim, Allah anali babali büyütsün kuzuyu.

Sibel, Ferda ve Tuba...Imrendim size gercekten. Ve öyle ballandira ballandira anlatiyorsunuz ki, asagi yukari kafamda canlandirabiliyorum tabloyu. Fotolarida eklersiniz umarim en kisa sürede.

Yarin görüsmek üzere...
afiyet olsun canım eşin ve doruga sende maşallah iradene hayranım bende bgun basladım diyete bakalım inşallah devam edicem kararlıyım bu sefer

Günaydınlar kızlar :KK71:

Pazartesi oldu geldik yine işimizin başına. Cuma akşamı eşim iş çıkışı arkadaşları almış. Gelip beni de aldılar. Nargile-okey yapalım dedik. Fazla geç olmadan kızımızı da alıp eve geçtik arkadaşlarla. Hadi film izleyelim dedik. Eşim hariç hepimiz filmin yarısında uyumuşuz :KK9:

Sabah ta 10 gibi kalktık. Kahvaltıdan sonra hazırlandık doktora gitmek için. Normalde bizim evden Koşuyolu Medipol'e gitmek 15-20 dakika. Biz yarım saat önce çıkmamıza rağmen hastaneye vardığımızda muayene saatimizin üzerinden 1 saat geçmişti. Arada falan alırlar diye girdik içeri. Anam yok alamayız diyorlar. Saatinizi geçirmeseydiniz. Bakın dedik bugün acaip bi trafik var. O kadar geldik. Yok inat ettiler. Bende canınız cehennem dedim sinirlendim çıktık. Hadiiii bide aynı yolun dönüş trafiği var. Dedik hava güzelken Defdoş'u lunaparka götürelim. Götürdük kuzum 1,5 saate yakın bişeyden inip bişeye bindi. Artık benim başım döndü atlı karınca görmekten. Hatun da tık yok :KK9: Bizde arkadaşlarla bindik gondola falan :KK9:

Ordan çıktık yemek yedik. Defdoş'u anneme bırakıp takıldık birlikte. 11 gibi de kızımızı alıp yine bize geldik. Bu sefer inat ettik film izlicez diye. Gece 4'e kadar iki film izledik. Tabi o saatte yatınca dün sabah 11:30'da kalkabildik :KK9: 9 gibi Defdoş'a mama içirmiştim. O da uyumuş bizle sağolsun. Anam kalktık hava nasıl soğumuş birden. Bugün ev günü yapalım dedik. Zaten kahvaltı etmemiz 1 oldu. Ortalık toparladık arkadaşımla. Sonra o Defne'yi öğle uykusuna yatırdı. Yine film izleyelim dedik. Ben hem film izledim hem ütülerimi yaptım. Çamaşır yıkadım astım. Akşam yemeğinden sonrada gönderdik arkadaşları. 10 gibi yattık iyi oldu dinlenmiş olduk.

Sabahta her zamanki gibi Defdoş'u bırak işe gel. Kahvaltı ettim, face'e de bakayım şimdi işlere gömüleceğim muckkkk :KK71:
maşallah cok güzel bir hafta sonu

sibelcim filizcim pınarcım merhaba kızlar nasılsınız :))

tülaycım nasılsın :) yiyenin olmuş gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar: inşallah

kızlar bize gelince kızlar haftasonu biraz keyifsizdi soğuk algınlığı yüzünden ilaç verdim vick falan sürdüm ıhlamur falan içirdim sıcak tuttum ikisinide pazar günü daha iyilerdi dün de ders çalıştık yağmurla duruda yaramazlık peşindeydi evin içinde koşturdu durdu akşamda kaloriferlerimiz yanmaya başladı çok şükür heryer sıcacık oldu kızlar
bu arada cumartesi geçte olsa ev görmeye akrabalarım gelecekler bana menü olarak neler önerirsiniz kızlar ya
gecmiş olsun canım valla soguk algınlıgı artık bıktırdı beni
kalorifer yanmıs ohhh sıcacık oturn havalar sogudu zaten
ayy menümü valla beraber hazırlayalım benim hem p.be akşam hem cuma gündüz varr

ben çok yorgunumya bebişimiz normal doğumla dünyaya gelecekti ama son anda kalp atışları yavaşlayınca nabzıda durunca acil sezeryana aldılar.allah korudu kızlar resmen ya kordon kopmuş plesenta yırtılmış.1 dakikada sezeryana aldılar bütün hastane resmen ayağa kalktı ameliyathaneyi boşalttılar ama allahtan bebiş sağsalim dünayay geldi.çok şkerker pamuk gibi bir görseniz alllahım bize bağışladı ama hala hastanede yatıyorlar belki bugün çıkarlar.çok yorgunum o yüzden ya uykusuz yorgun::KK43:( gerçi sağlıkları yerindeya gelir geçer yorgunluk falan.selin bebeği görünce acayip sveindiya alini tutuyor el el kucak kucak diyor.hastaneden giderken bile bebişi götürcem diye ağladı:))
tülaycım gözün aydın canım
aman neyseki saglıkları yerindeymiş sıkıntılı zmanlar geride kalmıs cok şükür
bak seline sennn sende hemen dogur bir tane iyice ablalık yapar artık:KK34:

sıbelcım eşin nasıl oldu sormaya fırsat olmadı ne guzel vakıt gecırmıssınızz aYRıca tebrık ederım pazar trafıgıne girmendekı cesaretıne
gulhan ne yaptıkı sesı cıkmıyorrr alısmıstır oda arabasına sanırım hadı bakalım sıra pınardaaaa
pınarcım cmt gunu acayıp tarfık vardı dedıgın gıbı...defnoş guzel zaman gecırmıs lunaparkta bı ben goturemedım havaların guzellıgınde bakalım bu yaza ınsallah sanada kolay gelsın canım cokk
merhabalar canım afiyet olsun

selam kızlar
dün kardeşlerimle takıldım iyi oldu havada harikaydı
akşam eşim geldi eve yemek yaptı kendi ve yedi:KK9:
ben saat 4 gibi yemiştim pizza agır geldi heralde hanzadeyi uyutup sızmısım
hanzade gece boyu öksürdü ve mızmızlandı
yat kalk yat kalk sersem oldum
bugunde rejime basladım inşallah yaa artık bozmak isyemiyorum hep sölüyorum ama bozuyorum
artık kararlıyım bozmicam:KK47:
şimdi makarna yaptım yagsız domatesle yicem:KK5:
sizlere kolay gelsin öpt kızlarr

nurancım canım hanzedeye geçmiş olsun canım balla zencefil versen ben duruya yağmura öksürünce veriyorum iyi geliyor canım öksürükten çocuklar uyuyamıyor
seninde misafirin varmış hemde iki gün hadi birlikte hazırlayalım menüyü :)))

Banu'cugum, yakin olsaydik senide götürürdün oraya. Insan ne yiyecegini sasiriyor. Benim gibi "mantar, kirmizi biber, karnibahar" türü seyler alip, pisirtenlere de "deli mi bu" diye bakiyorlar.

Tülay'cigim menün iyiymis. Ama diyette olanlar okumasin böyle menüleri:KK9:

Nuran'cigim, hadi bakalim diyettasim, basaracagina inaniyorum senin. Ama girisi öyle cok sert yapma. Benim birkac önlemim var, gercekten ise yariyor. Kahvaltimi iyi yapiyorum ama ekmegi cok kacirmamaya calisarak. Öglen hafif bir yemek. Porsiyonu kücük tutuyorum. 1 saat sonra, bir elma ya da yogurt bir kase. Aksam üzeri 5-6 sularinda Müsli. Sanirim Cornflakes'le ayni sey. Elma'nin yerine mandalina, üzüm olarakta degisiyor meyve ögünü. Aksam yemegi yok, atistirma yok, cikolata, hamur isi, tatli yok ve kolaylikla veriyorsun kiloyu. Ben sabah tartildim, 3,5 kilo eksilmisim. Insanin morali düzeldikce, daha kamcilaniyor kilo vermeye...

sibelcim filizcim pınarcım merhaba kızlar nasılsınız :))

tülaycım nasılsın :) yiyenin olmuş gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar: inşallah

kızlar bize gelince kızlar haftasonu biraz keyifsizdi soğuk algınlığı yüzünden ilaç verdim vick falan sürdüm ıhlamur falan içirdim sıcak tuttum ikisinide pazar günü daha iyilerdi dün de ders çalıştık yağmurla duruda yaramazlık peşindeydi evin içinde koşturdu durdu akşamda kaloriferlerimiz yanmaya başladı çok şükür heryer sıcacık oldu kızlar
bu arada cumartesi geçte olsa ev görmeye akrabalarım gelecekler bana menü olarak neler önerirsiniz kızlar ya

Merhaba Banu'cum. Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Geçmiş olsun kuzularıma daha iyilerdir inşallah. Valla menü olarak en iyi fikiri Tülay'dan alırsın bence :KK34:

Selam Tülay'cım gözünüz aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebiş. Allah korumuş valla. Neyseki sağlıkla yanınızda şimdi :KK34:

Pinar'cigim diyetim sIkI ya, irademe diyecek yok simdilik:) Valla aslinda yemiyecegim diyince yemiyorsun, pekte zor olmuyor:KK1: Kuzumda lunaparkta eglenmis doyasiya. Hos doymamis pek ama yine de hastane tatsizliginizin üstüne iyi gitmistir...

Sağolasın Filzi'cim evet keyifli oluyor lunaparka gidince.

O iradeye birde ben sahip olsam :KK9:

Sağolasın canım sorma fenaydı ya kitlendik kaldık yolda. Valla güzel zamanlarda götürseydin keşke. Bize yakın olduğu için havayı güzel bulunca hemen gidiyoruz. Defne zaten uzaktan görünce çığlık atmaya başlıyor :KK16:

maşallah cok güzel bir hafta sonu

Sağolasın canım :KK71:

selam kızlar
dün kardeşlerimle takıldım iyi oldu havada harikaydı
akşam eşim geldi eve yemek yaptı kendi ve yedi:KK9:
ben saat 4 gibi yemiştim pizza agır geldi heralde hanzadeyi uyutup sızmısım
hanzade gece boyu öksürdü ve mızmızlandı
yat kalk yat kalk sersem oldum
bugunde rejime basladım inşallah yaa artık bozmak isyemiyorum hep sölüyorum ama bozuyorum
artık kararlıyım bozmicam:KK47:
şimdi makarna yaptım yagsız domatesle yicem:KK5:
sizlere kolay gelsin öpt kızlarr

Ohh keyif yapmışsın dün ne güzel. Afiyet olsun bende simit karper yiyeceğim şimdi. Nasıl oldu Hanzade'nin öksürüğü :44:

Selam kızlar :KK71:

Benimde karnım acıktı. Sabah güzel bi sandviç yemiştim ancak acıktım. Simit aldırdım şimdi. KArper ve çayla yiyeyim. Akşama da sebze yemeye yer kalsın.

Kızımda öğle uykusundan uyanmış. Sulu patates köfte yemiş. Makarnasını yiyormuş. Annemmm annemmm diye bağırıyor telde kuzummm :KK16:

filizcim yakın olsaydık seve seve gelirdim seninle:))))))))))))

kızlar ben çıkıyorum önce kızlarımı sonrada eşimi iş yerinden alıp eve geçeceğim sonrada üst komşumuz ameliyat olmuş oraya gideceğiz geçmiş olsuna yarın görüşmek dileğiyle herkese iyi akşamlar öptüm sizi ve kuzucuklarınızı

selam olsun canlar,,

tubada güzel bi buluşma olmuş, keşke bizde gelebilseydik...

dietten konular acılmış :) cok gülesim geliyor artık diet falan diyince niyeyse:KK9: şu aralar bende epey kilo aldım göbek fırladı! ama cok yiyorum yaaa imkanı yok diet falan yapamam cok zor geliyo şuaralar en iyi yaptığım şey yemek zaten :86:

filizcim tebrik ederim cnm 3,5kilo cok iyi.. karnıbahar,kırmızı biber yemenin hakkını vermişsin işte :)

nuran kız dün pizza bugun makarna nasıl diet bu hahhaha :)

pınarım sende tam gaz dvm maşşlalh.. aman hastane olayına sinir oldum ama cumartesileri genelde cok dolu oluyor hafta ici kayınvaliden götürür artık.

tülaycım bebişinizi gördüm cok tatlı maşllah hatta görünce canım cekti valla...

banucum misafirlerin akşam yemeginemi yoksa gündüz oturmasınamı geliyolar canım ona göre fikir verelim..

bize gelince dün misafirim vardı, dünden yemegimde var boş boş oturuyorum işte...
eşim gelsin markete cıkıcam bekliyorum,
kızlar ya bi kavanoz tarhanam böceklenmiş nasıl oldu anlamadım aynı yerde cam kavonozlarda mısır unu,galete unu,irmik cay duruyor ama tarhana böceklenmiş ayy nasıl sinirim bozuldu anlataam nasıl zor yapmıştık!! cöpe gidecek diye cok üzüldüm.. annem veririm sana diyor ama onda az kalacak bu defa offf yaaa :KK43: defnede bayılıyo tarhanaya.. neyse kısmet değilmiş.. 2-3hafta bile olmadı en son icinden aldıgımda bişi yoktu birden olmuş..
böle işte tarhana krizi var bende...

esennn naber canım????

mercimeği getirdinmi hastaneye? haber bekledim aslında senden belki uğrarsın diye he?

X