Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam kuzucuğumaa inşallah çabucak düzelir yavrum yaa...iyiyiz canım yaaa
mercimek çok kötü basur oldu malesef sabah dr daydık ilaçlar falan üstüne bi de öksürük fenalardayız senin dediğini de deniycem yarın inşallah işe yarar
deniz kaanım nasıl kızın adını ne koyacaksın belli mi
kolay gelsin canım inşallah rahat bir gece geçirirsiniz. turp ve bal çok etkili inşallah iyi gelir paşamamerhabalar ben geldim....h.sonu annemde geçti....eşim bu sabah yine seyhate gitti....
bende halamın kızı ile geldim eve.....oda bir çocuk sayılır...azcık sorunlu annem o geliyor diye kendi gelmedi...bu gece perşembe gecesine kadar tekim çocuklarlaa
inş. gece ağlamazlar aynı odada birbirlerini kaldırıyorlar......benimde alişim çok öksürüyor....burnuda akıyor....benginin tarifini uygulayacağım bakalım
şimdilik ben kaçar iyi gecelerr
canım güzel kuzunun resimlerini görelim ciddenselam kızlar yok benim kız uyumuyor ya deli olcam içim dışım calliou oldu yeter diyorum ya
Pınarcım ekleyeyim görün kuzumuzu
Hadi size iyi sohbetler kizlar, görüsürüz yarina.
pınar maşallah sen ütü yapıyorsun ayy ben yapmıyorum bana gelen bir abla vardı o yapıyordu şimdi oda yok kaldım dımdızlak
Pınar'cım uyudun muuu?
nerde bu milleetttt??
iyiyiz canım yaaa
mercimek çok kötü basur oldu malesef sabah dr daydık ilaçlar falan üstüne bi de öksürük fenalardayız senin dediğini de deniycem yarın inşallah işe yarar
deniz kaanım nasıl kızın adını ne koyacaksın belli mi
merhabalar ben geldim....h.sonu annemde geçti....eşim bu sabah yine seyhate gitti....
bende halamın kızı ile geldim eve.....oda bir çocuk sayılır...azcık sorunlu annem o geliyor diye kendi gelmedi...bu gece perşembe gecesine kadar tekim çocuklarlaa
inş. gece ağlamazlar aynı odada birbirlerini kaldırıyorlar......benimde alişim çok öksürüyor....burnuda akıyor....benginin tarifini uygulayacağım bakalım
şimdilik ben kaçar iyi gecelerr
Iyi geceler kizlar,
Bugün sohbet günü ama ben maalesef aktif olamadim, olamayacagim da gibi. Bu hafta öykülere calisiyorum, üstüne birde Doruk zor bela uyudu. Persembe'ye kadar bitiririm umarim. Uyku da gözlerimden akiyor ama esim gelmeden yatmak istemiyorum.
Nuran, diyeti ipe serme canim ilk günden. Cig köfte falan yok
selam kızlar yok benim kız uyumuyor ya deli olcam içim dışım calliou oldu yeter diyorum ya
Pınarcım ekleyeyim görün kuzumuzu
Kimse bişeyler yazmışken bende aklıma gelenleri yazıyım bari...
Öncelikle Esra Tülay yeğenleriniz dünyaya gözlerini açmış sağlıkla,Allah analı babalı büyütsün..miz gibi kokuyodur şimdi onlar ne güzel..:)
Nuran kızın düzelmemiş,üzüldüm bence sen doktoru bidaha ara...
pınar sen lunapark deyince benim içim bi hoş oluyo,Defnenin o hali geliyor aklıma.Aman neyse bidaha göstermesin Allah!Doktor işinizde kalmış,üzüldüm.istanbul trafiği işte insanı her işinden eder,biz rahat gitmiştik tubaya demekki sizin taraflar yoğundu...Haftasonu baya film izlemişsiniz maşallah..Arşiv geniş galiba sizde :))
Nurtencim ben tarhanayı buzdolabında saklıyorum,artık dolapta kurubaklagilden başka şeye yer yok sinir oluyorum,Dört kapı ancak yeter bana
kızlar günaydınlar nasılsınız dün eşim beni acayip kıskandı işten çıkıp annemlere geçtim ve bir güzel hazırlandım elbise giydim makyaj yaptım sonra kızlarıda alıp eşimin iş yerine gittim tabi eşim beni herzaman ki gibi pantolon ve gömlekle bekliyordu görünce şaşırdı ve ilk cümlesi işe böylemi gittin demek oldu bende evet dedim hadi canım dedi bende sen elbise giy bak kendine diyordun ya dedim yok sen bu kadar bakma dedi girişte güvenlikten tut bütün herkes bana baktı eşimde çatır çatır çatladı valla özellikle o sekreter bozuntusu var ya arkamdan bakakaldı çok hoşuma gitti kızlar
akşamda üst komşulara çıktık gayet sıcakkanlı cana yakın bir aile iyi komşularımız var çok şükür ev alma komşu al derler ya iyi kide almışsız oradan ev çocuklarının biri tıp okuyor gayet zeki bir çocuk derecesi var türkiye genelinde altıncı senesiymiş son bölüm yani sonra istediğin bölümü seçecekmiş ayy içimden dua ettim bizim kuzucuklarımızda iyi yerlere gelsinler okusunlar diye hepimiz için
durununda biraz daha keyfi yerindeydi hastalığı attı sayılır bizden böyle işte
günaydın kızlar nasılsınız= ferdacım tutkuncum nurten cim teşekkürler kızlar. tutkun canım senin yeğenin olmuş allah uzun ömürler versin.
nurten cnmya tarhana kolay böceklenemz ki antalya çok sıcak olmasına rağmen ben baklagillerimi kavanozlarda ve dışarıda sakalrım hiç böceklenmediler .belki nemli falan kalmıştır yada kapağı tam kapanmadıysa.annem bu yıl yapsa gönderirdim canımya(selin de çok seviyor tarhanayı bizde bu yıl kaldık tarhanasız