2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz canım yaaa
mercimek çok kötü basur oldu malesef sabah dr daydık ilaçlar falan üstüne bi de öksürük fenalardayız senin dediğini de deniycem yarın inşallah işe yarar
deniz kaanım nasıl kızın adını ne koyacaksın belli mi

merhabalar ben geldim....h.sonu annemde geçti....eşim bu sabah yine seyhate gitti....
bende halamın kızı ile geldim eve.....oda bir çocuk sayılır...azcık sorunlu annem o geliyor diye kendi gelmedi...bu gece perşembe gecesine kadar tekim çocuklarlaa
inş. gece ağlamazlar aynı odada birbirlerini kaldırıyorlar......benimde alişim çok öksürüyor....burnuda akıyor....benginin tarifini uygulayacağım bakalım
şimdilik ben kaçar iyi gecelerr

Iyi geceler kizlar,

Bugün sohbet günü ama ben maalesef aktif olamadim, olamayacagim da gibi. Bu hafta öykülere calisiyorum, üstüne birde Doruk zor bela uyudu. Persembe'ye kadar bitiririm umarim. Uyku da gözlerimden akiyor ama esim gelmeden yatmak istemiyorum.

Nuran, diyeti ipe serme canim ilk günden. Cig köfte falan yok:KK9:

selam kızlar yok benim kız uyumuyor ya deli olcam içim dışım calliou oldu yeter diyorum ya
Pınarcım ekleyeyim görün kuzumuzu

tuba benm kızda callio delisi valla banada böö geldi artık ama baska bişiye dalmıyor diye katlanıyorum haa onada 10 dakka kapattırmıyorda izlemiyorda :KK52:

tamam filizcim yarın daha cok dikkat edicem inşallah:KK51:

kızlar bende kacıyorum uykum geldi gibi gecede sürekli uykum bölünüyr hiç olmazsa 2 saat deliksiz uyku cekeyim yarınkarsı komsum caya gelcek sabah ugrarım ama öpüldünüz tek tek

iyiyiz canım yaaa
mercimek çok kötü basur oldu malesef sabah dr daydık ilaçlar falan üstüne bi de öksürük fenalardayız senin dediğini de deniycem yarın inşallah işe yarar
kıyamam kuzucuğumaa:KK43: inşallah çabucak düzelir yavrum yaa...
Deniz Kaan iyi şükür nezlemiz geçti aşımızı da olduk bugün bi aksilik çıkmadan
kızımızn adı şimdilik Zeynep Duru canım:)
merhabalar ben geldim....h.sonu annemde geçti....eşim bu sabah yine seyhate gitti....
bende halamın kızı ile geldim eve.....oda bir çocuk sayılır...azcık sorunlu annem o geliyor diye kendi gelmedi...bu gece perşembe gecesine kadar tekim çocuklarlaa
inş. gece ağlamazlar aynı odada birbirlerini kaldırıyorlar......benimde alişim çok öksürüyor....burnuda akıyor....benginin tarifini uygulayacağım bakalım
kolay gelsin canım inşallah rahat bir gece geçirirsiniz. turp ve bal çok etkili inşallah iyi gelir paşama
selam kızlar yok benim kız uyumuyor ya deli olcam içim dışım calliou oldu yeter diyorum ya
canım güzel kuzunun resimlerini görelim cidden
Hadi size iyi sohbetler kizlar, görüsürüz yarina.

iyi geceler tatlım

Selamlar ...

Ben tamamen unuttum bu geceyi,açınca sayfayı anladım,neyse geç kalmış sayılmam ,

Naber millet??

Bengi,Esen selamlar kızlar..Herkes nereye kaçtı??

Esencim bana gelme işi ne oldu??Bekliyorum bak ona göre ama pazar günü bu taraftan k,mseye uymuyormuş,o yüzden siz ayrı gelin bu yakayıda cumartesi alırım olmazsa bana uyar oldumu cnm??

Bu arada kızı doktora götürdünmü?

Kimse bişeyler yazmışken bende aklıma gelenleri yazıyım bari...:KK19:

Öncelikle Esra Tülay yeğenleriniz dünyaya gözlerini açmış sağlıkla,Allah analı babalı büyütsün..miz gibi kokuyodur şimdi onlar ne güzel..:)

Nuran kızın düzelmemiş,üzüldüm bence sen doktoru bidaha ara...

pınar sen lunapark deyince benim içim bi hoş oluyo,Defnenin o hali geliyor aklıma.Aman neyse bidaha göstermesin Allah!Doktor işinizde kalmış,üzüldüm.istanbul trafiği işte insanı her işinden eder,biz rahat gitmiştik tubaya demekki sizin taraflar yoğundu...Haftasonu baya film izlemişsiniz maşallah..Arşiv geniş galiba sizde :))

Nurtencim ben tarhanayı buzdolabında saklıyorum,artık dolapta kurubaklagilden başka şeye yer yok sinir oluyorum,Dört kapı ancak yeter bana:KK60:

Kimse kalmamış,enteresan bir hafta ancak yürütebildik bu işi demekki..

kızlar günaydınlar nasılsınız:KK16: dün eşim beni acayip kıskandı :KK9: işten çıkıp annemlere geçtim ve bir güzel hazırlandım elbise giydim makyaj yaptım sonra kızlarıda alıp eşimin iş yerine gittim tabi eşim beni herzaman ki gibi pantolon ve gömlekle bekliyordu görünce şaşırdı ve ilk cümlesi işe böylemi gittin demek oldu bende evet dedim hadi canım dedi bende sen elbise giy bak kendine diyordun ya dedim yok sen bu kadar bakma dedi girişte güvenlikten tut bütün herkes bana baktı eşimde çatır çatır çatladı valla özellikle o sekreter bozuntusu var ya arkamdan bakakaldı çok hoşuma gitti kızlar :KK36:
akşamda üst komşulara çıktık gayet sıcakkanlı cana yakın bir aile iyi komşularımız var çok şükür ev alma komşu al derler ya iyi kide almışsız oradan ev:KK64: çocuklarının biri tıp okuyor gayet zeki bir çocuk derecesi var türkiye genelinde altıncı senesiymiş son bölüm yani sonra istediğin bölümü seçecekmiş ayy içimden dua ettim bizim kuzucuklarımızda iyi yerlere gelsinler okusunlar diye hepimiz için :emir_bebek::nazar:
durununda biraz daha keyfi yerindeydi hastalığı attı sayılır bizden böyle işte

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız= ferdacım tutkuncum nurten cim teşekkürler kızlar. tutkun canım senin yeğenin olmuş allah uzun ömürler versin.
nurten cnmya tarhana kolay böceklenemz ki antalya çok sıcak olmasına rağmen ben baklagillerimi kavanozlarda ve dışarıda sakalrım hiç böceklenmediler .belki nemli falan kalmıştır yada kapağı tam kapanmadıysa.annem bu yıl yapsa gönderirdim canımya:KK43:(selin de çok seviyor tarhanayı bizde bu yıl kaldık tarhanasız:KK43::KK43:

pınar maşallah sen ütü yapıyorsun ayy ben yapmıyorum bana gelen bir abla vardı o yapıyordu şimdi oda yok kaldım dımdızlak:KK60:

Eğer hepsi birikmezse bi akşam yıkayıp bi akşam yaparsam zor gelmiyor ya :KK71:

Pınar'cım uyudun muuu?
nerde bu milleetttt?? :KK52:

Valla sızmışım canım ya :KK17:

iyiyiz canım yaaa

Ne dedi doktor hayatım ya verdi mi bi ilaç falan :44:

Selam bacı. Valla özletiyorsun kendini he. Hadi bakalım inşallah sorunsuz bir gece geçirmişsindir kuzularla. Eşinde gitmiş yine Allah kavuştursun :KK71:

Iyi geceler kizlar,

Bugün sohbet günü ama ben maalesef aktif olamadim, olamayacagim da gibi. Bu hafta öykülere calisiyorum, üstüne birde Doruk zor bela uyudu. Persembe'ye kadar bitiririm umarim. Uyku da gözlerimden akiyor ama esim gelmeden yatmak istemiyorum.

Nuran, diyeti ipe serme canim ilk günden. Cig köfte falan yok:KK9:

Hadi bakalım iyi çalışmalar sana canım :KK71:

Ekle canım ekle :KK71:

Kimse bişeyler yazmışken bende aklıma gelenleri yazıyım bari...:KK19:

Öncelikle Esra Tülay yeğenleriniz dünyaya gözlerini açmış sağlıkla,Allah analı babalı büyütsün..miz gibi kokuyodur şimdi onlar ne güzel..:)

Nuran kızın düzelmemiş,üzüldüm bence sen doktoru bidaha ara...

pınar sen lunapark deyince benim içim bi hoş oluyo,Defnenin o hali geliyor aklıma.Aman neyse bidaha göstermesin Allah!Doktor işinizde kalmış,üzüldüm.istanbul trafiği işte insanı her işinden eder,biz rahat gitmiştik tubaya demekki sizin taraflar yoğundu...Haftasonu baya film izlemişsiniz maşallah..Arşiv geniş galiba sizde :))

Nurtencim ben tarhanayı buzdolabında saklıyorum,artık dolapta kurubaklagilden başka şeye yer yok sinir oluyorum,Dört kapı ancak yeter bana:KK60:

Ay sorma canım ya o lunapark kapısını görünce aklıma geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum. Evet Bostancı köprüsünden sonra Kadıköy'e kadar berbattı resmen milim milim gittik. Bide siz erken geçmişsinizdir Kartal'a. Bizim tam öğle saati olduğundan kaldık öyle.

Ooo bizde film çok. Bi dvd'cimiz var. Eşim her hafta 5 tane garanti alır. Genelde pek benim sevdiğim tarzda değil ama bende alırken yanında olursam sevdiğim tarzda filmleri aldırıyorum iyi oluyor :KK34:

kızlar günaydınlar nasılsınız:KK16: dün eşim beni acayip kıskandı :KK9: işten çıkıp annemlere geçtim ve bir güzel hazırlandım elbise giydim makyaj yaptım sonra kızlarıda alıp eşimin iş yerine gittim tabi eşim beni herzaman ki gibi pantolon ve gömlekle bekliyordu görünce şaşırdı ve ilk cümlesi işe böylemi gittin demek oldu bende evet dedim hadi canım dedi bende sen elbise giy bak kendine diyordun ya dedim yok sen bu kadar bakma dedi girişte güvenlikten tut bütün herkes bana baktı eşimde çatır çatır çatladı valla özellikle o sekreter bozuntusu var ya arkamdan bakakaldı çok hoşuma gitti kızlar :KK36:
akşamda üst komşulara çıktık gayet sıcakkanlı cana yakın bir aile iyi komşularımız var çok şükür ev alma komşu al derler ya iyi kide almışsız oradan ev:KK64: çocuklarının biri tıp okuyor gayet zeki bir çocuk derecesi var türkiye genelinde altıncı senesiymiş son bölüm yani sonra istediğin bölümü seçecekmiş ayy içimden dua ettim bizim kuzucuklarımızda iyi yerlere gelsinler okusunlar diye hepimiz için :emir_bebek::nazar:
durununda biraz daha keyfi yerindeydi hastalığı attı sayılır bizden böyle işte

Günaydın Banu'cum. Ohh maşallah eşini kıskandırmışsın arada lazım heralde iyi oluyor böyle :KK34:

günaydın kızlar nasılsınız= ferdacım tutkuncum nurten cim teşekkürler kızlar. tutkun canım senin yeğenin olmuş allah uzun ömürler versin.
nurten cnmya tarhana kolay böceklenemz ki antalya çok sıcak olmasına rağmen ben baklagillerimi kavanozlarda ve dışarıda sakalrım hiç böceklenmediler .belki nemli falan kalmıştır yada kapağı tam kapanmadıysa.annem bu yıl yapsa gönderirdim canımya:KK43:(selin de çok seviyor tarhanayı bizde bu yıl kaldık tarhanasız:KK43::KK43:

Günaydın Tülay'cım :KK71:

X