2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yavaştan toparlanayım. İyi akşamlar, iyi haftasonları herkese :KK71:

iyi geceler kızlar naslsınız tatile girdim zannederken bugün pazar tam gün veli toplantısıyla yıkıldım o gün eşimde paintbola gidecekti bizde Türkizle ve diğer eşlerle izlemeye hepsi kaldı sinir oldum şimdi anneme rica ettim annemde isyanda bi haftasonu evde yatamadım ya diyor

merhaa kızlar nasılsınız,biz hastalıklar uğraşp duruyoruz Begüm çok öksürüyo burnu akıp duruyor geçen haftada ben hastaydım ,galiba havalardan böyleyiz yarın hava sıcaklığı çok düşücekmiş aman dikkatli olun kızlar

bugün ne güzel bir gün yaa:))) 10'a kadar uyudu oğluşum ee tabi bizde:)) uykuya doydum bugün. sabah namazında az süt veriyorum biberonla, erkenden uyanmıyor. demekki yavrum acıktığından uyanıyormuş hep erkenden.
kuzucuk öğle uykusuna yattı geri,bende net keyfi yapıyorum. evim temiz, bulaşık çamaşır hepsini hallettim. ohh sefam olsun:)):KK62:

sibelcim geçmiş olsun kocacığına. neyi varmış??
semra canım kuzuma geçmiş olsun. öksürükte ne kötü. bizimde geçmiyo bir türlü:KK43:(

Selamlar Herkese...

Kimsecikler uğramamış yine buralara hafatsonu olunca tabi herkesler gezmelerde tozmalarda..

Bizde geri kalmadık bu halimizle,aslında gece Dağhan baca baca diyip durdu ama neyseki uyanıp oturtmadı bizi.Sabahta biraz ağladı sızladı ama hadi açılır belki diye aldım doğru tubaya gittik.İyide oldu gerçektende açıldı biraz daha..Kızlarla oturduk sohbet ettik..Çocuklarda uyudu zaten çoğunlukla,tabi Yağızım hariç :)) o bi türlü dalamadı uykuya..Ama huzursuzlukta etmedi maşallah hepsi de usluydu genel olarak.Serrada Yağızda çok büyümüşler,her gördüğümde farklı geliyolar çok tatlılar maşalalh yavrularıma..Hızımızı alamayıp bide pazar yaptık tabi..Gerçekten Tubanın dediği kadar varmış çok güzeldi pazar.Ama hem Anılın Dağhanla bizi beklemesinden dolayı hemde Sibelin annesinin geliyor olmasından dolayı erken çıkmak zorunda kaldık,biraz daha kalsak daha neler alırdık acaba??:KK9: Sebzeme kadar aldım yanii :KK60: Ordan evlerimize dağıldık..Gerçekten güzel bi gün oldu benim için...Tubacım herşey için teşekkür ederim..Hakkını helal et..Herşey çok güzeldi...Dediğim gibi bende en kısa sürede sizleri bekliyorum...

Sonra bizde biyerden yemek siparişi verip evimize geldik,yemekti çaydı Dağhanla oyundu derken çok şükür o uyudu bizde dinlenme saatlerine geçtik kocamla...Yarın ne yapsak diye düşünüyoruz... :KK60:

Herkese iyi haftasonları tekrar..

herkese iyi pazarlar iyi hafta sonları... hasta olan kuzucuklarıma geçmiş olsun Deniz Kaan şükür iyi şimdi... haftaya aşımız var iyice korkmaya başladım tüm bebelerim rahatsızlandı diye:KK43:
Süper bir buluşma yapmışsınız yine ooohhh ne güzel:) fotoğrafları bekliyoruz Tuba'cım...

günaydın
tubada iyi vakit gecirmişsiniz ferdacım ohh sefanız olsun
hasta ve öksürüklü kuzulara gecmiş olsun
hanzadeninde gecmedi öksürügü doktor p.tesiye kadar bekle gecmezse antibiyotige basla dedi off
gün boyu öksürmüyor uyudugu zaman baslıyor öksürük
bugun sabah öksürük nöbetiyle saat 6:30 da uyandık tabi bir daha uyumadı onun için erken uyuttum 10:30 da
suan uyuyor ama sürekli öksürüyor
hiç bişi fayda etmedi yaa
neyse inşallah antibiyotige gerek kalmadan gecer
annemler istanbula gitti günü birlik yarın sabah döncekler bizde bu günü kardeşlerimle geciricez
tabi uyuyolarmıs henüz uyansınlar kahvaltıya gitcez :90:
eşim işte:KK53:
neyse yarın görüşürzz iyi pazarlar :KK54:

ben de bugün evde oturanlardanım.Hava da kapalı ve soğuk.Canım hiç bi şey yapmak istemiyo.

şimdi geldim hemen size bakayım dedim kimse yok.Dün yeğenim oldu Kerem çok tatlı aynı Türkiz gibi kara ve kıllı doğdu.günümüz aydınlandı birden.Herkes iyidr umarım

Alıntılarıma ne oldu şimdi ya.........
Ferda canım güzel bi buluşma olmuş eğlenmenize sevindim.
Nuran Hanzadenin öksürük geçmemiş geçmiş olsun canım.
Semracım Begüm hastaymış geçmiş olsun sizede.
Cerencim iyi uykulu bi haftasonu olmuş darısı bize.
Bengi bende korktum aşıdan ya inşallah ağrısız atlatırız.
Asildirek sende evdeymişsin keyfini çıkar hava çok soğuk.
Hepinizi öptükkkkkkkkkkkk:83::83::83::83::83::83::83::83::98:
Bugün eşim paintbolda tek parça gelir inşallah

Son düzenleme:
sibelcim geçmiş olsun kocacığına. neyi varmış??
semra canım kuzuma geçmiş olsun. öksürükte ne kötü. bizimde geçmiyo bir türlü:KK43:(

Canım teşekkürler,miğde rahatsızlığı ve migreni aynı anda tutmuştu.Serumları iğneleri yiyince kendine geldi tatlım.Sen nasılsın görüşemiyoruz uzun zamandır.

Selamlar Herkese...

Kimsecikler uğramamış yine buralara hafatsonu olunca tabi herkesler gezmelerde tozmalarda..

Bizde geri kalmadık bu halimizle,aslında gece Dağhan baca baca diyip durdu ama neyseki uyanıp oturtmadı bizi.Sabahta biraz ağladı sızladı ama hadi açılır belki diye aldım doğru tubaya gittik.İyide oldu gerçektende açıldı biraz daha..Kızlarla oturduk sohbet ettik..Çocuklarda uyudu zaten çoğunlukla,tabi Yağızım hariç :)) o bi türlü dalamadı uykuya..Ama huzursuzlukta etmedi maşallah hepsi de usluydu genel olarak.Serrada Yağızda çok büyümüşler,her gördüğümde farklı geliyolar çok tatlılar maşalalh yavrularıma..Hızımızı alamayıp bide pazar yaptık tabi..Gerçekten Tubanın dediği kadar varmış çok güzeldi pazar.Ama hem Anılın Dağhanla bizi beklemesinden dolayı hemde Sibelin annesinin geliyor olmasından dolayı erken çıkmak zorunda kaldık,biraz daha kalsak daha neler alırdık acaba??:KK9: Sebzeme kadar aldım yanii :KK60: Ordan evlerimize dağıldık..Gerçekten güzel bi gün oldu benim için...Tubacım herşey için teşekkür ederim..Hakkını helal et..Herşey çok güzeldi...Dediğim gibi bende en kısa sürede sizleri bekliyorum...

Sonra bizde biyerden yemek siparişi verip evimize geldik,yemekti çaydı Dağhanla oyundu derken çok şükür o uyudu bizde dinlenme saatlerine geçtik kocamla...Yarın ne yapsak diye düşünüyoruz... :KK60:

Ferdacım süper bir cumartesi geçirdik.En kısa zamanda sendeyim.Dağhan kuzumunda daha iyiymiş çok sevndim.O ne tatlılıktır kızlar bir görseniz,bir el öpüyor tam ısırmalık.O kadar can acısına rağmen yavrum hiç huysuzluk yapmadı.En sonunda pazar gezmesinde daraldı tabi haklı olarak.Anıl'ın beğenmiş,Uğurda çok beğendi tam oldu,pişman oldum lacivertide almadığıma.Neyse en kısa zamanda tekrarlarız artık.Salı pazarı sözünüde unutma.

herkese iyi pazarlar iyi hafta sonları... hasta olan kuzucuklarıma geçmiş olsun Deniz Kaan şükür iyi şimdi... haftaya aşımız var iyice korkmaya başladım tüm bebelerim rahatsızlandı diye:KK43:
Süper bir buluşma yapmışsınız yine ooohhh ne güzel:) fotoğrafları bekliyoruz Tuba'cım...

Umarım sorunsuz atlatır Deniz Kaan.Buluşmada süperdi Bengicim keşke hepiniz yakınlarda olsanızda sürekli bir arada olabilsek.

günaydın
hanzadeninde gecmedi öksürügü doktor p.tesiye kadar bekle gecmezse antibiyotige basla dedi off
bugun sabah öksürük nöbetiyle saat 6:30 da uyandık tabi bir daha uyumadı onun için erken uyuttum 10:30 da
annemler istanbula gitti günü birlik yarın sabah döncekler bizde bu günü kardeşlerimle geciricez

Nurancım çok geçmiş olsun kuzucuğuma,umarım en kısa zamanda düzelir.

şimdi geldim hemen size bakayım dedim kimse yok.Dün yeğenim oldu Kerem çok tatlı aynı Türkiz gibi kara ve kıllı doğdu.günümüz aydınlandı birden.Herkes iyidr umarım

Gözünüz aydın Esracım,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

İyi Akşamlar Kızlar,

Haftasonu olduğu için yine çok sakin forum.

Dün çok keyifli geçti.Sabah erkenden ekmeğimizi alıp Tuba teyzemize gittik.Oğluşla ilk defa tek başımıza yola çıkışımızdı.Sorun çıkarmadı çok şükür.Süper bir sofra karşıladı bizi :KK70: (Merak edenler için pek mükellef bir sofraydı) Sonrasında Ferda geldi.Hep birlikte kahvaltı ettik.Kuzular bir bir uyudu benim oğluş hariç.Neyse ordanda bir pazar sefası yapalım dedik.Bir yola çıkışımız vardı süper :KK70: Gezdik,ciciler aldık.Tubişi bırakıp bir hışımla eve gittim.

Annemler geldi sohbet yemek derken kalktılar.Bugünde temizlik yemek derken bu saat oldu.Kociş kursta,bizde oğlumla başbaşa takılıyoruz.Raporumuza vermiş olduk :KK70: böylelikle..

Selamlar Kizlar,

Yatmadan bir bakayim dedim. Vasat bir haftasonunun ardindan, bugün biraz renklilik geldi sayilir. Öncelikle, tam burnumuzun dibinde Noel Pazari kurulmus bugün, hemde haftalar öncesinden bilmeme ve kesin giderim dememe ragmen unutmusum:KK5: Sonra, aksamüzeri haftalardir ha acildi ha acilacak diye beklenen, en az 1000 kisilik, adi Cin ama tüm uzakdogu yemeklerini yapan, ilginc bir restauranta gittik. Iki türlü büfesi vardi, cigden bir sürü malzeme koymuslar, istediklerini soslari ve yaglariyla secip, tabagina diziyorsun, ascilara pisirtiyorsun, sonra masana getiriliyor yemek. Birde, hazir pisirilmis degisik menüler vardi. Ben diyette oldugum icin, Budistler gibi beslendim tabi, esim acidi halime ama aslinda hicte fena degildi yediklerimin tadi. Acik büfe oldugu icin, bizimkiler epeyce yediler. Ama sonra acisini ben cektim, bizim Doruk pasa dondurma yemis kasla göz arasi birkac kasik. Ondan sanirim, uyutana kadar canimi cikardi sipa. Ortamda cok güzeldi, sicacik gülümseyen insanlari görmeyi özlemisim, her ne kadar etrafimiz somurtkan ve kibirli Avrupalilarla dolu olsa bile... Bol isikli, bol sohbetli güzel bir aksam gecirdik kisacasi.

Yarinda yine hafta basi, bir sürü isimiz var bu hafta ve en önemlisi artik öykülerimi postalama vaktim geldi. Son düzeltmeleri yapar yollarim Cumartesine kadar sanirim.

Gecmise pek bakamadim ama Esra'nin yegeni olmus, tebrik ederim canim, Allah anali babali büyütsün kuzuyu.

Sibel, Ferda ve Tuba...Imrendim size gercekten. Ve öyle ballandira ballandira anlatiyorsunuz ki, asagi yukari kafamda canlandirabiliyorum tabloyu. Fotolarida eklersiniz umarim en kisa sürede.

Yarin görüsmek üzere...

iyi geceler kızlar naslsınız tatile girdim zannederken bugün pazar tam gün veli toplantısıyla yıkıldım o gün eşimde paintbola gidecekti bizde Türkizle ve diğer eşlerle izlemeye hepsi kaldı sinir oldum şimdi anneme rica ettim annemde isyanda bi haftasonu evde yatamadım ya diyor

esracım kötü olmuş canım ya üzüldüm sizin adınıza

merhaa kızlar nasılsınız,biz hastalıklar uğraşp duruyoruz Begüm çok öksürüyo burnu akıp duruyor geçen haftada ben hastaydım ,galiba havalardan böyleyiz yarın hava sıcaklığı çok düşücekmiş aman dikkatli olun kızlar

tatlım iyiyiz sen nasılsın begüme geçmiş olsun duruda yağmurda haftasonu rahatsızdı burnu akıyordu ateşi vardı ikisininde havalar soğuyor daha dikkat etmemiz lazım canım sizde dikkat edin kendinize

bugün ne güzel bir gün yaa:))) 10'a kadar uyudu oğluşum ee tabi bizde:)) uykuya doydum bugün. sabah namazında az süt veriyorum biberonla, erkenden uyanmıyor. demekki yavrum acıktığından uyanıyormuş hep erkenden.
kuzucuk öğle uykusuna yattı geri,bende net keyfi yapıyorum. evim temiz, bulaşık çamaşır hepsini hallettim. ohh sefam olsun:)):KK62:

oyyy maşallah kuzuma yarasın uykusu işleride bitirmişsin ne güzel:))))
Selamlar Herkese...

canım ne güzel geçmiş gününüz yakınsınız buluşuyorsunuz dostluğunuz daim olsun sevindim valla:)) maşallah mayıs bebişleri annelerini hiç üzmüyor:)))

canım dikkat etmek lazım dediğin gibi tüm kuzucuklar rahatsızlanıyor

Son düzenleme:
günaydın

nurancım geçmiş olsun hanzedeme

ben de bugün evde oturanlardanım.Hava da kapalı ve soğuk.Canım hiç bi şey yapmak istemiyo.

canım antalya dün akşama doğru kapalıydı soğuklar başladı artık

canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın :nazar:

Çok geçmiş olsun canım ya bu aralar tüm kuzular hastaydı zaten. Kısa sürede düzelir inşallah :KK71:

Ohhh mis olmuş valla bende dün yattım 11:30'a kadar :KK9:

Selamlar Herkese...

Vallahi süpersiniz çok eğlenmişsiniz belli çok sevindim :KK71:

Selam Bengi'cim. Deniz Kaan'ım daha iyiymiş çok sevindim. Aşıyı dert etme ya her bebişte aynı olmuyor. Bişeycik olmaz inşallah kuzuma :KK71:

günaydın

Canım ya bak Defne 3 gün kullandı antibiyotik geçti hemen. Zorlamayın kuzuyu eğer geçemdiyse hala başlayın yazık boğazları acıyor çok :KK59:

Ay ne soğuktu valla bizde evdeydik :KK71:

Hadi gözünüz aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzunuzu :KK71:

İyi Akşamlar Kızlar,

Haftasonu olduğu için yine çok sakin forum.

Dün çok keyifli geçti.Sabah erkenden ekmeğimizi alıp Tuba teyzemize gittik.Oğluşla ilk defa tek başımıza yola çıkışımızdı.Sorun çıkarmadı çok şükür.Süper bir sofra karşıladı bizi :KK70: (Merak edenler için pek mükellef bir sofraydı) Sonrasında Ferda geldi.Hep birlikte kahvaltı ettik.Kuzular bir bir uyudu benim oğluş hariç.Neyse ordanda bir pazar sefası yapalım dedik.Bir yola çıkışımız vardı süper :KK70: Gezdik,ciciler aldık.Tubişi bırakıp bir hışımla eve gittim.

Annemler geldi sohbet yemek derken kalktılar.Bugünde temizlik yemek derken bu saat oldu.Kociş kursta,bizde oğlumla başbaşa takılıyoruz.Raporumuza vermiş olduk :KK70: böylelikle..

Selam canım. Ohhh vallahi çok keyifli geçmiş çok sevindim. Sende araba ile gitmişsin süpersin valla. Ay şu salı pazarı gününde bana da haber verinde bende kaçamak yapayım işten takılırım size :KK71:

Selamlar Kizlar,

Yatmadan bir bakayim dedim. Vasat bir haftasonunun ardindan, bugün biraz renklilik geldi sayilir. Öncelikle, tam burnumuzun dibinde Noel Pazari kurulmus bugün, hemde haftalar öncesinden bilmeme ve kesin giderim dememe ragmen unutmusum:KK5: Sonra, aksamüzeri haftalardir ha acildi ha acilacak diye beklenen, en az 1000 kisilik, adi Cin ama tüm uzakdogu yemeklerini yapan, ilginc bir restauranta gittik. Iki türlü büfesi vardi, cigden bir sürü malzeme koymuslar, istediklerini soslari ve yaglariyla secip, tabagina diziyorsun, ascilara pisirtiyorsun, sonra masana getiriliyor yemek. Birde, hazir pisirilmis degisik menüler vardi. Ben diyette oldugum icin, Budistler gibi beslendim tabi, esim acidi halime ama aslinda hicte fena degildi yediklerimin tadi. Acik büfe oldugu icin, bizimkiler epeyce yediler. Ama sonra acisini ben cektim, bizim Doruk pasa dondurma yemis kasla göz arasi birkac kasik. Ondan sanirim, uyutana kadar canimi cikardi sipa. Ortamda cok güzeldi, sicacik gülümseyen insanlari görmeyi özlemisim, her ne kadar etrafimiz somurtkan ve kibirli Avrupalilarla dolu olsa bile... Bol isikli, bol sohbetli güzel bir aksam gecirdik kisacasi.

Yarinda yine hafta basi, bir sürü isimiz var bu hafta ve en önemlisi artik öykülerimi postalama vaktim geldi. Son düzeltmeleri yapar yollarim Cumartesine kadar sanirim.

Gecmise pek bakamadim ama Esra'nin yegeni olmus, tebrik ederim canim, Allah anali babali büyütsün kuzuyu.

Sibel, Ferda ve Tuba...Imrendim size gercekten. Ve öyle ballandira ballandira anlatiyorsunuz ki, asagi yukari kafamda canlandirabiliyorum tabloyu. Fotolarida eklersiniz umarim en kisa sürede.

Yarin görüsmek üzere...

Selam Filiz'cim. Dün keyifli vakit geçirmişsin bakıyorum da. İyi gelmiş yeni açılan restaurant sana sevindim. Kız açık büfe olan yerde insan rejimde mi olur ayol :KK9:

Günaydınlar kızlar :KK71:

Pazartesi oldu geldik yine işimizin başına. Cuma akşamı eşim iş çıkışı arkadaşları almış. Gelip beni de aldılar. Nargile-okey yapalım dedik. Fazla geç olmadan kızımızı da alıp eve geçtik arkadaşlarla. Hadi film izleyelim dedik. Eşim hariç hepimiz filmin yarısında uyumuşuz :KK9:

Sabah ta 10 gibi kalktık. Kahvaltıdan sonra hazırlandık doktora gitmek için. Normalde bizim evden Koşuyolu Medipol'e gitmek 15-20 dakika. Biz yarım saat önce çıkmamıza rağmen hastaneye vardığımızda muayene saatimizin üzerinden 1 saat geçmişti. Arada falan alırlar diye girdik içeri. Anam yok alamayız diyorlar. Saatinizi geçirmeseydiniz. Bakın dedik bugün acaip bi trafik var. O kadar geldik. Yok inat ettiler. Bende canınız cehennem dedim sinirlendim çıktık. Hadiiii bide aynı yolun dönüş trafiği var. Dedik hava güzelken Defdoş'u lunaparka götürelim. Götürdük kuzum 1,5 saate yakın bişeyden inip bişeye bindi. Artık benim başım döndü atlı karınca görmekten. Hatun da tık yok :KK9: Bizde arkadaşlarla bindik gondola falan :KK9:

Ordan çıktık yemek yedik. Defdoş'u anneme bırakıp takıldık birlikte. 11 gibi de kızımızı alıp yine bize geldik. Bu sefer inat ettik film izlicez diye. Gece 4'e kadar iki film izledik. Tabi o saatte yatınca dün sabah 11:30'da kalkabildik :KK9: 9 gibi Defdoş'a mama içirmiştim. O da uyumuş bizle sağolsun. Anam kalktık hava nasıl soğumuş birden. Bugün ev günü yapalım dedik. Zaten kahvaltı etmemiz 1 oldu. Ortalık toparladık arkadaşımla. Sonra o Defne'yi öğle uykusuna yatırdı. Yine film izleyelim dedik. Ben hem film izledim hem ütülerimi yaptım. Çamaşır yıkadım astım. Akşam yemeğinden sonrada gönderdik arkadaşları. 10 gibi yattık iyi oldu dinlenmiş olduk.

Sabahta her zamanki gibi Defdoş'u bırak işe gel. Kahvaltı ettim, face'e de bakayım şimdi işlere gömüleceğim muckkkk :KK71:

Son düzenleme:
sibelcim filizcim pınarcım merhaba kızlar nasılsınız :))

tülaycım nasılsın :) yiyenin olmuş gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar: inşallah

kızlar bize gelince kızlar haftasonu biraz keyifsizdi soğuk algınlığı yüzünden ilaç verdim vick falan sürdüm ıhlamur falan içirdim sıcak tuttum ikisinide pazar günü daha iyilerdi dün de ders çalıştık yağmurla duruda yaramazlık peşindeydi evin içinde koşturdu durdu akşamda kaloriferlerimiz yanmaya başladı çok şükür heryer sıcacık oldu kızlar
bu arada cumartesi geçte olsa ev görmeye akrabalarım gelecekler bana menü olarak neler önerirsiniz kızlar ya

X