- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya bende 60 kilo falansın zanettim göbek bendede var 52 yim ama o gitmiyorbanucum canım sağolasın.... ama 50 KİLOMA DÖNEYİM HALA GİYEMEDİĞİM KIYAFETLERİMM VAR GÖBEKTEN KAPANMIYOR(
amin canım nasıl yeni evine alıştınmıesracım inşallah tatlım hepimizin yavruları için dualarım
afiyet olsun canım foto makinam yok yoksa ne fotolar yüklüycem sizeBende yemek yiyip geliyorum hemen a.s. Kayınvalidem çorba ve makarna koymuştu yanıma. Atıştırıp geleyim a.s.
insana kızıl gibi geliyor ama eminim güzeldir güle güle kullan saçını canımcanım Allah kavuştursun,çok güzel bir duygu
kızlar bende 1hafta önce 3senedir boyatmadığım saçlarımı karamel yaptım,herkes çok beğendi ama ben hala alışamadım :bbo:
kızlar iyi akşamlar... aynur canım kendine iyi bak gçrüşürüz.af,yet şeke rolsun canım.sizinkide çok güzeldi acı acı:)
yaaa semra bende boyatmak istiyorum sacarımı karamele ama nasıl olur bilmem senin bi resmini görseydik daha iyi olurdu
aynurcum kolay gelsin canım bende seni ve alpişi öpüyorum
afiyet olsun pınarcım :))))))))))))))))
canım Allah kavuştursun,çok güzel bir duygu
kızlar bende 1hafta önce 3senedir boyatmadığım saçlarımı karamel yaptım,herkes çok beğendi ama ben hala alışamadım :bbo:
afiyet olsun canım foto makinam yok yoksa ne fotolar yüklüycem size
mrb arkadaşlar nasılsınız bizşükür iyiyiz alpiş şuan uyuyor anca fırsat buldum pc sabahtan beri açık ama alpişten zaman kalmıyorkiii sağolsun:))) bende ewi toparlamaya çalışıyorum sonrada temiliğe koyulacağım annem alpiş için tarhana yapıyor malemelerini aldı bugün biz acı yaparız tarhanayı ama annem bu sene alpiş için tatlı tarhana yapacak tülaycım sağolsun tatlı tarhana göndermişti alpiş severek yedi.umarım bebişler ve sizler iyisinizdir tubacım diyete başlamışsın hayırlı olsun birönce verirsin inş. ben 66.5 den 60 a düştüm ama şimdi 62 oldum şu sıralar gene boşladım kilo alıyorum eğer hızlı kilo vermek istiyorsanız yani bana göre hızlıydı 1 ayda 6.5 kilo verdim boğaımdan kıstım ama en önemlisi ip atladım günde 300 tane falan 100 le başladım 300 e çıkarttım inanın çok faydası oldu.tülaycım, banucum,tubacım,tutkuncum,knk,civciv,birsencim,nurancım,burcucum,bigudicim,semracım,semacım adını unuttuğum arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum tabi bebişlerinizide ben çıkayım işler beni bekler görüşmek üzere...opuyorumnanaktan
kızlar iyi akşamlar... aynur canım kendine iyi bak gçrüşürüz.af,yet şeke rolsun canım.sizinkide çok güzeldi acı acı:)
ay bu cocuklarin içine ne kacti yaaaa..kurt dicem ama kurt bile bukadar hareketli degildir..valla gina geldi ev toplamaktan yaaaa..günde 500kere evi topluyorum..ben salonu topluyorum o mutfagi dagitiyor,ben mutfagi topluyorum o ayakkabilari dagitiyor,onlari toplarken gidiyor yatak odasini dagitiyor..ay sinir basti..aticam herşeyi evden olcak biticek ya..eşyaya hizmet ediyoruz resmen..daha yeni oturdum..spora ne gerek varki bu cadilar varken..ama gitmiyor işte pis kilolar..illa ona özel hareket yapcaz..pis yaglar..gicik yaglar :)))
kiz nuran Allah iyiliğini versin sendemi 3 kg için yirtiniyorsun DDD ay ben kactane 3kilom var be DD
tülaycim 50kilomu anam ben 50kilo olsam görünmem be DDD biraz et but lazim be güzelim
birsenim tebrikler kiz..o cocuklarla 1 saat spor yapmişsin helal olsun canim a.s.
aynurcum kiz sen zaten süperdin nerene verdin 6.5kg be bende 60kg olmak istiyorum..aslinda 65te iyi oluyor bana daha zayif olamam bünyemde gözümde eşimde kaldiramaz DD
pinarcim sana hayirli aksamlar :)
ay herkes karamele dönüyor bi benmi sevemedim su rengi ya :))) yani bana yakişmadi demek istedim
yarin annemle kadikoye kacicam..zira bu veledin yaramazliklari bitmiyor..2 gün üstüste kaldiramam
hadi öptüm hepinizi kocamancaaaa muckssss
simal canım hoşgeldin Pınarcım sende koş Defdefine
Türkizde ben sizle yazışırken yatak odasında tüm çekmeceleri dışarı boşaltmış pudra vardı onu dökmüş heryere kendide olmuş beyz un gibi şimdi birsürü iş çıktı bana görüşürüz kızlar öptüm eşimde geldi yemek te yicez
selam hanzade yumurcak tv ye dalmısken geldim yoksa canımı okuyor
onun karnını doyurdum yemegimi yaptım salatamı yaptım mehmetin gelmesini bekliyoruz
ayy bugun hanzade öldürdü beni minikbi market sepeti var oyuncak illa ona oturcakmıs olmaz yok derken susturmanın ve anatmanın imkanı yok neyse oturttum kuş kondurmus gibi oldu rsimledim akşam eklerim görürsünüz
haa
aynur bana karemel yakısır demişsin valla kızı anneme bi gün bırakıp gitmeliyim hemen imaj degişikliği yapmalıyım hanzade dogdugundan beri boyatıcam göya
neyse benim kız ayaklandı ben kacar
ben geldim çok yoruldum yaaa
çocuklarıdışarı götürdük..sözde kaynanada var
anam neee kadın sadece merdivenden indirmeye yarıyor..koydu mıcını tabureye
kalmakdı..çocuklar bi oraya bi buraya..koşturuyolar allahım birini yakalıyorum..biri kaçıyor
birini tutsam biri ağzına yerden taş atıyor...aman ya........canım çıktı ben bide 1 saat spor yaptım parkta....eve çıktık banyoya girdik hemen araba tamircisi gibi oldu veletler....
küveti.doldurdum oynadılar..benide ıslattılar....neyse yıkadım zorla çıkardım herşeylerini giydirdim
havluları balkonda asarken ben ömer sen gir banyoya kaynana yatıyor ...
kaynana gündüz biyeri silmiş o kovayı koymuş banyoya ömer baştan aşağa pis su ile yıkan..delirdim ama....tekrar yıkadım...tekrar üzerini değiştirdim....zaten gündüz yemekle canım çıktı...
nasıl sinirlendim...delirdim..alide ağlıyor uykusu geldi üzerime yapışıyor
neyseki eşim geldi...bide kaynana demezmi ayy canım çıktı....
şimdiiii uzattım bacaklarımı yatıyom vallaaaaa
ay bu cocuklarin içine ne kacti yaaaa..kurt dicem ama kurt bile bukadar hareketli degildir..valla gina geldi ev toplamaktan yaaaa..günde 500kere evi topluyorum..ben salonu topluyorum o mutfagi dagitiyor,ben mutfagi topluyorum o ayakkabilari dagitiyor,onlari toplarken gidiyor yatak odasini dagitiyor..ay sinir basti..aticam herşeyi evden olcak biticek ya..eşyaya hizmet ediyoruz resmen..daha yeni oturdum..spora ne gerek varki bu cadilar varken..ama gitmiyor işte pis kilolar..illa ona özel hareket yapcaz..pis yaglar..gicik yaglar :)))
kiz nuran Allah iyiliğini versin sendemi 3 kg için yirtiniyorsun DDD ay ben kactane 3kilom var be DD
tülaycim 50kilomu anam ben 50kilo olsam görünmem be DDD biraz et but lazim be güzelim
birsenim tebrikler kiz..o cocuklarla 1 saat spor yapmişsin helal olsun canim a.s.
aynurcum kiz sen zaten süperdin nerene verdin 6.5kg be bende 60kg olmak istiyorum..aslinda 65te iyi oluyor bana daha zayif olamam bünyemde gözümde eşimde kaldiramaz DD
pinarcim sana hayirli aksamlar :)
ay herkes karamele dönüyor bi benmi sevemedim su rengi ya :))) yani bana yakişmadi demek istedim
yarin annemle kadikoye kacicam..zira bu veledin yaramazliklari bitmiyor..2 gün üstüste kaldiramam
hadi öptüm hepinizi kocamancaaaa muckssss
günaydınlar herkese nasılsınız kızlar:)))
dün kızlarıda aldım yola çıktık önce sonra eşimi almaya gittik eve yakın iş yeri süpriz yaptık:)))))) evimize geçtik yemek yedik eşimin arkadaşları geldi evde tablo falan asılacaktı onları astılar evime çok alıştım kızlar içim mutlulukla doluyor huzur buluyorum
karamel saç rengi benimde hoşuma gidiyor :))))